A külsõ vagyis szélsõ leginkább kanyarban ér le, vagyis egyenesen haladva attól még megcsúszhatsz. Még amit nem tudom írtam-e, 10 mm-esek a csavarok.
A gumi camel 1200,-ért.
Persze, de alapvetõen úgyis oldalra csúsznál el, nem?

A külsõ vagyis szélsõ leginkább kanyarban ér le, vagyis egyenesen haladva attól még megcsúszhatsz. Még amit nem tudom írtam-e, 10 mm-esek a csavarok.
A gumi camel 1200,-ért.
Elég stabilnak látom mivel nem hosszabb a csavar 10mm-nél.
A hegye meg hamar lekopik.
Száraz aszfalton sem zavar a tekerésnél. Ott érzésre észre sem veszem, hogy szöges.
Mondjuk a hangja az kopogósabb.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Pontosan nem tudom de ha a bekerülõ dolgokat külön megméred abból kiderül.Nyilván az utóbbik, de valójában úgy értettem a kérdést, hogy kb mennyivel növeli meg a gumi súlyát a sok csavar meg a padlószegély?
Köszi, igyekszem..Tényleg ez is milyen jó ötlet.
Balu, Te egy rendkívül kreatív ember vagy!Már a lámpánál is megfigyeltem
Nyilván az utóbbik, de valójában úgy értettem a kérdést, hogy kb mennyivel növeli meg a gumi súlyát a sok csavar meg a padlószegély?A súly.. a szögek is nyomnak valamennyit, dehát kompromisszum.
Elcsússzunk vagy kicsivel nehezebb legyen de stabil?
Tényleg ez is milyen jó ötlet.Sz'tem kívülrõl lyukaszd befelé, akkor jó helyre kerül (a vastag részben) a csavarok vége.
A mostanában kapható padlószegély (ami én vettem) az hajlékonyabb volt mint a régiek.Heh, tényleg ez jó ötlet. Viszont nem túl súlyos az a padlószegély? Meg mennyire merev?
Vékony fúróval elõfúrtam és akkus csavarhúzóval betekertem de ár is jó.Az jutott még eszembe, amikor beletekerem a csavart, nem érdemes elõbb mondjuk egy vékony árral kiszúrni, hogy aztán jó helyre menjen a csavar?
Elég stabilnak látom mivel nem hosszabb a csavar 10mm-nél.és ezek beváltak? úgy értem nem szakadtak e ki. én facsavarban gondolkoztam, de annak nagyon hegyes a vége és le kéne csípni belõle. ez a lemezcsavar jobban tetszik.
Ilyent tettem bele. A süllyesztett könnyebben kiszakad
Heh, tényleg ez jó ötlet. Viszont nem túl súlyos az a padlószegély? Meg mennyire merev?Vettem pvc padlószegély szalagot és azzal béleltem ki a csavarfejek és a belsõ között.
Az egyébként is ad defekt védelmet.
Ilyent tettem bele. A süllyesztett könnyebben kiszakad.Amúgy milyen fejû csavart érdemes használni hozzá?
Ilyet:D-fejû lemezcsavar; H típus
ezekrõl a szögesgumikról láthatnánk egy képet?
Az elsõ gumi bütykeibe belülrõl betekertem 10mm hosszu lemezcsavarokat.
A hátsó attól még farolgat de akár meg is pördülhet a bringa az elsõ körül.
Legjobb elsõt-hátsót telerakni, akkor nyomhatod jégen akár a hegyre fel!.
Igaz, ez nem esti egyórás meló.
próbálj mellékutakon közlekedni, ahol nincs nagy forgalom
A helyedben nem indulnék el szöges gumi nélkül.Huh, pedig muszáj most is bringával mennem, mert nincs bérletem, jegyet meg nem akarok venni, gyalog meg messze van, 10 km, a Hungária-KönyvesKálmán bicikliúton megyek az ELTE-re.
kicsit offHali!
Szerintetek hogyan lehet biztonságosan tekeregni ilyen ónosesõ által létrejött jégpáncélon?