Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen világban élünk??? (kerékpáros atrocitások)
Írta 2012. május 26. - 22:40

Ez a gyalogok számát is csökkenti, mert vmiért a finnyásabb, nyápic fajtája utálja, ha kutyaszarba lép, inkább megy kocsival, vagy tömegizével.
A kerékpárutak úgy szarok ahogy vannak,a gyerekkocsisokkal/gyalogosokkal/iskolából hazaoldalgó betépett szinesmicisapkás gimnazistákkal, kutyaszaratókkal :-DD együtt. tehát, ha ezen utóbbi népcsoport is a járdáját szaratná, akkor 1: nem oldalogna a párotok elõtt a retves panelkutyájával..2: riogatná a kerékpárosokat a folytonos odaszaratással..
normális utakat kell építeni, ahol elfér az összes közlekedõ barombandi kerékszámtól függetlenül, s nem kell az IFAnak mögöttem hesszelni, hogy elfér/nemfér laza gyilkolás nélkül.
Írta 2012. május 26. - 22:35

balesetgyûjtõ gócpontok tárháza, életveszélyes szar (mármint az itthoniak 99%-a). elég necces abban a hitben élni, hogy ott biztonságosan lehet bringázni.
kényszerítve se mennék ilyenen. a kreszbõl is igazán eltörölhetnék a kötelezõ használatot.
egyetértek! sok helyen inkább ne lenne!
Írta 2012. május 26. - 22:23

építenének bringautat mindenhova
balesetgyûjtõ gócpontok tárháza, életveszélyes szar (mármint az itthoniak 99%-a). elég necces abban a hitben élni, hogy ott biztonságosan lehet bringázni.
kényszerítve se mennék ilyenen. a kreszbõl is igazán eltörölhetnék a kötelezõ használatot.
Írta 2012. május 26. - 22:23

De, aki járdán teker, az bizony bunkó. Ha félti a tyúxaros életét az úttesten, akkor vagy ne üljön biciklire vagy a veszélyesnek tartott szakaszokon szálljon le és tolja!tényleg bosszantó. talán törvényes eszköz lenne, ha építenének bringautat mindenhova, lenne hol bringázni.
egyébként nem mindenki bunkó aki a járdán teker. például páom is fél a sok köcsög autós között tekerni. és inkább járdázzon mint hogy elüssék.
nálunk itt miskócon nagyon kevés a bringaút, és azt is nagyrészt a gyalogos köcsögök használják. szaros kiskutyákat legeltetnek meg tologatják a rihes babakocsijukat. miközben párhuzamosan 2 méterre ott a járda. tudsz javasolni valamit hogyezeket a köcsögöket hogy tereljük át a járdára?
Arról az elhanyagolhatónak nem nevezhetõ apróságról már nem is beszélve, hogy a szóbanforgó út egy 2x2 sávos, de forgalommentes rész. A forgalmas helyeken sem tudom elfogadni a járdázást, de üres utak mellett...
Írta 2012. május 26. - 22:20

Mert (ex)biciklisként engem is érint a dolog, amikor folyamatosan azt hallom, olvasom, hogy micsoda bunkók a biciklisek.mit háborogsz te ilyeneken? ne mérgezd a lelked. az õ szegénységük, hogy ilyenek, megváltoztatni úgysem fogod...
Másrészt: a mai, visszapofázós csürhe úgy vonult végig a járdán, hogy csak a szerencsének köszönhetõen nem lett belõle baleset.
Írta 2012. május 26. - 22:04

Ma délutáni sétám kapcsán kerestem megfelelõ topikot a "dühöngéshez", talán megtaláltam...
Tettem egy rövid sétát a Megyeri úton, a Rex kutyaotthontól Káposztásmegyer II irányába, némi kitérõvel a Külsõ Szilágyi útig.
Összesen kb. 15 kerékpárost láttam, ebbõl egyetlen egy volt, aki az úton biciklizett, a többiek "járdáztak".
Két nõnemû a járdán "lecsöngetett" egy idõsebb hölgyet a két unokájával, pedig bõven lett volna helyük kikerülni õket, csak le kellett volna menni a járdáról a mellette lévõ füves részre.
Ezt követõen, már túl a nagymamán, engem kerülgetett három tizenéves kölyök. Mikor szóltam nekik, hogy az úton kéne, az egyik még vissza is ugatott. (alkalomadtán szívesen pofán vágnám)
A Szilágyit leszámítva 0 forgalom mindenütt. Meg tudja valaki mondani, hogy mégis miért kell még ilyen helyeken is a járdán közlekedni?
Esetleg valaki tudna törvényes módszert javasolni, amivel ezt a sok köcsögöt le lehet szoktatni a járdáról?
Törvénytelen ötleteim lennének, de ott még nem tartok.
tényleg bosszantó. talán törvényes eszköz lenne, ha építenének bringautat mindenhova, lenne hol bringázni.
egyébként nem mindenki bunkó aki a járdán teker. például páom is fél a sok köcsög autós között tekerni. és inkább járdázzon mint hogy elüssék.
nálunk itt miskócon nagyon kevés a bringaút, és azt is nagyrészt a gyalogos köcsögök használják. szaros kiskutyákat legeltetnek meg tologatják a rihes babakocsijukat. miközben párhuzamosan 2 méterre ott a járda. tudsz javasolni valamit hogyezeket a köcsögöket hogy tereljük át a járdára?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. május 26. - 22:01

Ma délutáni sétám kapcsán kerestem megfelelõ topikot a "dühöngéshez", talán megtaláltam...
Tettem egy rövid sétát a Megyeri úton, a Rex kutyaotthontól Káposztásmegyer II irányába, némi kitérõvel a Külsõ Szilágyi útig.
Összesen kb. 15 kerékpárost láttam, ebbõl egyetlen egy volt, aki az úton biciklizett, a többiek "járdáztak".
Két nõnemû a járdán "lecsöngetett" egy idõsebb hölgyet a két unokájával, pedig bõven lett volna helyük kikerülni õket, csak le kellett volna menni a járdáról a mellette lévõ füves részre.
Ezt követõen, már túl a nagymamán, engem kerülgetett három tizenéves kölyök. Mikor szóltam nekik, hogy az úton kéne, az egyik még vissza is ugatott. (alkalomadtán szívesen pofán vágnám)
A Szilágyit leszámítva 0 forgalom mindenütt. Meg tudja valaki mondani, hogy mégis miért kell még ilyen helyeken is a járdán közlekedni?
Esetleg valaki tudna törvényes módszert javasolni, amivel ezt a sok köcsögöt le lehet szoktatni a járdáról?
mit háborogsz te ilyeneken? ne mérgezd a lelked. az õ szegénységük, hogy ilyenek, megváltoztatni úgysem fogod...
Írta 2012. május 26. - 21:08

Írta 2012. május 05. - 19:02

mer' azé' a lépcsõével megegyezõ szögû felhajtót abszolválni átlagszoknyavédõstrendimenágerfixi pirikének egy cseppet bõ, szvsz.
Írta 2012. május 04. - 14:46

Írta 2012. május 04. - 11:45

Amúgy miért nem lehet a válladon levinni a bicót az aluljáróba?
Talán nem véletlenül van majd minden oldalán kerékpáros lehajtó.

Írta 2012. május 03. - 20:47

Írta 2012. május 03. - 17:44

http://www.youtube.com/watch?v=PreAABChTyQSziasztok!
Az imént tekertem hazafelé melóból, gurultam le a Flórián téri aluljáróba a Kórház utca irányából. Anyuka kisgyerekkel sétált lefelé, úgyhogy nagyon lassan, max 10-el gurultam el mellettük, szembe jött egy csávó egy harci kutyával, aki amikor mellé értem leköpött. Persze én azzal a lendülettel elküldtem az anyjába, ha a kutya nem lett volna ott lehet hogy fejbe is verem, de tartottam attól, hogy rámuszítja a kutyát, annak pedig csúnya vége lett volna.
Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek vannak!?!
Ez egyedi eset vagy másokkal is megesnek hasonló dolgok?
Amúgy miért nem lehet a válladon levinni a bicót az aluljáróba?
De lehet nem is téged akartak leköpni hanem a gyereket...mert ugye neked nem sikerült elütni õket, hátha a köpetbe belefulladnak.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. május 03. - 16:16

Az imént tekertem hazafelé melóból, gurultam le a Flórián téri aluljáróba a Kórház utca irányából. Anyuka kisgyerekkel sétált lefelé, úgyhogy nagyon lassan, max 10-el gurultam el mellettük, szembe jött egy csávó egy harci kutyával, aki amikor mellé értem leköpött. Persze én azzal a lendülettel elküldtem az anyjába, ha a kutya nem lett volna ott lehet hogy fejbe is verem, de tartottam attól, hogy rámuszítja a kutyát, annak pedig csúnya vége lett volna.
Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek vannak!?!
Ez egyedi eset vagy másokkal is megesnek hasonló dolgok?