Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Van egy Löffler-em ami méretben jó, csak valahogy a betét mégis elõre csúszik és így kényelmetlen lesz.

szerintem akkor még sem jó a méret
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ma beszeretem egy motoros, protektros vesevédõt.

Még nem próbáltam, de esetleg valakinek van tapasztalata ilyesmi holmikkal?

motorra kiváló
valahol még megvan az enyém is
de én nem tudnék benne bringázni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jdaniel

jdaniel

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok, két kérdés téli nadrág ügyben: ki mit preferál, betétes téli nadrág vagy kantáros nyári + betét nélküli téli?
Van egy Löffler-em ami méretben jó, csak valahogy a betét mégis elõre csúszik és így kényelmetlen lesz.
És mi a tapasztalat a szilikonos/cippzáras lábvéggel? A Löfflernek van kengyelje, ami szerintem praktikus, nem csúszik fel a lábszáron a nadrág - attól tartok, más konstrukciónál ez elõfordul óhatatlanul, de lehet tévedek.
Köszi elõre is!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Ma beszeretem egy motoros, protektros vesevédõt.

Még nem próbáltam, de esetleg valakinek van tapasztalata ilyesmi holmikkal?

Mohojojo13

Mohojojo13

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Ha Decathlonban jártok, érdemes megnézni, felpróbálni egy kéziabdás térdvédõt, én olyat használok hidegben, illetve snowboardozni is fel szoktam venni, h melegen tartsa a térdem!

Viszont amit nem találok sehol, egy jó szettet, alsó/felsõ amit nem fog letépni rólam a bokor, mert már egy melegítõm, meg egy széldzsekim kilyukadt!
Kabt Kona 09 Freddy Barna XL - kerkpros ruhzat, vdfelszerelsek / kabt, mez, mellny - MINDEN EGY HELYEN: KERKPROK, ALKATRSZEK, KIEGSZTK, SZEMVEGEK
Ez a kabát jónak tûnik, de nincs hozzá hosszú alsó, illetve egyáltalán nem találtam egy jó enduro nadrágot... pedig nagyon kéne az erdõbe!!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
van szélálló nacim ;)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ha kettõt húzol fel, és közéjük raksz egy papírlapot, akkor még szélálló is:-)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Én sokáig kerestem rendes térdmelegítõt nadrág alá (elsõsorban szélálló nadrág alá).

Aztám rájöttem, hogy egy régi pamutzokninak csak le kell vágni az ujjrészét, és máris megvan a cucc :) Tök jól mûködik és meleg.

mekkora, ki kell próbálnom :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Én sokáig kerestem rendes térdmelegítõt nadrág alá (elsõsorban szélálló nadrág alá).

Aztám rájöttem, hogy egy régi pamutzokninak csak le kell vágni az ujjrészét, és máris megvan a cucc :) Tök jól mûködik és meleg.

Ez nagyon jó ötlet:D
"Ride today, heal tomorrow"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

decát néztem, nevetségesen vékony anyagból volt... olyan 0 fokig kellene hogy bírja a strapát :)

nekem simán jó, bár nem vagyok annyira fázós tipus:)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
decát néztem, nevetségesen vékony anyagból volt... olyan 0 fokig kellene hogy bírja a strapát :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Buff. Van pl. decában, mountexben.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Olyan sál szerû valamit keresek, ami egy csõ, motorosat már láttam, vagy csak orrig húzzák fel, vagy teljes fejre. Egyszer valaki linkelt egy ilyet, nem tudja valaki Mo-on hol lehet olyat kapni? (nem szeretném netrõl rendelni, ki akarom próbálni)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Teljesen igazad van! Ma voltam a deca-ban és találtam térdmelegítõt. Bár nem vettem meg mert nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. Viszont találtam egy jó kis futónadrágot, nagyon jó anyaga van és meleg. Az alá felveszem még a betétes rövidnadrágot is és olyan mint egy bringás nadrág.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Köszi a linkeket, sajnos a miskolci deca-ban azt írja nincs, de bemegyek hátha.

Ne higgyetek a Deca netes árulistájának! Hiába van benne lehet hogy épp nincs, de lehet hogy jóval töb van! A lényeg, hogy nem pontos, én megtapasztaltam a héten, többször is!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Köszi a linkeket, sajnos a miskolci deca-ban azt írja nincs, de bemegyek hátha.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Térdmelegítõt hol tudnék venni? Decathlonba árulnak? Miskolc környékén szeretnék találni, vagy esetleg rendelnék is online.

Decathlonban is van. Mindenképpen olyat vegyél, melyben szélálló betétek is vannak.

Decathlon Térdmelegítõ B'TWIN
Ruházat | Melegítõ | Térdmelegítõ | Kerékpár Webshop
Kerékpáros Kar és lábmelegítõ - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Térdmelegítõt hol tudnék venni? Decathlonba árulnak? Miskolc környékén szeretnék találni, vagy esetleg rendelnék is online.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nem hiszem, hogy fogsz találni olyan hosszú enduro nadrágot, ami szél- meg mindenálló. Nekem van egy 3/4-es endurám, az alá veszek egy palilábat, az bõven jó 5 fokig, meg a nadrág is igen jól van megtervezve, látott bringát aki csinálta, az fix. A Bergusonban vettem