Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Téli tekerés

- - - - -

• Please log in to reply
881 replies to this topic

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Mult héten megvettem a Kama Windstopps csuklyámat(6000valamennyi pénz volt). Mindig is ninja akartam lenni :D
Ma reggel életmentõ volt ebben a hülye szélben. Lefagyott volna a nozim... Most már majdnem teljes a téli arzenál.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nemsokat:)
egy óra kb...suliidõben tekerni sincs elmenni idõm sajnos.de ma elmentem egy másfél órás night-bikeingolásra.széjjelfagyott a kezem:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

drága.egyik osztálytársam 20-ért vett téli kantáros thermos mindenféle extrás gatyát...mert van egy polár belsejû bundagatyám -5ig még nem fújja át a szél.ebbõl jött az ötlet.

És ilyenkor hány órát tekersz egyben? ;)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
drága.egyik osztálytársam 20-ért vett téli kantáros thermos mindenféle extrás gatyát...mert van egy polár belsejû bundagatyám -5ig még nem fújja át a szél.ebbõl jött az ötlet.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Ilyen idõben kantáros cicanaci dukál ;)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

hülyeség varratni polár anyagból anyuval zippzáros lábmelegítõt?vagy vegyek cicanadrágot?

vastag polár anyag esetén szerintem nem hülyeség. én eddig vékony "átmeneti idõjárásra" való lábmelegítõt láttam ami azért nem valami vastag. max 15 fokig jó az enyém is. biztos van vastagabb is. de a cicanadrág lenne a legjobb megoldás az védi a tejles alsó feled

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
hülyeség varratni polár anyagból anyuval zippzáros lábmelegítõt?vagy vegyek cicanadrágot?

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

igen.
meg itt az okosok leoltják aki butaságokat beszél.a testbikeon meg se moderálás, semmi.de ez itt off hagyuk ezt.

Az okosok tudják, ha rákattintanak egy linkre, elolvashatják az így elérhetõ szöveget is. Ha az butaság, utána visszatérnek ide és jól letolják a linket beszúrót. :blabla:

Egyébként egyetértek, itt nem errõl kellene beszélni; hanem inkább a kamásliról (amire "csak" egy topiktársunk reagált, a Testbike-ok viszont jól körbejártuk :)), vagy bármi más, téli tekerést segítõ ruhadarabról.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
igen.
meg itt az okosok leoltják aki butaságokat beszél.a testbikeon meg se moderálás, semmi.de ez itt off hagyuk ezt.

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

És?

A tekerõtárs olyan kamásliról érdeklõdött, amelyrõl már részletes véleményt írtam a Testbike-ra - ennek a linkjét adtam meg. Az azonos szerzõ valószínûleg nem tûnt fel a másik tekerõtársunknak, aki azért legyintett a véleményre, mert az a Testbike-on jelent meg, amit õ (ezek szerint) megbízhatatlan forrásnak tart. No de kérdem, ha ide is leírtam volna betûre pontosan ugyanazt, megbízhatóbb vélemény lenne? :ysz:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

úgy vettem ki, hogy azt a véleményt jsipos írta :)

És?

Zsbacsi: nem, csak lehetõségek:D
A legjobb az ilyen mai esõs,szeles, reggel még hideg, majd délután nem idõre öltözni:(

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Ma kezdték árusítani a Lidlben a melegítõ tasakokat. Délután elmentem érte de nem találtam sehol.
Kérdésemre az eladó lány mondta, ..azt reggel nyitáskor már elkapkodták!
Lehet, hogy rendeltek belõle huszat, hogy mondhassák, "lehet jönni vásárolni".
Aztán ha az nincs akkor már úgysem megy ki senki vásárlás nélkül.
Vettem Thermo zoknit 1300,-ért. Igaz, nem ér térdig de azt írják róla, hogy jól melegít.

Ilyen a cimkéje:
Feltöltött kép

Anyi különféle téli sport ruha van ott, de magam sem tudom mi az ami jó közöttük.
Volt olyan amire az volt írva, hogy vízálló de az még nem jelenti, hogy belülrõl kifele engedi a nedvességet.
Nem olyan egyszerü a bringaruha választás.
Ott van elõttem több fajta téli sportöltözék de nem egyértelmü melyik jó bringára.
Vagy csak én nem értek a ruhafélékhez.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
10 alatt szerintem nem úszod meg a thermo/windtex/water resistant hármast, szóval sztem egy esõnadrág a thermos gatya fölé. RP-nek jó cuccai vannak...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Nyert! :clap:

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 posts
nekem egy sandstone vizlepergetõs nadrágom van, aminek az alsó 3át be is lehet szûkíteni egy zipzárral.
anno 7000Ft volt, ha jól emlékszem. nemtom még lehet-e kapni, ha igen akkor sztem most sem drágább.

nyilván vmi meleg cuccot alá kell venni, de nekem idág bevált. bár nem megyek szakadó esõben, csak max ha elkap vmi zápor.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A mostani undormány esõs/hideg idõre milyen vízálló nadrágot ajánlanátok bringázáshoz max. 10e-ért? A lényeg, hogy bírja az esõt 3-4órán keresztül.

"horgásznadrág gumicsizmával" :D

A megoldás engem is érdekelne egyébként!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A mostani undormány esõs/hideg idõre milyen vízálló nadrágot ajánlanátok bringázáshoz max. 10e-ért? A lényeg, hogy bírja az esõt 3-4órán keresztül.

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 posts

Ebben a hõmérsékletben vastag thermo nadrág: Shimano, Nalini, Speci+rá egy 3/4-es bringás, lehetõleg szélálló.

ezt ebben a sorrendben veszed fel? :):)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Komolyan van még itt a fórumon valaki, aki ad bármit is arra, amit a testbike-on írnak?:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Maszk megoldás; ha nem jön eléggé a luft, ott a lyukasztó... ;)