Egy próbát megér, ha még nem tetted.

Izomtéridõninja-geológus!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Fater új túrabringáján kb 10km után lenéz, és azt látja hogy a hajtásoldali pedál lefittyedt. A pedál tengelye "megette" a hajtókar menetét, és az egészet kézzel (!!!) ki lehetett szedni. 200 ropi körüli bringa, szal nem tecsógazdaságos, a kérdés: létezhet e hogy ez anyaghiba, vagy egyértelmûen a bringaboltban rakták össze "hanyagul" a gépet?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
aztán a térdizületek mit szólnak hozzá?
azért az egészséget nem biztos, hogy be kellene áldozni... legalábbis meggondolandó
aztán a térdizületek mit szólnak hozzá?Még singlespeeddel sem megyek 25ös csapásszám alá, ott már nagyon szögletes a hajtás és állás után kénytelen vagyok visszaülni, hogy ne kaparjon el a hátsókerék.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Majd próbáld ki milyen egy hosszútáv 38-as tányéron! Sokat fogod tolni.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Majd próbáld ki milyen egy hosszútáv 38-as tányéron! Sokat fogod tolni.
A sebesség mindent megold.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
én csak Jani megoldását próbáltam kitalálni, mert írta, hogy olcsóból megúszta, illetve teszt fázisban van... ezért gondoltam, hogy valami ilyesmit mókolt'Nem a beszerzésre értem a tökölést, hanem amit írtál, hogy hosszabb csavarral távtartózva felügyeskedni a kistányért...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én nem tökölök, már fél éve tudom, hogy 42-28-at szeretnék használni, de nem úgy alakultak a dolgok - $$$
Nektek 29"-eseknek könnyebb, mert fillérekért tudtok szerválni 24-36-ost tányérakat trekking hajtókarokról...