Van sajátmárkás bringája.
Tudatlan vagyok. Melyik az?
fullinál azért nem feltétlen igaz.
de merevnél is -mondom ezt elfogultság nélkül, mert nem akarok többet merevfarút- nem csekély különbség van egy noname kínai katalógus váz, és egy neves gyártó saját tervezésű cucca között, nem csak mérlegen, hanem napi használatban is.
Szerintem a Rose maga tervezi vázait és a mérlegen elég jól teljesítenek. Biztos, hogy a fully más kategória, azt nem tudom, hogy ezen a téren a Rose mit tud. Én a pancser hobbista kategóriában tekerek, ragaszkodom a merevseggű aluvázhoz. Örülök neki, hogy egyes német gyártók még nem mondtak le a jó felszereltségű alu bringákról. Amit írok, az természetesen teljesen szubjektív, csak próbálok egy kis életet lehelni a fórumba .
Bárhogy is misztifikálják a gyártók, a bringaváz egy rohadt egyszerű szerkezet.
fullinál azért nem feltétlen igaz.
de merevnél is -mondom ezt elfogultság nélkül, mert nem akarok többet merevfarút- nem csekély különbség van egy noname kínai katalógus váz, és egy neves gyártó saját tervezésű cucca között, nem csak mérlegen, hanem napi használatban is.
Tudom, hogy divat fikázni a Rose-t, mondjuk nem értem miért. A dizájn elég béna és unalmas, de a műszaki tartalom meggyőző. Engem nem érdekelnek a nagy nevek, csak a jó vétel. Bárhogy is misztifikálják a gyártók, a bringaváz egy rohadt egyszerű szerkezet. Az alkatrész meg mindenhol ugyanaz. Tudom, hogy lerágott csont a webes márkák/hagyományos márkák összevetése, de pl. a Rose specifikációi pontosak; a váz tömeget kevés gyártó adja meg (vázmérettel!). Pl. a taiwani óriás csak hablatyol ahelyett, hogy megadna tömegadatokat.
Nem tudom, hogy jön ide a CRC. Az egy bringás bolt, semmi több. Akkor inkább bike-discount.
Nézegetem a 2016-os xc kínálatot. Ezt nagyon bírom. Korrekt cuccokkal szerelve annak, aki mindenáron karbont akar és nincs tele lóvéval. A váz nagyon tetszik, a 11,1 kg kicsit kiábrándító, de 1800 Euróért elsőrangú vétel. (Mr. Big 1)
A Rose bringák pont olyanok,mintha megjelennének a CRC bringák.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu