Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Téli tekerés

- - - - -

• Please log in to reply
881 replies to this topic

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Jelenleg egy goretexes alsó kezeslábason hordok egy vékony melegitot és egy és Subzero polot.

Milyen goretexes kezeslábast használsz? Megmondanád, hol és mennyiért vetted? Én is ilyet keresek, de csak horror áron találtam... :(

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

én pl. egy biemme bringás maszkot használok. vékony, meleg, szélálló és védi a nyakat is.

Merrefelé vetted a darabot?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

KÖszi srácok...
Tudom hol van az a snowboardos bolt!

én pl. egy biemme bringás maszkot használok. vékony, meleg, szélálló és védi a nyakat is.

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
KÖszi srácok...
Tudom hol van az a snowboardos bolt!

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Esetleg hord valaki valamilyen fajta csuklyát(olyat ami az arcot is védi)? Eddig csak kötötteket találtam. Gyártanak egyáltán valami jo anyagból lévõt?

Persze, a decathlonban vannak ilyesmik is, a sícuccok között. Nekem ilyen van:

http://www.decathlon...11835-12896275/

Kell hozzá egy sapka, és tuti. De van teljes maszk is.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
csuklya: síboltokban nézelõdj. én sísisak alá hordok egy olyat, ami hasonló anyagból van, mint a thermomezek, windstopperes (és tényleg!), és ráfeszül az arcra. van rajta ilyen légzõlyukacskáknak nyílás, illetve az orrnál és a szemgödörnél kivágva (az orron van anyag, csak az orrlyukaknál nem). 3500-4000 forintért kapsz ilyet, én a széna tértõl a margit krt-n kicsit lejjebb található síboltban vettem ilyet (a margit krt és a valami sakrán).

csapattársamnak olyanja van, hogy nem csak maszk, hanem a nyak alá ér, és erre még rá lehet tépõzárazni-cipzárazni egy szintén windstopis anyagból készült darabot, ami a vállakat, illetve a lapockát védi a hidegtõl és a széltõl. (kb mellközépig ér). szintén síboltban vette.

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Jo cikk...

A szervizben nekem is csak a holére és a sóra hivták fel a figyelmemet. Ha az berágja magát akkor kész... De amugy a hideg nem gond.
Jelenleg egy goretexes alsó kezeslábason hordok egy vékony melegitot és egy és Subzero polot. Erre veszek egy kabátot, kesztyüt és a sisak alá windstoppos sapit és kész. Ebben eddig mindig birtam a hideget.

Esetleg hord valaki valamilyen fajta csuklyát(olyat ami az arcot is védi)? Eddig csak kötötteket találtam. Gyártanak egyáltán valami jo anyagból lévõt?

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Danke schön. Befogtam:D

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Két, viszonylag kimerítõ írás a témában:

http://bikemag.hu/content/view/374/10/

http://www.matuzmast...567711974d1dbc3

Jó olvasgatást :)

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Helló!
Bár nem nagyon megy a topic, azért megpróbálom.
Olvastam, h a tél eléggé megesz 1-2 alkatrészt. Idén szeretném télen is használni a biciklim (ez évig nem is volt mit használnom 3 éve) és kérnék tõletek 1-2 jótanácsot, mire érdemes figyelni.
Köszi
Amen

ingpeti

ingpeti

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
:)Sziasztok. Igaz már vége a télnek, de én csak most találtam meg ezt az oldalt. Én csak naponta 7 km-t bicajozom minden nap. (A barátnomhoz járok). Igaz ezt minden idoben. Még nem volt olyan ido ami miatt otthon maradtam volna. El tudjátok képzelni. -15 meg minden. Semmi extra oltozet, csak úgy munkábjárósan. Ebben az évben egyszer sem sikerult leesnem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi

Én is szétkaptam a bringámat a télre de nem tudtam megállni és kimentem tekerni eggyet.

Bazzeg de jó dolog hóban DH zni.A Jumbók is jól érezték magukat és az utat

Azért egy-két virágot is szedtünk.
Erdei elfekvõcskét  :)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
MEG VAN A MEGOLDÁS!!!  ;D

Én pl szédszedtem és eltettem a a biciklit és nyomultam a BOARD-al!!!!  ;D

Király F2 deszkám van és gyorsabb mint a bicaj havon!!!!

Titi

Titi

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
HaliHÓ. Mivel védekeztek a fagy ellen, gondolok itt arra hogy a V-fékpillangoi, megfegynak a tengelye körûl, igy aztán minden fékhasználat után kézzel kell visszafeszíteni. Megáztam a hóban majd kinthagytam vagy 30 percre az udvaron a bringát, és mire ujra felültem rá, ilyen volt a fék.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ma végre megszánt minket, nyomorult veszprémi bringásokat a Hóapó...
és én kihasználtam a sûrû hóesést...
és olllyat de ollyat tekertem...
hálistennek az IRC MythosXC Pro külsõk meg az RC V-fék egészen jól bírták a kiképzést és a szûz hó ropogása...
hmmm hát ez az igazi bringás feeling ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ja emlékezzünk csak a jóra: Akkorát estem, hogy öröm lett volna nézni, csak ugye senki nem látta mert Major elöttem volt.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát így is lett!!!! Ráadásul a vékony hó+vastag levéltakaró úgyy csúszott, hogy nem is lehetett a bringán maradni!!!
De akkor is buli volt!!!!  ;D

Csak utána hazafele az a szar so+homok!!!  :P
Ne de emlékezzünk csak a jóra.......

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Major, abban az LX véében ne bízzál. Csak addig for amíg a felnire rá nem fagyott a hó. Ez kevesebb mint 500m hóban tekerés után megtörténik, oszt akkó beindul az ABS (Anti Braking System - fékezésgátló :-))))))). vagy inkább  ;D ;D ;D ;D

bumi

bumi

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Szentem ilyenkor a legjobb tekerni!Tegnap kint voltam!Ekkorákat még nem estem! ;D ;D ;D ;D

Akkor ,ha nem Swampthingal nyomatom! ;D ;D
Mondom,hogy nagyon király!!! ;D

Most megyek hógojózni! ;D ;D :-[ :-[ :-[ :-[

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Itt a HÓÓÓ! Ma edzésem volt, és erõsen szürküllött, mire hazaértem, így nem mentem fel a hegyre(Tatabánya-Gerecse) de tuti 10-15cm hó van fennt, ráadásul szûz(Jó szûkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D) szóval holnap szakítok rá idõt...

Csá-csumi...