Nagyobb hidegben szerintem futni jobb, vagy úszni.
Bocs, de elkerülhetetlenül úgy vizualizáltam az úszást, hogy kint.
Nagyobb hidegben szerintem futni jobb, vagy úszni.
Kell egy normális mértû hátizsák:)
Ez a ruha sima síkon jó, de hát télen nem edzünk hegyen:)
Ilyenkor alapozni kell soksok km-el!
Egy hónapja mág ilyen volt. Sztem javult picit... Amúgy nekem is hegyesebb, ha magasabb a pulzus, de ma nem volt nagy sietség
Értem, köszi!Nem is ürül ki annyira, és nyilván emiatt könnyebben pótolható. Pihenni nem muszáj, de görgõzés után egybõl tuti nem megy ki az ember és fordítva...
Túl sok ásványi anyag ürül ki a szervezetedbõl. Ez a legfontosabb ok.
Túl sok ásványi anyag ürül ki a szervezetedbõl. Ez a legfontosabb ok. Több is van, de azt már nem kérdeztem
Ezzel csak az a baj, hogy ennyi ruhában nem lehet fölfele tekerni. Ha pedig leveszem, akkor nem fér be a hátizsákomba. Ugyanis amikor a fényképezõgépem bent van, már csak egy termo kabát fér be. Azért kösz a tippet.
Ó ez nekem nem túra, de még csak nem is edzés - ez halál. Szeretnék olyan erõs lenni, hogy nekem is túrának tûnjön 3 óra felfelé télen Egyébként igazad van, nem figyeltem.3 órán keresztül csak fölfele tekertünk pár hete a Bükkben/illetve toltuk fölfele
Cipõnek SHMW02-es cipõ coolmax zoknival+Speci Windstopperes thermo nadrág. Ez olyan -2-ig jó, a fölött, pedig normál thermo gatya+vízálló/szélálló felsõ nadrág.
Felülre Hosszú subzero+speci vastag thermo kabát. Ez szintén olyan -2-ig jó. Az alatt egy vastag thermo mez is megy a kabát alá, vagy ha szeles, akkor egy széldzseki a thermo fölé. Kesztyûnek Altrix téli windstopper, ha hidegebb van, akkor Shimano bundás kesztyû
Nahát, elõbb azt mondtad, hogy egészségtelen hidegben kerékpározni! :chin:
Egyébként egyértelmûen adottság kérdése, hogy ki, mennyit bír a hidegben. Érdekességként: Nys-rõl (-ról?) edzõje azt mondta, hogy azért nem ment eddig nyáron itt-ott, mert melegben nem tud versenyezni... (tuti :alien:)