Jelentkezz be Regisztrálj
Téli tekerés
Posted 2007. November 27. - 22:13
Ma reggel életmentõ volt ebben a hülye szélben. Lefagyott volna a nozim... Most már majdnem teljes a téli arzenál.
Posted 2007. November 27. - 19:29
egy óra kb...suliidõben tekerni sincs elmenni idõm sajnos.de ma elmentem egy másfél órás night-bikeingolásra.széjjelfagyott a kezem:(
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. November 27. - 19:14
drága.egyik osztálytársam 20-ért vett téli kantáros thermos mindenféle extrás gatyát...mert van egy polár belsejû bundagatyám -5ig még nem fújja át a szél.ebbõl jött az ötlet.
És ilyenkor hány órát tekersz egyben?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. November 27. - 19:13
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2007. November 27. - 17:30
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. November 27. - 17:15
hülyeség varratni polár anyagból anyuval zippzáros lábmelegítõt?vagy vegyek cicanadrágot?
vastag polár anyag esetén szerintem nem hülyeség. én eddig vékony "átmeneti idõjárásra" való lábmelegítõt láttam ami azért nem valami vastag. max 15 fokig jó az enyém is. biztos van vastagabb is. de a cicanadrág lenne a legjobb megoldás az védi a tejles alsó feled
Posted 2007. November 27. - 15:22
Posted 2007. November 27. - 00:00
igen.
meg itt az okosok leoltják aki butaságokat beszél.a testbikeon meg se moderálás, semmi.de ez itt off hagyuk ezt.
Az okosok tudják, ha rákattintanak egy linkre, elolvashatják az így elérhetõ szöveget is. Ha az butaság, utána visszatérnek ide és jól letolják a linket beszúrót. :blabla:
Egyébként egyetértek, itt nem errõl kellene beszélni; hanem inkább a kamásliról (amire "csak" egy topiktársunk reagált, a Testbike-ok viszont jól körbejártuk ), vagy bármi más, téli tekerést segítõ ruhadarabról.
Posted 2007. November 26. - 21:53
meg itt az okosok leoltják aki butaságokat beszél.a testbikeon meg se moderálás, semmi.de ez itt off hagyuk ezt.
Posted 2007. November 26. - 21:48
És?
A tekerõtárs olyan kamásliról érdeklõdött, amelyrõl már részletes véleményt írtam a Testbike-ra - ennek a linkjét adtam meg. Az azonos szerzõ valószínûleg nem tûnt fel a másik tekerõtársunknak, aki azért legyintett a véleményre, mert az a Testbike-on jelent meg, amit õ (ezek szerint) megbízhatatlan forrásnak tart. No de kérdem, ha ide is leírtam volna betûre pontosan ugyanazt, megbízhatóbb vélemény lenne? :ysz:
Posted 2007. November 26. - 09:29
úgy vettem ki, hogy azt a véleményt jsipos írta
És?
Zsbacsi: nem, csak lehetõségek:D
A legjobb az ilyen mai esõs,szeles, reggel még hideg, majd délután nem idõre öltözni:(
Posted 2007. November 25. - 21:12
Kérdésemre az eladó lány mondta, ..azt reggel nyitáskor már elkapkodták!
Lehet, hogy rendeltek belõle huszat, hogy mondhassák, "lehet jönni vásárolni".
Aztán ha az nincs akkor már úgysem megy ki senki vásárlás nélkül.
Vettem Thermo zoknit 1300,-ért. Igaz, nem ér térdig de azt írják róla, hogy jól melegít.
Ilyen a cimkéje:
Anyi különféle téli sport ruha van ott, de magam sem tudom mi az ami jó közöttük.
Volt olyan amire az volt írva, hogy vízálló de az még nem jelenti, hogy belülrõl kifele engedi a nedvességet.
Nem olyan egyszerü a bringaruha választás.
Ott van elõttem több fajta téli sportöltözék de nem egyértelmü melyik jó bringára.
Vagy csak én nem értek a ruhafélékhez.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2007. November 25. - 21:08
Posted 2007. November 25. - 20:58
Posted 2007. November 25. - 15:40
anno 7000Ft volt, ha jól emlékszem. nemtom még lehet-e kapni, ha igen akkor sztem most sem drágább.
nyilván vmi meleg cuccot alá kell venni, de nekem idág bevált. bár nem megyek szakadó esõben, csak max ha elkap vmi zápor.
vendég_Charon_*
Posted 2007. November 25. - 15:10
A mostani undormány esõs/hideg idõre milyen vízálló nadrágot ajánlanátok bringázáshoz max. 10e-ért? A lényeg, hogy bírja az esõt 3-4órán keresztül.
"horgásznadrág gumicsizmával"
A megoldás engem is érdekelne egyébként!
Posted 2007. November 25. - 11:30
Posted 2007. November 23. - 21:33
Ebben a hõmérsékletben vastag thermo nadrág: Shimano, Nalini, Speci+rá egy 3/4-es bringás, lehetõleg szélálló.
ezt ebben a sorrendben veszed fel? :)
Posted 2007. November 23. - 17:59
Komolyan van még itt a fórumon valaki, aki ad bármit is arra, amit a testbike-on írnak?
úgy vettem ki, hogy azt a véleményt jsipos írta