vegyél egy rendes pulzusmérõt. 38 évesen 196? kicsit fura. amúgy meg vagy edzetlenség, vagy valami más. terheléses EKG-t csináltatnék.
44 éves vagyok az Szentendre Citycrosson 192 volt a max, 173 az átlagpulzusom.
vegyél egy rendes pulzusmérõt. 38 évesen 196? kicsit fura. amúgy meg vagy edzetlenség, vagy valami más. terheléses EKG-t csináltatnék.
én is 40 környéki vagyok(években) és nekem is 200 környékén van a max pulzusom, huszon éves koromban meg 220 felett volt(terheléses EKG-n is mérték)
mennyi a max pulzusa akkor? 196? 200? persze a max pulzus kiszámolására használatos képletek nem szentírások, de akkor is túl magasnak tûnik. mondjuk ez amúgy tényleg offtopic, igazad van.
Mi köze az egésznek a technikai edzéshez?
Egyáltalán nem fura.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok, nem igazán tudom hova írjak. 38 éves elmúltam, az a nagy gondom, hogy versenyen, vagy meredek emelkedõn egy pillanat alatt az egekbe fut a pulzusom. Pl Hármashatárhegy meredek részein, vagy Budaörsön nem ritkán 192-196 ig fut a pulzusom. Sík részen, lejtõn visszaáll , de hogy tudnám elérni, hogy 175 fölé ne menjen. Lassabban természetesen ezeken a meredek részeken nem tudok menni, max gyalog :-) Valaki találkozott már hasonló problémával ?
Most pedig beíratkozom erre: Technikai edzs - Alpinbike team
Ha már technikai edzés; hölgy csapatot tud valaki, akihez esetleg néha csatlakozhatna egy másik leányzó gyakorolni, edzeni néha-néha? Bp.-en Normafa, Hûvösvölgy környéke.
Párom erõnléte elég jó, de lefelé sajnos nagyon fél egy csúnya bukás óta (aminek anno törés lett a vége).
Nagyon köszi!
Melyik a Macskapart?
Elõször bátorság kell, majd utána lehet a technika tudást is megszerezni, hogy egy durvább nagyon meredek avaros köves lejtõnek nekikezdj, oda kell a bátorság az elsõ lépés, hogy ne szállj le a bringáról.
... hogy egy durvább nagyon meredek avaros köves lejtõnek nekikezdj, oda kell a bátorság az elsõ lépés