[glow=red,2,300]SHIMANO[/glow]
En teljes mertekben SHIMANO fan vagyok, es nem hiszem, hogy a SRAM ennyivel kevesebb penzert ugyanolyan jo minosegu cuccokat tud gyartani, mint a SHIMANO, akik 80 ev tapasztalattal rendelkeznek es mellesleg nelkuluk sehol se lenne a montizas. Meg nekem nem igazan jon be, hogy hirtelen jon par amcsi a semmibol csinalnak par muanyag szart aztan ok lesznek az istenek. A SHIMANO mernokei azert mar eleg regota vannak a szakmaban, tudhatnak egyet s mast ay alkatreszgzartasrol. Meg egyebkent is, japant tanulok, tamogatom a visszaeso japan gazdasagot, amennyire tudom (valoszinu, hogy az en SHIMANO fogyasztasom fogja megmenteni az orszagot

)
Azt meg elegge ketlem, hogy a 7.0 eleri az XT szintjet.
Titi> nekem van SRAM 7.0as fekkarom, es szerintem a SHIMANO Deore fekkar sokkal jobb (foleg mer az van a jobb oldalon / jajj de rossz volt/), legalabbis engem elegge zavar, hogy huzom a kart es nyulik nyulik nyulik... nemtom ez biztos megszokas kerdese... Meg a grip shiftet is eleg szarnak tartom de ez is megszokas kerdese valszeg.
Egyebkent a teli bringamon eleg sok sram alkatresz van, a lanc 300 km-et birt... (az is igaz, hogy nem 9.0-as volt...) az uj lancom meg fogaskoszorum is sram, dehat igy jar akinek nincs loveja.
Tehat> [glow=red,2,300]SHIMANO[/glow] forever