Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Téli tekerés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
881 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

olvasd le a méretet a cimkérõl, és kiderül :D

? minek kell lennie, ha ffi a kabát?:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
olvasd le a méretet a cimkérõl, és kiderül :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nem a nõi változtatot vetted? Csak mert volt olyan is, és a szabásán (és a méretezésen - betû/szám) kívül semmiben nem különbözik a férfitõl!

nemtudom, hogy õszinte legyek...fekete, és ennyi - volt még ilyen babakék, vagy milyen is, nálam az a nõi verzió...de rám ez pont kényelmes:D, befér alá 1 rövid meg egy hosszú aláöltözet+hosszúujjú pulcsi, illetve szükség esetén egy sál is...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Én ma egy dombon elértem az 55 km/órát, az ha mondjuk -5 fokkal számolok, akkor kb. -20-nak felel meg.

eszerint :

http://www.csgnetwor...dchillcalc.html

-15, illetve -26, attól függ, milyen forumla alapján számoljuk...de a legtöbb ilyen oldal -15.5 celsius körüli értéket ad meg, szóval szerintem ez a hihetõbb...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én ma egy dombon elértem az 55 km/órát, az ha mondjuk -5 fokkal számolok, akkor kb. -20-nak felel meg.

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Havasesõ, szembeszél: nekem a káromkodás bejött a teljes átfagyás ellen, persze csak
rövid távon.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Én is szívtam az ónos esõben, stopptábla & Co. Meg tudom érteni a parát :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hóra-jégre én nem. :D Tavalyi esetem legyen intõ példa mindenki elõtt. (1 hónap kényszerpihenõ)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Na ma már keményebb volt, napsütés nélkül sokkal lassabban teltek a kilóméterek - de sikerült a szinte tökéletes ruházatot ™ összeállítom, 3 és fél óra alatt sem fáztam, sõt izzadtam, pedig -10-ben nyomtam országúton.

ma én is oszágúton mentem, montival, mert néhol még havas volt az út, sõt jeges is, el is tünt alólam a bcikli az egyik kanyarban. Nálunk sütött végig a nap, szerencsére, így elviselhetõbb volt a 80 km. Túl is öltöztem, mert be izzadtam és a vége felé már emiatt fáztam...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem a nõi változtatot vetted? Csak mert volt olyan is, és a szabásán (és a méretezésen - betû/szám) kívül semmiben nem különbözik a férfitõl!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

én kilimanjaro-ban shoftshell kabátot néztem a hervisben 19900 FT-ért, ha nem lenne már kabátom, azt vettem volna meg. Felpróbálva nagyon jónak tûnt.

anno volt akcióban 10-ért, talán kala szólt, hogy akciós még azon a hétvégén...vettem is egyet, volt pont a méretemben (vállban szûk, de rám minden ruha szûk vállban, ami hosszban jó...rövid kar, széles váll rulez..)...kényelmes, meleg, (2.5 órát mentem eddig benne legtöbbet, azt -8 fokban...felül nem fáztam..) és ennyiért szinte ajándék volt.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ma már keményebb volt, napsütés nélkül sokkal lassabban teltek a kilóméterek - de sikerült a szinte tökéletes ruházatot ™ összeállítom, 3 és fél óra alatt sem fáztam, sõt izzadtam, pedig -10-ben nyomtam országúton.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
én kilimanjaro-ban shoftshell kabátot néztem a hervisben 19900 FT-ért, ha nem lenne már kabátom, azt vettem volna meg. Felpróbálva nagyon jónak tûnt.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tegnap vettünk túrabakancsot, magasszárú Kilimanjaro. Hosszúszárú vékony zokniban, és -5° -ban ideális. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
én ma is mentem 70 km-t aszfalton és nem fáztam, a nap sütött és ez dobott vmit a hõérzetemen. azért a biztonság kedvéért minden nap beveszek egy centrumot + cetebét, eddig használt....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
részemrõl - még - nincsen elõre látható akadálya!
Mehetünk. ;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Zsizsi,
egy szibériai veterán már csak tudja, milyen is az ha igazán hideg van. :)

Ellenben a jövõ héten fel kéne mászni Pilistetõre...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ronin!
Sajnos ellent kell mondjak Neked.
A fagyási sérülésekkel nagyon kell vigyázni, mert lehet, hogy "csak" a felsõ hámréteg sérült - látszólag - de ez alatt a kötõszövetek/rostok is károsodhatnak és ezt Te nem veszed észre. Ellenben ha újra hideg éri, akkor hasogat, sajog, stb... Ez a jelzés!
Emellett a csontok ízületek is megsínylik a dolgot, és ezt már nem lehet visszacsinálni.
A hámrétegi sérüléseket hámosító krémmel lehet könnyen kezelni. Ha sebes, akkor azonnal orvos!
Próbáld meg vékonyabb zoknival - esetleg amit Zeezoltano is használ - és egy kamáslit húzzál rá. A kettõ sem kerül annyiba, mint egy új cipõ. (Már, ha a cipõt nem valami hihetetlenül olcsón sikerült venned!)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ez jó. Szóval attól nem fázott, mert már el volt fagyva. Gratula.

Sosem voltam egy fagyoskodós típus, egész egyszerûen nem éreztem azon a bizonyos napon az indulástól fogva egyetlen percig sem, hogy fázna a lábam. No, mindegy.
OFF

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez jó. Szóval attól nem fázott, mert már el volt fagyva. Gratula.