Jelentkezz be Regisztrálj
Téli tekerés
Posted 2009. January 15. - 00:36
Posted 2009. January 15. - 00:24
Szerintetek hogyan lehet biztonságosan tekeregni ilyen ónosesõ által létrejött jégpáncélon?
Ha nincs szögesgumid, sehogy. A mintázat jégen nem számít, akár slick is lehetne. Én ilyenkor futok, arra van cipõm (szép kis karbidszögekkel).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. January 15. - 00:20
ha ilyen marad az idõ, nem biztos, hogy az az autós, aki elõtt eddig átértél, mert fékezett, most is át tud engedni...szóval ésszel, és nem kell sietni.
Posted 2009. January 15. - 00:10
Posted 2009. January 15. - 00:05
Szerintetek hogyan lehet biztonságosan tekeregni ilyen ónosesõ által létrejött jégpáncélon?
Holnap muszáj mennem, és kicsit félek biciklire ülni, látva ma milyen korcsolyapálya minden út.
A gumijaim vegyesgumik(trekking szerû mintázat), nem kimondott téligumik.
Mit tudok tenni, hogy ne legyen balesetem?
Posted 2009. January 14. - 20:47
én pl pont leszarom kinek mi a véleménye róla
attól nem fogom a fejemet szétfagyasztani mert a szomszédnak, járókelõnek, gizikének ijesztõ vagy nem esztétikus ...nem tetszik ne nézze . ennyi
igen, mér' fagyjon le a fejed. ha másnak nem tetszik, ne nézze.
én is rendeltem bankrabló maszkot 1500-ért (hirdetve is vhogy így volt:D). akármennyire hülyén nézek ki benne, inkább nem fagyok leee. bár ilyen alapon maszk nélkül se bicajozzak:D
kisebb hidegben nekem az is bevált, hogy sapka szemig lehúz, sálat meg orrig.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. January 14. - 20:26
Posted 2009. January 14. - 19:54
http://shop.unas.hu/...ikk=unas_901238
http://shop.unas.hu/...ikk=unas_795498
és a másodikat egész jól lehet hordani NW skeleton kesztyû+kamásli mellé...
Posted 2009. January 14. - 19:48
Nekem a lámpámra szokták ezt mondani...olyanokat hallok: anyu nézd ufó!
..naná nem, hiszen onnan jövünk...viszont rendõrök jönnek sokat velem szembe, csak nem olyan hülyék, hogy azt feltételezik, hogy éppen rabolni megyek
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. January 14. - 18:43
De azé a lottózóba nem megyek be feladni a szelvényt, viszont rendõrök jönnek sokat velem szembe, csak nem olyan hülyék, hogy azt feltételezik, hogy éppen rabolni megyek
Posted 2009. January 14. - 18:39
én pl pont leszarom kinek mi a véleménye rólaKöszi az ötletet :-) Ruhám az egyébként van meg amúgy sem vagyok egy fázós valaki, de az arcom ilyen hidegben fázhat.
Azért azt áruld el, hogy milyen reakciókat váltasz ki ezzel a maszkkal? :scared: Én még nem sok ilyen bringást láttam. De egyébként mint ruhadarab erre a célra, biztos tök jó
attól nem fogom a fejemet szétfagyasztani mert a szomszédnak, járókelõnek, gizikének ijesztõ vagy nem esztétikus ...nem tetszik ne nézze . ennyi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. January 14. - 18:22
Mást ha bankba megyek benne és mást ha bringázni!Azért azt áruld el, hogy milyen reakciókat váltasz ki ezzel a maszkkal? :scared:
Anyám mondja, megijedt amikor elõször ebben jöttem haza.
Azt gondolta, eltévesztettem a házszámot és a bankot keresem.
Posted 2009. January 14. - 17:58
A reakciók meg én még nem vettem észre õket
1 ha hideg van az emberek csak arra gondolnak hogy mikor érnek már meleg helyre
2 ha hideg van és látnak egy biciklist arról már eleve azt gondolják hogy nem normális tehát már fel sem tûnik nekik a maszk
3 kit érdekel, engem nem, szirénázó rendõr autó még nem vágott elém mert bankrablónak néztek volna
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. January 14. - 17:51
Azért azt áruld el, hogy milyen reakciókat váltasz ki ezzel a maszkkal? :scared: Én még nem sok ilyen bringást láttam. De egyébként mint ruhadarab erre a célra, biztos tök jó
Posted 2009. January 14. - 16:46
Vegyél egyet!..idén /2009/ még nem voltam tekerni ..
..ha mennék akkor mégis, hogy védjem meg az arcom a menetszéltõl, mert mifelénk azért a -4 -7 általában megvan egész nap ..
Ti, hogy tennétek mindezt?
Azt elfelejtettem, hogy nincs maszkom :-)
http://forum.bikemag...2&postcount=560
Ha egyébként van ruhád az idõhöz és csak az arcod füled orrod homlok áll fázik, azt megoldja a maszk. Még a nyakad sem hül áét annyira mert az áll alatt is takar valamennyit.
Posted 2009. January 14. - 14:41
cseles, cseles, na mi van oda írva?
ha találtam egy kicsike hímzett sárga napocskát bal oldalt, alul, akkor az jó?:D nem mintha azt nézegetné bárki is..
mindegy igazából, kényelmes, meleg, pont jó rám - más nem nagyon kell egy ilyen kabáttól, azt hiszem...
Posted 2009. January 14. - 14:26
Sál? :chin: van amikor csak sálat veszek fel...
Igen, ez már eszembe jutott de valahogy nem tetszett az ötlet... de lehet, hogy ez lesz
Posted 2009. January 14. - 13:29
Sziasztok!
Szóval... Mostanában újra van tél... ez nem rossz! Így legalább nem felejtjük el, hogy milyen is az :-)
Én idén /2009/ még nem voltam tekerni sok ok miatt de elgondolkoztam azon, hogy ha mennék akkor mégis, hogy védjem meg az arcom a menetszéltõl, mert mifelénk azért a -4 -7 általában megvan egész nap és így azért már lehet némi valóságalapja a kérdésnek.
Sál? :chin: van amikor csak sálat veszek fel...
Posted 2009. January 14. - 12:43
Posted 2009. January 14. - 12:28
Szóval... Mostanában újra van tél... ez nem rossz! Így legalább nem felejtjük el, hogy milyen is az :-)
Én idén /2009/ még nem voltam tekerni sok ok miatt de elgondolkoztam azon, hogy ha mennék akkor mégis, hogy védjem meg az arcom a menetszéltõl, mert mifelénk azért a -4 -7 általában megvan egész nap és így azért már lehet némi valóságalapja a kérdésnek.