végül nem volt rá szükség szerencsére.
sima vastag gyapjuzokni, menés, ivás aztán így nem fáztam. .)
ellenben haver sportcipõben jött, amikor már teljesen átfagyott a lába akkor felhúzta a zacsit hogy kibírja hazáig valahogy, szóval jó hogy elraktam

Szerintem valami antibaci anyaggal kezeld a lábadon lévõ zoknit.Hú. MATT, nem lennék a közeledben, amikor leveszed a nájlont a lábadról...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
van benn valami .)
mindenesetre jófajta télicipõm nincs szóval megpróba ezt. remélem nem törik le reggelig a lábam .p
láttam most a sparban 9000 volt, egész tûrhetõnek látszik, de 52-es a legnagyobb és kissé szûk volt "vállban"Találtam egy másik kabátot is, ez 10000, nem tudom hogy jobb-e.
Akkor 3-án elmegyek megnézem. Itt vannak a képek:
pix.bikemag.hu/uploads/186610/316_1640.JPG[/IMG]
Bocsi hogy széthúztam a fórumot...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Nincs róla kép? Neten csak az aktuális katalógust találtam...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ha bicozás közbe jó akkor ugyis jó kell lenniezoknira zacskó húzva és úgy bele cipõbe mennyire hatásos? .)
nem bicózni hanem gyalogolni kéne. (írottkõn szilveszter rulz.)
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
-5 fok ba 3órám keresztül kibirja : nyári cipõ+2 zokni +shimano multi kamásli+tesco zacsko ! esös idöben ! mi kell még ?
ez elég olcso kivitel és hatásos
Megalol!!
Most jött az Interspar szórólap, és láttam benne 10000-rõl leértékelt kabátot 5000-re. Everton márkájú, vízálló, szélálló, 100% poliamid, hegesztett varratú, légáteresztõ. 3-án megyek megnézni.(akkortól van az akció)
Esetleg valaki hallott a márkáról? De megnézem még mik vannak az Alpine Pro-ban.
Egyelõre csak az ezévi kínálatot találom a weblapjukon.Most jött az Interspar szórólap, és láttam benne 10000-rõl leértékelt kabátot 5000-re.
Everton márkájú, vízálló, szélálló, 100% poliamid, hegesztett varratú, légáteresztõ.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Nocsak, megjavult a lábad?
Rendezzünk meccset! Maszkosok VS kencések!