Jelentkezz be Regisztrálj
Brigát szeretnék építeni! Segítsetek!
Posted 2011. June 13. - 11:35
megmondták, hogy szívesen segítenek. de minden kérdésnek van helye. monoblokk témát kérdezd meg a meghajtás topikban. kereket a keréképítésben, vázat a vázaknál. ha mindenki nyitna a saját biciklijének egy topikot, hatalmas káosz lenne.
Posted 2011. June 13. - 11:35
koszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. June 13. - 10:50
Posted 2011. June 13. - 10:34
Hát építek, köszönöm a segítõ választ! Tudom, hogy mennyibe fog kerülni. De én olyan dolgokra lettem volna kiváncsi pl: hogy a monoblokkban a tengely milyen hosszú legyen, mert a vázam ameddig ér a hajtókar 118mm, nyilván nagyobb kell de mekkora, vagy hogy a mivel préseljem bele a homlokcsõbe a csészét ill a villanyakra, esetleg a hajtómû fogkiosztására. Ezért is írtam, hogy technikai kérdéseim lennének.
Mindennek van saját topikja. Ott tedd fel a kérdéseidet. Ezt hamarosan zárni fogják.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 13. - 10:31
Hát építsél... Manapság ez jóformán csak pénzkérdés.
(Arra azért számíts, hogy az épített bringa 1,5 2- szeresébe fog kerülni, mint a bolti ugyanolyan. Másfélszeresébe, ha az alkatrészek egy részét kéz alatt veszed meg, és kétszeresébe, ha mindegyiket újonnan.)
A kívánt felhasználási területre talán legjobb egy cross-trekking, esetleg egy 29-er, cserélhetõ gumikkal (vagy két pár kerékkel, ha nagyon el vagy eresztve). Épp nemrég tárgyaltak a srácok ilyesmit a keréképítés topicban, nézz be.
Hát építek, köszönöm a segítõ választ! Tudom, hogy mennyibe fog kerülni. De én olyan dolgokra lettem volna kiváncsi pl: hogy a monoblokkban a tengely milyen hosszú legyen, mert a vázam ameddig ér a hajtókar 118mm, nyilván nagyobb kell de mekkora, vagy hogy a mivel préseljem bele a homlokcsõbe a csészét ill a villanyakra, esetleg a hajtómû fogkiosztására. Ezért is írtam, hogy technikai kérdéseim lennének.
Posted 2011. June 13. - 09:34
(Arra azért számíts, hogy az épített bringa 1,5 2- szeresébe fog kerülni, mint a bolti ugyanolyan. Másfélszeresébe, ha az alkatrészek egy részét kéz alatt veszed meg, és kétszeresébe, ha mindegyiket újonnan.)
A kívánt felhasználási területre talán legjobb egy cross-trekking, esetleg egy 29-er, cserélhetõ gumikkal (vagy két pár kerékkel, ha nagyon el vagy eresztve). Épp nemrég tárgyaltak a srácok ilyesmit a keréképítés topicban, nézz be.
Posted 2011. June 13. - 00:21
Posted 2011. June 13. - 00:06
Posted 2011. June 12. - 23:54
de akár a egy-egy alkatrészcsoport szaktopikjában is nézelõdhetsz elõször.
(de igazából a saját építésû bringázásig akkor jut el az ember ha már jártasabb
Posted 2011. June 12. - 23:49
Szeretném megépíteni a saját bringám, de nem vagyok annyira jártas a dologban. Szeretném egy hozzáértõ segítségét kérni egy-két dologban, amit nem látok át annyira. Itt a fórumon vagy esetleg msn, skype?
Segítségetek elõre is köszönöm!
Zoli

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top