nos ... nem jött össze időn belül a teljesítés :/
a végére ráadásul jól össze is törtem magam várgesztesről lefelé és bizony ha nincs jó sisak, akkor most szívószálon enném a csirkehúslevest.
az önbizalmam nagyobb volt, mint a felkészültségem és (a saját hülyeségem miatt is) a vértes megbüntetett érte.
a jutalmam ... néhány hét lábadozás itthon
(de akkor is végignyomtam, még rokkantan is)
Jelentkezz be Regisztrálj
VérKör túra
Írta 2015. július 20. - 13:04
Írta 2015. július 10. - 21:26
Írta 2014. augusztus 26. - 14:55
Végre megvan az első női kerékpáros teljesítő!
Férfiakat megszégyenítő ideje: 5ó 21p 46mp
Gratulálunk!
http://verkor.hu/ind...teljesit&ID=248
Írta 2014. július 09. - 15:51
Facebook-on jelentkeztek. Most Vasárnap indulna a srác, bejárásra.
Az indulók 35%-a sikeres bicóval. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 3-ból 1. Kemény a terep és nem feltétlenül a szintek miatt. A Sárkánylyuk völgy pl. tele van fatörmelékkel.
Írta 2014. június 18. - 16:20
Írta 2014. június 16. - 13:30
Ennyire rosszul tájékozódnak az emberek
77 km 1600 m szinttel nem kemény, egy jó középtávnak felel meg, amihez a 7 óra nagyon kellemes szintidő még nekem is itt 60 közelében.
Persze csak ha megtalálnám mindenütt a mobil kódot, és megfelelő lenne a mobil net kapcsolatom. Ez így túl bonyolult kint a természetben.
De az dicséretre méltó, hogy feltettetek egy jó kis túra útvonalat (ahogy az is, hogy kitaláltátok a mobilkód egy ilyen felhasználási lehetőségét)
Az ugye tudjátok, hogy a jelzetlen erdei utakon szabad kerékpározni, de a jelzetteken csak akkor, ha azok egyben kerékpáros jelzett utak is. Így a kerékpárral teljesítőket jogosan megbüntethetik teljesítés közben (még ha szerencsére eddig nem is álltak erre rá a vértesi "réndzsörök".
Ez alapvetően így van ahogy mondod. Csak egy versenyen van pálya kijelölés és frissítés. Itt meg nincs. Pont így gondolkodott a feladók 90%-a ahogy te. Aztán valahogy mégis kicsúsztak. Az okok:
1. tájékozódás
2. technikai hibák
3. időjárás
4. edzetlenség
Igen sajnos tudjuk, hogy nem mindenhol szabad bringázni az erdőben. A honlapon szerepel is:
"Szabad az erdőben kerékpározni?
Nem mindenhol! Olyan turistautakon szabad, ahol külön piktogram jelöli. A túra NEM csak ilyen helyeken halad. Tapasztalataim szerint az erdészek megtűrik a kerékpárosokat az erdőben. Nem ismerek olyat akit emiatt megbüntettek. Természetesen semmilyen felelősséget nem vállalok. Ha bizonytalan vagy indulj gyalog, úgy nem lehet baj!"
Írta 2014. június 16. - 09:51
Azt hiszem megszületett az ország legkeményebb túrája! 37-ből 14 sikeres (kerékpáros) teljesítés. Az indulók 38 %-a tudja 7 órán belül teljesíteni. Eredetileg nem ez volt a célunk, de tény hogy nagyon kevés ez a 7 óra! Azonban most már nem fogjuk módosítani a szintidőt.
Szóval srácok és lányok harcra fel! Vár a Vértes!
www.verkor.hu
Ennyire rosszul tájékozódnak az emberek
77 km 1600 m szinttel nem kemény, egy jó középtávnak felel meg, amihez a 7 óra nagyon kellemes szintidő még nekem is itt 60 közelében.
Persze csak ha megtalálnám mindenütt a mobil kódot, és megfelelő lenne a mobil net kapcsolatom. Ez így túl bonyolult kint a természetben.
De az dicséretre méltó, hogy feltettetek egy jó kis túra útvonalat (ahogy az is, hogy kitaláltátok a mobilkód egy ilyen felhasználási lehetőségét)
Az ugye tudjátok, hogy a jelzetlen erdei utakon szabad kerékpározni, de a jelzetteken csak akkor, ha azok egyben kerékpáros jelzett utak is. Így a kerékpárral teljesítőket jogosan megbüntethetik teljesítés közben (még ha szerencsére eddig nem is álltak erre rá a vértesi "réndzsörök".
- pamutmamut kedveli ezt
Írta 2014. június 15. - 09:47
Azt hiszem megszületett az ország legkeményebb túrája! 37-ből 14 sikeres (kerékpáros) teljesítés. Az indulók 38 %-a tudja 7 órán belül teljesíteni. Eredetileg nem ez volt a célunk, de tény hogy nagyon kevés ez a 7 óra! Azonban most már nem fogjuk módosítani a szintidőt.
Szóval srácok és lányok harcra fel! Vár a Vértes!
www.verkor.hu
pamutmamut módosította - 2014. június 15. - 09:47
Írta 2014. április 11. - 20:18
Végig mentem rajta, szerintem nagyon jó az útvonal, de elég melós. Előre is gratulálok, ha lenyomod 3 óra alatt!
Azt írtam, hogy végig lehet és nem azt, hogy végig fogok menni 3 óra alatt. Külön nem fogok miatta váltós montira ülni, még a gondolata is szörnyű .
A sebesség mindent megold.
Írta 2014. április 11. - 19:18
Szerintem nem a táv és a szintidő a nehéz, hanem az, hogy ne tévedjen el az ember, mert ezt a távot terepen 3 óra alatt le lehet nyomni. Még bejárom az általam nem ismert szakaszokat, aztán nekiugrok.
Végig mentem rajta, szerintem nagyon jó az útvonal, de elég melós. Előre is gratulálok, ha lenyomod 3 óra alatt!
Írta 2014. április 11. - 18:28
12-ből - 3-ra romlott az arány! Hajrá srácok-lányok! Mutassátok meg ki a kemény!
Szerintem nem a táv és a szintidő a nehéz, hanem az, hogy ne tévedjen el az ember, mert ezt a távot terepen 3 óra alatt le lehet nyomni. Még bejárom az általam nem ismert szakaszokat, aztán nekiugrok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2014. április 11. - 15:18
12-ből - 3-ra romlott az arány! Hajrá srácok-lányok! Mutassátok meg ki a kemény!
Írta 2014. március 15. - 17:28
Az eddigi mérleg:
8-ból, 3 kerékpáros ment szintidőn belül.
Nem gyerekjáték!
Írta 2014. február 05. - 14:05
Nagyon klassz hely és útvonal érdemes kipróbálni.
Én egy adott szakaszán korábban valóban a véremet adtam érte, de megérte
Drószamárra mindenki!
Írta 2014. február 05. - 12:24
Sziasztok,
Talán még nem hallottatok róla. Elindult egy újfajta kerékpáros túra a Vértesben. A neve VérKör. A túra 77 Km hosszú és 1600 méter szintet tartalmaz. A teljesítéshez szükség van egy okostelefonra és mobil internetre. Az erdőben kihelyezett QR kódok olvasásával lehet igazolni a teljesítést. A szintidő 7 óra.
Lehet készülni! Most indult el az első bringás! http://verkor.hu/ind...esit&ID=19#gorg
Bővebb info: http://www.verkor.hu
- Németh Gábor kedveli ezt