Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2007. január 06. - 16:38
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2007. január 06. - 13:09
Tényleg sokkal jobbam jársz, ha gyüjtögetsz egy integrált tengelyesre. Amikor én is kicseréltem a négyszögest egy integrált lx-re, nem hittem volna, hogy ilyen különbség lesz a régihez képest. Össze sem lehet hasonlítani a kettõt, de majd remélem Te is megtapasztalod.
Írta 2007. január 06. - 12:24
1.Nem akar megvezetni,mert eladni sem akarja,csak nekem tetszett és azt mondta,h ha normális árat mondok rá akkor vihetem.Te most a saját érdekeidet nézed vagy az eladóét? Szép kis haver lehet, ha igy meg akar vezetni! De veled sem stimmel valami. Tanácsot kérsz a fórumon,a fiúk mondanak is kettõ nagyságrendekkel jobb megoldást ugyanolyan áron. Ha itt azt mondják, hogy annyit ér akkor a helyedben elhinném, vagy ha ragaszkodsz a régebbi sokkal rosszabb hajtókarhoz, akkor vedd meg szépen csendben és ne rinyálj, hogy többet akarsz érte fizetni mert az kevés. A részletfizetés nem ok. Rakj félre havonta amennyit tudsz és ha összejött a pénz, vedd meg a cuccot. Te írtad, hogy a deoréddal sincs gond, gondolom addig már kibírja.
2.Nem vok teljesen képben most az árakkal,ezért kérdeztem itt.
3.Mondtam,h akkor most nem veszek semmit,csak levegõt és gyüjtögetek nem?Ebbõl következik,h megfogadtam a tanácsot!
Írta 2007. január 06. - 11:43
már nem azért mondom,de a 10 ezer azért nevetségesen kevés!Majd meglátom,mert nincs ennyi kp-m és vele tudnám részletben rendezni,de majd megalkuszok vele.
Te most a saját érdekeidet nézed vagy az eladóét? Szép kis haver lehet, ha igy meg akar vezetni! De veled sem stimmel valami. Tanácsot kérsz a fórumon,a fiúk mondanak is kettõ nagyságrendekkel jobb megoldást ugyanolyan áron. Ha itt azt mondják, hogy annyit ér akkor a helyedben elhinném, vagy ha ragaszkodsz a régebbi sokkal rosszabb hajtókarhoz, akkor vedd meg szépen csendben és ne rinyálj, hogy többet akarsz érte fizetni mert az kevés. A részletfizetés nem ok. Rakj félre havonta amennyit tudsz és ha összejött a pénz, vedd meg a cuccot. Te írtad, hogy a deoréddal sincs gond, gondolom addig már kibírja.
Írta 2007. január 06. - 02:45
Kb. akkora a különbség a két XT hajtómû között, mint egy négyszöges XTR és az új között. Talán Matúznál olcsóbban megkapod, ami jól jellemzi az árát is.lassan ott tartok,h nem veszek semmit csak nagy levegõt!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. január 06. - 01:07
Írta 2007. január 06. - 01:02
Írta 2007. január 06. - 00:33
LX 2005 HAJTÓMÛ, KÖZÉPCSAPÁGGYAL EGYÜTT, KOMPLETTEN 28000.- FT!!!!!!!
.
FC-M 510 DEORE FEKETE OKTALINKES HAJTÓMÛ 175mm HAJTÓKAR HOSSZ 44/32/22-ES LÁNCTÁNYÉROKKAL 14500.- FT !!!!!
.
FC-M 445 DEORE HAJTÓMÛ OKTALINKES HAJTÓMÛ 175mm HAJTÓKAR HOSSZ 44/32/22-ES LÁNCTÁNYÉROKKAL 10500.- FT !!!!!
az a 14ezres az pl ugyanaz mint anno az xt volt, csak az evek soran az xt jobb es jobb lett, a technologia pedig csuszott lefele. szoval gyakorlatilag ugyanazt kapod meg felaron deore felirattal, mint amit a haverod hasznaltan XT-kent arul.
dragan adja ennyi. de ha mindenkepp ki akarsz szurni magaddal, mi nem gatolhatunk meg benne hajra
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 06. - 00:26
Írta 2007. január 06. - 00:20
109 euro-ért van zsír új ht2-es XT az elõzõ oldalon linkelt netes boltban, +10 euro szállítási költség, pont 30E Ft...
szerinted jobban megéri mint ugyanennyiért egy picit használt 4 generációval ezelõtti õskövület?
ez a lenyeg.
sztem egyertelmu. ugyanannyiert lehet kapni ujat is, mondd meg ezt a sracnak ie, es ajanlj erte 10 ezret. ha nagyon kell az a 180as karhossz. [ami szerintem inkabb csak orszaguti gepekre valo]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 06. - 00:17
Te tamaska
Stronglight Magma Carbont láttál már élõben? mert elvileg 2007 februárban yön aboltokba.... (mármint nem hozzánk )
Csak azért kérdezem mert a felsorolásokban a yó konstrukciók közt tartod számon...
amugy nekem is piszkosul tetszik....
perszehogy lattam. kollegam orszagutijan van. elotte ciklokrosszozott vele, es ekkor esett meg ez a lepottyanos sztori. visszakuldte, kapott ujat, azota tan jo. de mondom, azota nagy tanyerokkal van egy giant tcr felkarbon normal orszagutin.
nekem nem tetszik, bar ez meg a regebbi fajta. nem ez:
hanem ott a kozepen nem ilyen atlatszo tema van, hanem egy luk. es szogletesebb az egesz. majd holnap lefotozom ha erdekel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 06. - 00:08
Meg tetszett ebben h 180-as a karhossz!:s
Írta 2007. január 05. - 23:38
hat nemtom, en mar lattam egy par ISIS hajtokart leesni menet kozben, engem nem gyoztek meg. Truva hussefelt, holzfeller, RF prodigy, Evolve XC, Stronglight Magma carbon...
Te tamaska
Stronglight Magma Carbont láttál már élõben? mert elvileg 2007 februárban yön aboltokba.... (mármint nem hozzánk )
Csak azért kérdezem mert a felsorolásokban a yó konstrukciók közt tartod számon...
amugy nekem is piszkosul tetszik....
Írta 2007. január 05. - 23:18
Írta 2007. január 05. - 23:13
Shimano Hone-t nézegettem, extrém használatot bírná nem(street, ugribugri)?
LX lehetne még, de nem megy a színe a bringához:P.. úgyhogy szinte csak ez marad, mindenképp integráltat akarok.
Írta 2007. január 05. - 22:37
Az XT hajtókar nagyon jó, de! A probléma alapvetõen a hajtókar rögzítésével van. Mert gyakori fel-le szerelésnél kitágul/megkopik a "csillag". Ez a hollowtech I talán legnagyobb problémája. Javaslom az ISIS tengelyes, vagy az integrált tengelyes hajtómûvek használatát. Gondolom abban az árban már kapsz truvát. De ha rám halgatsz Saint, vagy Hone.
hat nemtom, en mar lattam egy par ISIS hajtokart leesni menet kozben, engem nem gyoztek meg. Truva hussefelt, holzfeller, RF prodigy, Evolve XC, Stronglight Magma carbon...
nem ISIS, de az is szep volt, mikor a Truva FireX GXP jobb [!] oldali hajtomuve lazult le a beleintegralt tengelyrol. varosban kizarolag kozlekedesre hasznalt biciklin. [tehat nem trial vagy street v ilyesmi]
en inkabb maradok a shimanonal.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 05. - 22:01
szerinted jobban megéri mint ugyanennyiért egy picit használt 4 generációval ezelõtti õskövület?
Írta 2007. január 05. - 21:58
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. január 05. - 21:16
ennyiért horror drága....fele lehet reális30ezerért lenne egy baromi megkímélt darab egy új középcsapival meg középsõ tányérral.Ismerõstõl lenne,tudom h kímélte!Az nem gond mert nem gyakran szerelem le és fel a hajtókarjaimat!:)Ennyiért meg baromi csábító!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való