Jelentkezz be Regisztrálj
FaceLift - avagy megújítjuk a magazint
Írta 2011. december 19. - 20:22
Én AD Block plus t használom és nincs reklám
Próbáld ki.. googlebe beír hogy adblock plus és az elsõ találatok közt lesz. Feltelepít és örül
Nekem bevált.
Írta 2011. december 19. - 15:33
egértelmûen a google -hirdetés a ludas, mikor betölti a lapot, akkor látszik, amikor pedig a töltés végén ráteszi a reklámot, azzal takarja ki a lapozó -ikonokat. A munkahelyemen pedig -ott firefox fut- a legalsó hirdetés 80 százalékát takarja ki, alatta látszanak az ikonok, úgyhogy azzal a hirdetési sávval van gond!
Nagyon szomorú, így nem tudom nézni és gondolom sokan mások se!
Tamás
Írta 2011. december 16. - 14:31
Tamás
Írta 2011. december 15. - 10:15
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy néhány napja nem tudom iPodról nézni a hirdetéseket, csak az elsõ oldalt láthatom minden kategóriában, mivel eltûnt az oldalszám -váltó, -lapozó ikon. Asztali gépen ott van, attól függõen, hogy milyen böngészõt használok, félig ,vagy teljesen látható, de a Safari nem mutatja.
Eddig mindig jó volt, az iPod is rendszeresen frissítve van, nem tudom, tudtok -e ez ügyben tenni valamit..
köszönöm!
Tamás
Szia Tamás,
Semmilyen beállítást nem változtattunk ezért gáz, hogy nálad változott. Rákérdezek a programozóknál.
üdv: kempelen
Írta 2011. december 15. - 10:02
Bekapcsoltunk egy Google hirdetési zónában, hogy nem csak szöveges hirdetést jeleníthet meg hanem képest is. Gondolom így jött a Top Shop. Ha zavar ragassz a képernyõ arra a részére egy postit-ot, pont lehet ekkora méretet kapni ;-)Nagyon kemény a TopShop reklám... itt aztán mindenki edényeket vásárol majd magának.
Írta 2011. december 12. - 15:17
Nekem az a problémám, hogy néhány napja nem tudom iPodról nézni a hirdetéseket, csak az elsõ oldalt láthatom minden kategóriában, mivel eltûnt az oldalszám -váltó, -lapozó ikon. Asztali gépen ott van, attól függõen, hogy milyen böngészõt használok, félig ,vagy teljesen látható, de a Safari nem mutatja.
Eddig mindig jó volt, az iPod is rendszeresen frissítve van, nem tudom, tudtok -e ez ügyben tenni valamit..
köszönöm!
Tamás
Írta 2011. december 11. - 20:02
Írta 2011. december 04. - 23:17
De elsosorban a tartalom a lenyeg, annak pedig nagyon orulok, hogy vegre lesznek rendesen sporthirek is.
Hajra!
Írta 2011. december 02. - 00:18
Van-e (vagy lesz-e) olyan felelõs szerkesztõ, akihez észrevétel illetve vita során fordulni lehet - pl. egy cikk kapcsán esetleg nem mindenkire tartozó megjegyzéssel?
Van. Itt vagyok egynek mindjárt.
Írta 2011. december 02. - 00:17
Szerintem még így is nehezen átlátható az oldal.
Helyes meglátás. Csak a ráncokon varrtunk, a háttérben hegesztjük az újabb verziót.
Írta 2011. december 01. - 22:29
Írta 2011. december 01. - 22:19
Írta 2011. december 01. - 19:17
2012-re ugyanis szeretnénk felrázni Csipkerózsika-álmából hazánk legnagyobb múltra visszatekintõ online kerékpáros magazinját!
Amit ígérhetünk, hogy jövõre naprakész hírszolgáltatással állunk majd rendelkezésetekre, a technikai témák mellett az eddig megszokotthoz képest sokkal nagyobb hangsúlyt kap a nemzetközi és hazai kerékpársport, valamint az emberi vonatkozások: interjúkkal, edzéssel, életmóddal kapcsolatos cikkekkel.
Letisztultabb oldalt tervezünk, gyakoribb frissítéssel, s szeretnénk áttekinthetõbbé tenni tartalmainkat. Nagy munka vár még ránk a 2012-es szezon kezdetéig, ennek elõszele a decemberre megváltoztatott hírfolyam: a Bikemag Híradó, valamint a tõle jobbra egy állandó blokk egy aktuális témakörben: jelen esetben az õszi kerékpáros kiállításokon tapasztalt jövõ évi újdonságokat bemutató cikkek.
Egyúttal, szeretnénk üdvözölni Benneteket, mint új fõszerkesztõ és hírszerkesztõ, reméljük sikerül majd sokak számára érdekes tartalmakkal megtölteni a Bikemag hasábjait!
Szeretnénk, ha Ti is részesei lennétek az oldal megújításának, ötleteiteket, javaslataitokat, észrevételeiteket várjuk a Fórumban!
Laczkó András – fõszerkesztõ és Takács Tamás – hírszerkesztõ