Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Nem reklámozni akarom senki hirdetését, de nem írt elérhetõséget az illetõ, akié a következõ hirdetés, a "kapcsolat a hirdetõvel"-re pedig nem válaszol. Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÚJ KERÉKPÁROS THERMO CSAPATMEZEK(NADRÁG+MEZ) ELADÓK ha bárki tudja, hogy hol érem el, akár e-mail cím, akár telefon, legyen szíves írja meg nekem privibe, hogy ne itt legyen reklám a dolog. Köszönöm!

Javaslom, hogy nézz körül itt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Bele kell húzni egy kispárnahuzatba hogy ne koptassa ki a mosógép aztán 30fokon kimélõ programmal.

én még kis fordítom a biztonság kedvéért
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Nem reklámozni akarom senki hirdetését, de nem írt elérhetõséget az illetõ, akié a következõ hirdetés, a "kapcsolat a hirdetõvel"-re pedig nem válaszol. Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÚJ KERÉKPÁROS THERMO CSAPATMEZEK(NADRÁG+MEZ) ELADÓK ha bárki tudja, hogy hol érem el, akár e-mail cím, akár telefon, legyen szíves írja meg nekem privibe, hogy ne itt legyen reklám a dolog. Köszönöm!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bele kell húzni egy kispárnahuzatba hogy ne koptassa ki a mosógép aztán 30fokon kimélõ programmal.
11:38:11 IM 2012

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ennek a régebbi verziója van nekem mivel én elég izzadós vagyok gyakorlatilag minden 2-3. használat után mosom immár 3ik éve és semmi gond vele.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Helló!

Van egy olyan gondom, hogy tavaly vettem egy btwines dzsekit télre, cool meg minden, bár már néha az alkarja betud vizesedni, de nem zavaró! Ellenben elég dzsuvás a kabát, nem beszélve arról, hogy a belseje meg azért már nem rózsa illatú!
A kérdés hogy a manóba mossam ki. A deca annyit ír, hogy mosógépben mosható. Nézegettem egy két helyen mit írnak a mosásokról, de nem találtam igazán megbízható megoldást. A kérdés 30fokon gépben pers színes folyékony mosószerrel meg merjem próbálni, vagy ezt az ötletet gyorsan felejtsem, és keressek valahol valami speckó mosószert? Vagy csak mosószer nélkül tiszta vízben vagy mi! Itt az eggyel újabb kabát linkje!
Decathlon - ruházat felsőruházat - köpeny zakó - kabát B'TWIN - Dzseki 7 membránnal, fk/zöld B'TWIN - hideg időben való intenzív kerékpározáshoz.

Elõre is köszi!

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok:)
Készülök egy Castelli ruhaszettet venni,örülnék egy kis infónak,meg-e éri,ill.kényelmes-e,mennyit bír ki?
Az infót elõre is köszönöm:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ez egy kicsit erõsebb anyag, mint a szokásos, de még mindig áttetszõ. Slicc meg nem hiányzik, a bringás ruhán sincs.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
De ugye nem a csipkésre gondolsz? :D
Ha viszonon arra a vastagabb fajtára, akkor annak van férfiaknak szánt verziója is (elõl sliccel). Tavaly olyat használtam és tényleg jó volt. Sajnos tartósságban nem hozta azt, amit egy bringás aláöltözettõl elvártam volna, elszakadt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akit érdekel olcsó alternatíva téli aláöltözõnek: nõi harisnya. Nekem tökéletesen bevált. Mivel zárt a vége, még plussz zokninak is jó és nem csúszik fel. A méret sem sokat számít, bõven tud tágulni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen, oly szép volt a nozid :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Anutámtól kaptam karácsonyra egy mell-hátprotektort nagyon aranyos volt csak azt nem akarta megérteni hogy túrázáshoz ez nem a legcélszerûbb viselet, mert hogy tagadhatatlan hogy szoktam esni, de azért mégsem tekernék benne.

Pedig jó az ha van, felvehetted volna ha freeride-olni mégy! :)
Én gondolkodtam térdvédõben, miután odavertem a térdem és majdnem szétcsaptam.
Ja meg ugye fullface sisak is kéne. Bár Lõrincz Olivér megmondta hogy a bringások ritkán esnek fejre. Kéz, kulcscsont törés a gyakori! Ezt a statisztikát már nagyon lerontottam :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Anutámtól kaptam karácsonyra egy mell-hátprotektort nagyon aranyos volt csak azt nem akarta megérteni hogy túrázáshoz ez nem a legcélszerûbb viselet, mert hogy tagadhatatlan hogy szoktam esni, de azért mégsem tekernék benne.
Ezért ma becseréltem egy ilyen nadrágra Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - Nadrág7, membránnal, fekete B'TWIN - országúti kerékpározáshoz vagy MTB-hoz, hideg időben.elõl szélálló és a betét is felsõ kategóriás benne , még a héten kipróbálom.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Valaki látott/próbálta már ezeket a csapat mezeket?
Milyen minõségûek, vastagok, stb.. lehetnek?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÚJ KERÉKPÁROS THERMO CSAPATMEZEK(NADRÁG+MEZ) ELADÓK

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Jani!
Télre nekem a Lidl-es sí aláöltözet vált be a legjobban. De azok meg minden évben mást árulnak, szóval nem tudok okosat mondani. Bár a Decathlonos futófelsõk is jók elsõ rétegnek, hosszú és rövidujjút is használok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ja, így egyszerû a helyzet. Akkor tudod te is hogy miért van ez.

igazából csak azért említettem, merthogy lábam meg abszolut nem fázik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

igazából windstopperes cuccom nincs.

Ja, így egyszerû a helyzet. Akkor tudod te is hogy miért van ez.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az azt jelenti, hogy kevés a ruha rajtad. Ez a két dolog ami nem fázhat.

igazából windstopperes cuccom nincs.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem is van Sub Zero felsõm, és nagyon nem vált be. Kb. olyan, mintha pamut póló lenne rajtam. Szerintem az anyag mellet ugyanolyan fontos a szövés is. Sokkal jobban bevált egy normál nyári mez legalulra, aztán csak jól el kell találni, hogy ne öltözd túl az idõt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

karom meg a mellkasom fázik inkább.

Az azt jelenti, hogy kevés a ruha rajtad. Ez a két dolog ami nem fázhat.

A sebesség mindent megold.