Jelentkezz be Regisztrálj
MTB Piknik | Vértesboglár
Posted 2014. June 22. - 22:19
Csatlakozom az előttem szólóknak, a jelzés nem volt ideális,időnként veszélyes is.
31 és 35 kilométernél ez kb. másfél percembe került plusz lendületvesztés, 4 helyet a listán..
A matricás szintrajz remek, szerencsére nem esett az eső mert jobb az ilyet síkos papírra nyomtatni.
Köszönet a szervezőknek, csak így tovább!
Jövőre újra itt!
Posted 2014. June 22. - 21:58
Jaja, az a vicces hogy a patenszemek tüntek csak el, a lánc teljesen ép volt. Ilyet még nem sikerült csinálnom, pedig gyakorlatilag sík volt az a rész. Már épp kezdtem volna bontani mert addig senkinek se volt, de ha nem sikerül összerakni akkor megduplázom a negyedóra késést.
...
itt ott veszélyes rész is volt (a lehetséges sebességhez képest nagyon hirtelen kanyarok, egy becsatlakozásnál mély nyomvonal keresztbe amit pályaismeret hiányában vagy DH-san átugrottál, vagy repültél)
...
Akkoriban értem fel egy kollegára, mindketten meglepődtünk, az tényleg elég meleg hely volt. De meg lehetett oldani, csak lett egy kis ijjedtség belőle.
---
Nekem az az érzésem az egész jelöléssel kapcsolatban, hogy kirándulós tempót szem előtt tartva készült. Úgy van idő szétnézni egy-egy elágazásban, nem fáj, ha kanyar után hamar nincs pár megerősítő jelölés, nem telnek el hosszú (bár egyenes) szakaszok szalagozás nélkül. Tényleg azt hiszem, hogy nagyon kevés dolgon kéne javítani, s akkor nem érhetné szó a ház elejét. Mert a táj amúgy remek!
Posted 2014. June 22. - 21:46
ha te ültél a vége előtt nem sokall a út bal oldalán egy szem kinyomoval a láncon, akkor igen én adtam oda :-D
arra nem emléxek, hogy ilyet mondtam volna ha jól emléxek nem válaszoltam a fórumos részre meg elmenőben a rajtszámomat kérdezted és kiabáltam vissza
több részletre nem emléxek
mint írtam a köves lefelé volt csak rossz nekem a többi bírható volt, és igen bejárással elég nagy előny szerezhető volt a versenyen
Tőled kaptam? Azt mondta nincs a fórumon Annak a lánynak is köszönet jár aki megállt keresgélni a nyeregtáskájában, hátha van tizes patentszeme
Edited by tete007, 2014. June 22. - 21:46.
Posted 2014. June 22. - 20:18
Te jöttél szembe a cél előtt 3 kilométerrel, hogy elveszett a láncod?
Jaja, az a vicces hogy a patenszemek tüntek csak el, a lánc teljesen ép volt. Ilyet még nem sikerült csinálnom, pedig gyakorlatilag sík volt az a rész. Már épp kezdtem volna bontani mert addig senkinek se volt, de ha nem sikerül összerakni akkor megduplázom a negyedóra késést.
Nekem amúgy tetszett az első fele is, csodák csodájára az összes lefelét élveztem, kivéve talán az aszfaltost.
Az elején eléggé szenvedtem, azon a durva köves lejtőn nagyon csúszkáltam (aztán rájöttem hogy a villám nem mozog rendesen, ami viszont valahogy megjavult a második felére ), sok alattomosan kátyús/homokos, itt ott veszélyes rész is volt (a lehetséges sebességhez képest nagyon hirtelen kanyarok, egy becsatlakozásnál mély nyomvonal keresztbe amit pályaismeret hiányában vagy DH-san átugrottál, vagy repültél). De főleg mert majdnem 30 km-en keresztül görcsöltem. Aztán lejjebb állítottam a nyerget és visszahúzódott egy kicsit de cserébe mindkét vádliba. A pálya második felében voltak már olyan élvezetes lejtők ahol egyszerre lehetett száguldani és pihenni is.
Nagyon szívesen! Az ára, hogy legközelebbi versenyen segíts te is valakinek :-D
Tőled kaptam? Azt mondta nincs a fórumon Annak a lánynak is köszönet jár aki megállt keresgélni a nyeregtáskájában, hátha van tizes patentszeme
A kanyarokat érdemes lenne előrébb is jelezni mert amerre szépen adta volna magát a pálya és a lendület, csak azért se arra ment hanem akkor satu fék és vissza bóklászás. (talán az utolsó nagyobb hosszú mászás végén a bokrok közt kiszáguldok egy kereszteződésbe szembe egy út, de nem előrébb jelzés, hogy jobb kell hanem mikor már marha késő) de a nyomokból ítélve elég sokan benyalták a kanyarokat mert ki volt járva azért már a mentő útvonalak :-D
Pályabejárás és helyiek abszolút előnyben (egyszer előre is szólt valaki hogy helyi és mindjárt vigyázzak a hajtűkanyarra mert látta hogy baj lesz ).
Posted 2014. June 22. - 13:48
Itt is megköszönném a patentszemet, 9-es jó volt a tizes lánchoz Megkérhetném a rendezőket hogy jövőre a hosszú táv második fele legyen, csak kétszer?
Nagyon szívesen! Az ára, hogy legközelebbi versenyen segíts te is valakinek :-D
Nekem az a lejtő nem lopta be magát a szívembe ami után szét vált a 20 és a 50.
A pálya jelölése, nem volt túlzott de nem tévedtem el ez a lényeg!
A kanyarokat érdemes lenne előrébb is jelezni mert amerre szépen adta volna magát a pálya és a lendület, csak azért se arra ment hanem akkor satu fék és vissza bóklászás. (talán az utolsó nagyobb hosszú mászás végén a bokrok közt kiszáguldok egy kereszteződésbe szembe egy út, de nem előrébb jelzés, hogy jobb kell hanem mikor már marha késő) de a nyomokból ítélve elég sokan benyalták a kanyarokat mert ki volt járva azért már a mentő útvonalak :-D
de összességében nem volt semmi fatális gond!
Posted 2014. June 22. - 07:41
Te jöttél szembe a cél előtt 3 kilométerrel, hogy elveszett a láncod?
Nekem amúgy tetszett az első fele is, csodák csodájára az összes lefelét élveztem, kivéve talán az aszfaltost.
Itt is megköszönném a patentszemet, 9-es jó volt a tizes lánchoz Megkérhetném a rendezőket hogy jövőre a hosszú táv második fele legyen, csak kétszer?
Posted 2014. June 21. - 23:27
Posted 2014. June 21. - 22:17
Lesz ez még rosszabb pár év múlva...
Úgy látom a kategória résztvevőinek felét Te nemzéd!
Posted 2014. June 21. - 20:59
Nagyon jó kis verseny volt, ismét, köszönjük!
Szerintem egészen keveset kéne csak javítani a pálya jelölésen, s akkor tényleg hibátlan lenne! Nekünk is sikerült a 20. kilométer körül megnyalni egy elágazást. Nem múlt rajta semmi, se helyezés, se halálos fáradság de akkor nem esett jól. Ennek ellenére remekül érezte magát az egész csapat! A gyerekeket beraktam a megőrzőbe (8km), ha már én is itt vesztettem el pár éve a versenyes szüzességem, talán nekik is bejön. Így is lett, hazafelé végig rágták a fülem, hogy ők bizony máskor is akarnak versenyezni.
Úgy látom a kategória résztvevőinek felét Te nemzéd!
Posted 2014. June 21. - 18:16
Nagyon jó kis verseny volt, ismét, köszönjük!
Szerintem egészen keveset kéne csak javítani a pálya jelölésen, s akkor tényleg hibátlan lenne! Nekünk is sikerült a 20. kilométer körül megnyalni egy elágazást. Nem múlt rajta semmi, se helyezés, se halálos fáradság de akkor nem esett jól. Ennek ellenére remekül érezte magát az egész csapat! A gyerekeket beraktam a megőrzőbe (8km), ha már én is itt vesztettem el pár éve a versenyes szüzességem, talán nekik is bejön. Így is lett, hazafelé végig rágták a fülem, hogy ők bizony máskor is akarnak versenyezni.
Posted 2014. June 21. - 17:44
Posted 2014. June 21. - 16:51
a 2014-es versenyről. Új útvonal. Jó idő. Jó kaja. Követhető jelzések.Ill. 1 helyen volt gond de ott végül jó irányba indultunk el.Valószínűleg vicces turisták tüntethették el a jelzést.
Köszi a versenyt.
Posted 2013. June 25. - 22:34
Posted 2013. June 24. - 22:33
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2013. June 24. - 19:03
Posted 2012. July 18. - 22:22
Posted 2012. June 30. - 06:55
Pár kép a teljesség igénye nélkül, kezdõ lelkes fotóstól....
https://picasaweb.go...arMTBPiknik2012
Ákos
Bringabanda
Posted 2012. June 29. - 07:35
https://plus.google....=CKrrrL7f48O8JA
Posted 2012. June 28. - 11:43
Posted 2012. June 28. - 09:50
Itt is találhattok pár képet.
https://plus.google....9521?banner=pwa
szeva tata biker- szerintem rosszul van beállítva valamid azért nem látni
a piknik honlapján van több link is és azokat simán meg lehet nézni