Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

ISISbol nagyon keves jo van. hajtokarbol talan a jobbfajta RaceFace-k pl a next LP meg a Turbine, de az evolve a prodigy es a ride felejtos. a middleburn is jo meg. de kb ennyi. monoblokkbol meg a CookBros meg az SKF. minden mas csak penzkidobas.

És a Deore hajtókar az jó?
Amit felsoroltál azok nagyon drágák! Túl drágák a pénztárcámhoz is meg a kerékpáromhoz. Majd ha egy jobb bringám lesz akkor arra biztos h egy jó hajtókart rakatok fel.
Remélem ma megtudják javítani a hajtókarom h ne recsegjen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ISISbol nagyon keves jo van. hajtokarbol talan a jobbfajta RaceFace-k pl a next LP meg a Turbine, de az evolve a prodigy es a ride felejtos. a middleburn is jo meg. de kb ennyi. monoblokkbol meg a CookBros meg az SKF. minden mas csak penzkidobas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
én is ezt mondtam a másik topikban, erre azt kaptam, hogy nem olyan szar az a hajtómû, ne szóljam már le. tessék, én megmondtam

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

na hát az jó!!
Nekem ISIS-em van. Addig fogom szervízbe hordani amíg normálisan megcsinálják. :) Biztos van vmi megoldás csak akarni kell.

persze hogy van...elõbb útóbb veszel egy integrált hajtómûvet.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
na hát az jó!!
Nekem ISIS-em van. Addig fogom szervízbe hordani amíg normálisan megcsinálják. :) Biztos van vmi megoldás csak akarni kell.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en szinte minden heten cserelek egy monoblokkot egy par hetes bringaban, garanciaban. foleg az alap kategorias gepek jonnek vissza. RPM, truvativ, vagy noname vacak golyo-konusz-tengely megoldasu hulladekok. ja, ha negyszoges az meg a jobbik eset, mert azt tudom cserelni UN54-es shimanora, az ilyen powerspline, ISIS es GXP megoldasoktol megyek a falnak altalaban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
kellizekben szokásos hulladék tót monoblokk

amire kicserélik is ilyen szar lesz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

vidd vissza, mondd meg neki, hogy rakjanak bele uj monoblokkot.

Ja visszaviszem. Az az érdekes hogy a szerelõ csávó tekert vele egy kört és õ nem hallott semmit. Lehet h túl sok zsír van a fülébe, véletlen iderakta biztos nem a bringára kente.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vidd vissza, mondd meg neki, hogy rakjanak bele uj monoblokkot.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
1 hónapos ma bicó! 1x visszavittem és akkor meghúzták a csavarokat azt mondták h ettõl majd elmúlik de csak jobban recseg. Olajoztam de nem segített.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
subset én inkább nem bojgatnám a szabadonfutot ha nem muszáj ha zavar a zaj tekerj egyfojtába vagy használj mp3-at:D
Spdoti ha új a gép vidd vissza gariba meg nézik ha használt akkor milio ok lehet nézd meg a hkar csavarokat lehet laza vagy vedd le a h.karokat pucold ki a dzsuvát ezt tedd a monoval is , lehet lóg a csapi és akkor mono csere de lehet nem is onnan jön a zaj meglehet kikopot a nyeregváz csö és az recseg
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Hali!
Miért recseg a hajtókar???
Most vettem bicóm és recseg ropog a hajtókar. :(

valsz nincs elég zsírral beépítve

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
valószínûleg koszos. vagy valami nyûgje van. mer az isisesnek szokott

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Hali!
Miért recseg a hajtókar???
Most vettem bicóm és recseg ropog a hajtókar. :(

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
áhoj!

ez a bbb fogsor mennyire lehet strapabíró?egy xt lánccal használnám õket leginkább 4x-ra és dh-ra

subset

subset

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hi !
Elég hangosan kattog a racsnim vagy szabadonfutóm nem tudom mi a pontos neve.
Kazettás agyról van szó, lehet ezen a hangosságon segíteni, amúgy szinte új kerékrõl van szó, semmi baja, CoilDuck márkájú.
Gondolom valami féle lamellák vannak az "agyban", hozzá lehet ezekhez férni, meg lehet ezeket kenni valahogy, miután leszettem a fogaskeréksort ?

Thx

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
sos noob kérdés lenne (holnap reggelig)

ez a tányér (9 seb)
http://ebike.hu/term...er-4karos/3581/
mûdödne a 8as pc48 láncommal?
a váltás lenne olyan mint a régi 8-as tányérral?

elõre is köszi
D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,161 posts

nem is értem h miért szokott ez a kérdés felmerülni.
gyárilag is vannak ilyen tam által említett gépek...

attól, hogy vmi gyárilag így-vagy-úgy van, még nem biztos, hogy jó. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
HG93-at néztem annyi a különbség h vmi cinkes cucc van rajta és drágább 500Ft-al kb.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

be akarom vzetni ezt hogy mondjuk 1000km-ként cserélek láncot. kérdés:
most HG73-as van fennt. vegyek ugyanilyet vagy van hasonló árban jobb/könnyebb/szebb?:)

hasonló árban nincs jobb.

Borisb: szó nincs róla hogy gondot okoztál volna. ahol tudok ott én is segítek...