Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18262 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Használ itt valaki ilyen láncot?
Miche Corsa 10 Speed

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Esetleg ha érdekel nekem van eladó egyszer használt fc-m542 32es és 44es tányérom, mindkettõ ugyanaz, mint a régi lx tányérjai.

privát ment

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás

szerintem pg 970
Cassette Review: Shimano XTR, XT and Sram 990, 980, 970, 950 - EyeBike.com Review

Vannak egyezések de vannak különbségek is...nem tudom, de azért köszi :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem is....:P

amugy az a furcsa, h most már komolyabb cumókból áll a szekér, és több minden romlik el, régebben az egyszerûbbek strapásabbak voltak...
és itt nem a telókra/fékekre gondolok...pl váltás hajtás stb...pedig az ember azt várná h a pénzéért erõsebb cuccost kap :) vagy csak én lettem nagyon bátor...

mondjuk a Saint hajtókaromra nem panaszkodom :) nekem a középtányér most acél, mert a karbon/acél csak nagy reszeléek árán ment volna fel, a nagytányér meg az újabb fajta xt....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mér vagyok én állat?:D

Szerinted? :D
Minden elromlik alattad. Én ezekkel az egyszerûbb shimano alu tányérokkal elmegyek 10e km-t, pedig nem vagyok gyenge. Mondjuk én hajtásamortizáciában a másik véglet vagyok.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mér vagyok én állat?:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szétnéztem több webáruházban,hát,tényleg így van:)deore tányérok kompatibilisek vele?lyukkör stimmel,csak azért kérdem,hogy nem kell-e belõle reszelni vagy ilyesmi

Esetleg ha érdekel nekem van eladó egyszer használt fc-m542 32es és 44es tányérom, mindkettõ ugyanaz, mint a régi lx tányérjai.

De ha olyan állat vagy, mint Maggi akkor vegyél slx közepet, jó nagytányért viszont nem kapsz olcsón.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elég takony is némelyik, az slx- xt cuccok egészen jók, nekem az elõzõ szériás xt-n egy rakat hulladék volt mind...

egy éven belül elkopott a közép meg a nagy, ugy hogy 3 lánc volt rajta (nem, nem egyszerre), és heti kétszer kenem a láncot...

esetleg gebhardt ha találsz az jo....

a középtányér nem drága valóban, de a nagy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
szétnéztem több webáruházban,hát,tényleg így van:)deore tányérok kompatibilisek vele?lyukkör stimmel,csak azért kérdem,hogy nem kell-e belõle reszelni vagy ilyesmi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
altalaban a shimano tanyer a legolcsobb meglepo modon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
2008-as LX integrált hajtókarhoz milyen 32-es és 44-es lánctányért ajánlotok,ami viszonylag költséghatékony?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerintem pg 970
http://www.eyebike.c...rticles/11.html

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Ez lenne az:
K
K
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
32-11

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
12-26 fogkiosztású?

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Van egy sram 9-es hátsó sorom és nem találtam meg hogy milyen típus is lehet ez.
Csak annyi van ráírva hogy Sram és hogy milyen erõvel kell meghúzni a zárógyûrût :)
Ami a legfontosabb infó lehet az az hogy sárga a tartó...nem tudom mije :)
És nem csillag alakú hanem hagyományos felépítésû.
Szóval ha valaki tudná hogy milyen típusú akkor írja meg.
Köszi!

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Persze ez függ attól is, hogy a bringának élete végéig kíméletes bánásmódban lesz-e része. Használtam bicajt ami tizenpár évig teljesen jól bírta, aztán amikor elkezdtem "zsigerbõl" montizni, egybõl leamortizálódott a rendszer.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szerintem ha van egy jó minõségû, tisztítható, beállítható középcsapágy, azt nem érdemes monoblokkra cserélni.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Köszi a választ! Az oldal amit linkeltél nagyon hasznos, a vázam nagy valószínûséggel olasz menetes. Találtam hagyományos középcsapágyat, olyasmi mint az eredeti.Feltöltött kép
Ha lehetne zárt monoblokkot kapni olasz menettel, jobb lenne, de nem tudom van-e ilyen.

Lehet kapni. A 70mm -szélesek olasz menetesek.

Például itt is van: Shimano BB-UN54 (Hajt

És itt egy kis infó: http://ebike.hu/gyik/#q351

czmate

czmate

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Köszi a választ! Az oldal amit linkeltél nagyon hasznos, a vázam nagy valószínûséggel olasz menetes. Találtam hagyományos középcsapágyat, olyasmi mint az eredeti.Feltöltött kép
Ha lehetne zárt monoblokkot kapni olasz menettel, jobb lenne, de nem tudom van-e ilyen.