Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
LX az valami óccsó sajtolt tán, az XT-t nem tudom.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az lx nagytányér is alu és az xt is. És az xt vastagabb. Anyagban lehet ugyanazok.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Kopásállóságban lehet rosszabb... Pl. egy retek aluötvözet jobban kopik mint az acél. Persze XT már normálisat használ szerintem. Majd kiderül :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sztem nem rosszabbul mint az LX-em tavaly. Igazándiból szemmel látható anyagkopás nincs rajta. A feték már lejött 1-2 helyen a nagytányérról, de semmi több...

Szép is lenne, ha rosszabb lenne, mint az lx.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sztem nem rosszabbul mint az LX-em tavaly. Igazándiból szemmel látható anyagkopás nincs rajta. A feték már lejött 1-2 helyen a nagytányérról, de semmi több...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kicsit jobban kéne rá figyelni h le ne üsse az ember de valoszinü h tényleg jobb lenne.

rémhöri: hogy birják az uj xt karon a tányérok? habár ha jol sejtem szinte csak nagytányéron forgatsz mostanában aszfalton...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jaja, én is hosszú hajtókar hívõ vagyok. Szívok is emiatt, hogy a suttyó S nem hajlandó 177.5-ben XT-t gyártani, pedig az lenne a jó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Szerintem meg gyorsabban tudnék menni egy 165-sel pörgetve mint egy 180-asssal cammogva...;)

Egészen az elsõ emelkedõig ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Hellósztok!

Nem tudja valaki hogy csak csapágyat lehet-e venni integrált shimano monoblokkhoz?

Elõre is köszi!

Posted Image

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Jó, de egy 165-ös karral meg menni nem lehet normálisan :D Az nagyon rövid...

Szerintem meg gyorsabban tudnék menni egy 165-sel pörgetve mint egy 180-asssal cammogva...;)

Ride everywhere.

.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lehet

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Hellósztok!

Nem tudja valaki hogy csak csapágyat lehet-e venni integrált shimano monoblokkhoz?

Elõre is köszi!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

és akkor megtapasztalod, mennyire rugalmas a vázad;)

a Santa Cruz bringák tesztelése elbújhat e technológia mögött:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

nekem aliviom van ott lehet
simán meglehet kézzel is hogy szemmel látható legyen. nem lehet 8-ast hajtogatni belõle mert csak egy bizonyos fokig csavarodik utánna már nem tudsz se kézzel, se lábbal akkora erõt kifejteni hogy szemmel látható legyen a csavarodás

a jobb oldali pedált akaszd fel valamin a balt meg kezd el lefelé nyomni
meglásd jó lesz:)

és akkor megtapasztalod, mennyire rugalmas a vázad;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

én ráértem:)
figyeld meg azt is hogy a lánc megfeszül mikor megnyomod a kart. szerintem ezért is ment tönkre idõ elött (kb 2300 km) a hátsó agyam (deore530) szabadonfutója, mert a terhelés nem teljesen a hajtómûvet érte hanem az agyat is. ezért lessz a következõ project egy hajtómûcsere

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de mégis mi köze van a hajtómû és a középcsapágy tengely merevségének a szabadonfutót ért terheléshez?:wtf:

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

jó tudom h én mit bir egy négyszögtengyely, de kézzel nem próbálgattam még sose csavarni :D
ss-embe még négyszöges van. majd megnézem.

én ráértem:)
figyeld meg azt is hogy a lánc megfeszül mikor megnyomod a kart. szerintem ezért is ment tönkre idõ elött (kb 2300 km) a hátsó agyam (deore530) szabadonfutója, mert a terhelés nem teljesen a hajtómûvet érte hanem az agyat is. ezért lessz a következõ project egy hajtómûcsere

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jó tudom h én mit bir egy négyszögtengyely, de kézzel nem próbálgattam még sose csavarni :D
ss-embe még négyszöges van. majd megnézem.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

na jó azért túlzásokba ne essünk. megnézném azt hogy kézzel hogy csavarod azt meg....

nekem aliviom van ott lehet
simán meglehet kézzel is hogy szemmel látható legyen. nem lehet 8-ast hajtogatni belõle mert csak egy bizonyos fokig csavarodik utánna már nem tudsz se kézzel, se lábbal akkora erõt kifejteni hogy szemmel látható legyen a csavarodás

a jobb oldali pedált akaszd fel valamin a balt meg kezd el lefelé nyomni
meglásd jó lesz:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

csakhát négyszög, nem valami merev, kézzel meglehet csavarni

na jó azért túlzásokba ne essünk. megnézném azt hogy kézzel hogy csavarod azt meg....

ja rémhöri nagyon rövid a mi szemszögünkböl nézve, de vkinek (triálra, talán fr-re) pont ez a jobb...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Jó, de egy 165-ös karral meg menni nem lehet normálisan :D Az nagyon rövid...