Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Aláöltözetbõl mit érdemes venni? Néztem a Hervisben síaláöltözeteket, de azok olyan gagyinak tûntek (a 10e Ft körüliek), amelyik jónak tûnt arra meg az volt írva, hogy alacsony intenzitású sporthoz. Most van egy aldis fölsõm, az egész jó, de kéne másik is.
Mondjuk az a legnagyobb gond hogy nagyon izzadós vagyok.

Nekem alapesetben csak Sub Zero cuccaim vannak (kb 6 felsõ 2 alsó), igaz nem 2010-es modellek. Egyébként ezek a ruhadarabok idõvel elvesztik a pozitív tulajdonságaikat, vagy ezeknél nem kell tartani tõle?
Én nagyon izzadok, s a felsõkben van mikor fázok, mikor már csurom vizesek.
A nadrág rendben van, mert ott kevésbé izzadok.

Nekem van egy másik márkám is amit használok felsõként, a neve nem ugrik be, de az valahogy kellemesebb viselet (de csak azért mert melegebb)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Vagy el van szorítva a vérkeringés, vagy "kretének" vagytok. :-D Nyugtasson meg, hogy én is az vagyok. Sz@r a perifériális keringésem, így a kezem-lábam hamar kihûl. Sokat segíthet pl. egy jóféle sízokni, így a lábszárban kevésbé hül ki a vér. Nekem a hiperszuper goretexes northwave celsius is csak terepen jó hosszabb távon, országúton megfagyok benne mínuszokban.

nekem meg simán jó -5 körülig az acg-s (gore tex) nike sport félcipõ, 2 paraszt bokazoknival. akkor kezd fázni benne a lábam ha belépek a csûdig érõ hóba és felûlrõl belefolyik. klikkpedálhoz meg nekem untig elég az a szutyok gagyi sidi téli cipõ.

nekem a derekam fagy le. valamér ott izzadok a legjobbanbn, bár menet közben nem érzem azt se. karom meg a mellkasom fázik inkább.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Alöltözbõl nekem van Löffler is, Aldis is. Semmivel nem jobb a márkás. Van névtelen polár pulcsim és van Subzero-m több, mint 10ezer-ért - semmi különbség nincs mûködésben.
Most a Hervis-ben láttam aláöltözeteket leértékelve. Szettben és külön is vannak. Azt hiszem, sí-alsó néven fut náluk.

Én csak a lábujjam fázásával nem tudok mit kezdeni pedig Goretex téli cipõm is van és ujjnál vastagított túrazoknival nyomom. Haverom dettó ugyanez az összeállítás és fázik. Fázunk.
Vagy csak béna kretének vagyunk ? :-)

Vagy el van szorítva a vérkeringés, vagy "kretének" vagytok. :-D Nyugtasson meg, hogy én is az vagyok. Sz@r a perifériális keringésem, így a kezem-lábam hamar kihûl. Sokat segíthet pl. egy jóféle sízokni, így a lábszárban kevésbé hül ki a vér. Nekem a hiperszuper goretexes northwave celsius is csak terepen jó hosszabb távon, országúton megfagyok benne mínuszokban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
attól is fázhat a lábad, hogy nagyon el van szorítva a sok ér, ami a lábujjaidba jut.
próbálj egy olyan talpbetétet, ami szétnyomja a talpközépcsontjaidat (speci bg ilyen, de a pearlizumi is) hátha az erõsebb véráram miatt kevésbé fázik a lábad.

aláöltözetben amugy van jó is, a pearl izumi a 'minerale' nevû szál(?)ból - nem tudom mi a jó magyar neve a yarn-nak - készített szövetbõl csinál aláöltözetet, ami kb háromszor annyi nedvességet vezet el, mint a coolmax, mert a szálak kb ugy néznek ki mint egy ementáli sajt - emiatt az effektiv felület megsokszorozdik.
sajnos(?) mivel a cég aki ezt kitalálta (cocona inc.) amerikai és vagy 700m-re székel a pearlizumi-tól igy egyelõre csak õk használhatják kerékpáros ruházatként (más sportokban már többfelé kapni 'minerale'-s cuccot)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
Alöltözbõl nekem van Löffler is, Aldis is. Semmivel nem jobb a márkás. Van névtelen polár pulcsim és van Subzero-m több, mint 10ezer-ért - semmi különbség nincs mûködésben.
Most a Hervis-ben láttam aláöltözeteket leértékelve. Szettben és külön is vannak. Azt hiszem, sí-alsó néven fut náluk.

Én csak a lábujjam fázásával nem tudok mit kezdeni pedig Goretex téli cipõm is van és ujjnál vastagított túrazoknival nyomom. Haverom dettó ugyanez az összeállítás és fázik. Fázunk.
Vagy csak béna kretének vagyunk ? :-)
Marci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

moira-t (ha van még) subzerot meg a hh-t szokták agyondícsérni. drágák is mint az arany. de ha izzadós vagy a legjobbat is rommá fogod izzadni. (az meg tapasztalat)

Nem is az a gond, hogy izzadok. Hanem az hogy vezesse el azt a bõrömrõl és száradjon gyorsan. Az aldis tudja ezt, 10perc alatt megszárad rajtam.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Aláöltözetbõl mit érdemes venni? Néztem a Hervisben síaláöltözeteket, de azok olyan gagyinak tûntek (a 10e Ft körüliek), amelyik jónak tûnt arra meg az volt írva, hogy alacsony intenzitású sporthoz. Most van egy aldis fölsõm, az egész jó, de kéne másik is.

moira-t (ha van még) subzerot meg a hh-t szokták agyondícsérni. drágák is mint az arany. de ha izzadós vagy a legjobbat is rommá fogod izzadni. (az meg tapasztalat)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Az intersportban vettem tavaly elõtt 3500 pénzért alsó-felsõ szettet, tavasszal majd 5x ennyiért túra boltban másikat semmivel sem ér többet. Mondjuk lehet kifogtam valami rosszat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Kesztyû téma: Ironclad-rõl csak jót hallottam...Pl a dobozpakoló (box-packer vagy valami ilyesmi volt a neve :S) kifejezetten jó, nagyon jó gumis a tenyér része, és jó a szellõzése. Nyáron használtam egy napig ilyet, imádtam. Csak drágák.

szerk.: Box-handler:
Feltöltött kép
7.790 Ft

Bár ez most offtopic mert ez télre nem jó. Sajna a hideg cuccaikról csak annyit tudok hogy az aláöltözeteik királyak.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Találtam egy korábbi évekrõl megmaradt löffer gore windstopperes kabátot, de nem soft shelleset, mint a mostani modelleik, hanem sima membránosat(windstopper active shell). Használ valaki esetleg ilyen anyagból készült kabátot? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
fanatiX mtbc

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Én hegymászó kesztyût használok télire... (North Face) Eddig bevált. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Winter Cycle Gloves with gel : SealSkinz, Waterproof, Breathable, Closefitting
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
téli kesztyûbõl mit használtaok? van egy vastag aldisom meg ez a ziener. mindettõvel az a bajom, hogy amint egy kicsit is beleizzadok és jön a lefelé, kibírhatatlanul kezd fázni a kezem (a többi testrészemnél ilyenkor semmi gond, tehát a kesztyû a "hibás", nem én...:))

ritchey p29er custom

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

köszi a tippeket, bár jobb lett volna Pestet elkerülni (most nem esik igazán útba) de lehet arra kanyarodok. Mondjuk az áraik brutálisak, ha már vennék egy gatyát meg egy télikabátot, megtérülne a benzinpénz ha leutaznék érte Miskolcra :) pedig az nem kevés..

ha feljössz csepelre bemegyünk a nagykerbe oszt azt próbálsz fel amit csak szeretnél

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Izé van olyan veszprémi bringásbolt ahol van választék Adidas ruhákból? Vagy egyéb magyarországi bolt, ahol lehet is próbálni ? A MArikoo-t ne mondjátok, mert Miskolc kiesik. Most hétvégén voltam arra, de micsoda pech (a boltnak) épp zárva voltak.

Veszprémben a Kuszinál vannak Adidas ruhák. Nincs túl nagy választék, de azért van pár ruha.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
köszi a tippeket, bár jobb lett volna Pestet elkerülni (most nem esik igazán útba) de lehet arra kanyarodok. Mondjuk az áraik brutálisak, ha már vennék egy gatyát meg egy télikabátot, megtérülne a benzinpénz ha leutaznék érte Miskolcra :) pedig az nem kevés..

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Izé van olyan veszprémi bringásbolt ahol van választék Adidas ruhákból? Vagy egyéb magyarországi bolt, ahol lehet is próbálni ? A MArikoo-t ne mondjátok, mert Miskolc kiesik. Most hétvégén voltam arra, de micsoda pech (a boltnak) épp zárva voltak.

.... egyéb magyarországi boltból Én Pesten tudom ajánlani a Hugo Sportot. Bár nyáron voltam utolsó alkalommal ott, de akkor is volt téli gatya, mez, kabát, széldzseki. Szóval volt választák. A holnapjukon is találsz.

Kerkpros Ruhzat » Nadrg - Hugo-Sport kerkprbolt, szakzlet s szerviz

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Kálvin téri Hugo-ban láttam elég sok Adidast.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts