Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Merida Crossway 8700


  • Lépj be és szólj hozzá
6 hozzászólás a témában

#1
zeezoltano

zeezoltano

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A sodrony"lakat" az csak zárnak látszó dolog már milliószor leírtuk tök mindegy hány foritos, milyen gyártmány 98%-ukat egy 10 éves gyerek max 5perc alatt átvágja mezei fûrészlappal, tartottunk már ilyen bemutatót egy két hitetlenkedõnek.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

#2
Chip76

Chip76

    újonc

  • fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szia!

igen le volt egy 7.500 Ft-os sodronyos amerikai számzáras lakattal egy fixen mindkét végén lebetonozott 1"-os acélcsõhöz. A lakatot is elvitte, ezért senkinek nem ajánlom a sodronyos lakatokat, mert simán vágják. Egyébként ismerõsöm ma mondta 30.000Ft-ért vett egy ismerõse a drága bicójához lakatot. El nem tudták lopni ugyan a biciklit, de amit ott hagytak biciklinek nevezhetõ valamit, jobb lett volna ha ellopták volna azt mondta. Nem tudta megcsináltatni úgy szétbarmolták...

#3
hex

hex

    vendég

  • fórumtag
  • 50 hozzászólás
hello!

Le volt láncolva, lakatolva?

#4
kempelen

kempelen

    kvázigazda

  • admin
  • 189 hozzászólás
Sziasztok,

Ez most jött az admin fiókra, megosztom veletek:

Tisztelt bikemag!

Egy internetes átverés veszélyére szeretném felhívni a figyelmüket hátha ezzel megelõzhetõ jóhiszemû hirdetõk megkárosítása.

A tegnapi napon a Bikemag apróhirdetések DH/FR váz szekcióban feladtam egy hirdetést, ahol is a vázamat kínálom eladásra. Rövidesen jött is egy email melyben egy bizonyos Natasha Penny az USA ból vásárlási szándékát jelezte, hogy 800 euróért megvenné a vázat és azonnal fizet akár banki átutalással akár Paypal al, ha elpotsázom a lányának Dél Afrikába Preoria ba. A levél gyanús volt hiszen egy Amerikai ember mit keres egy magyar oldalon ami magyar hirdetéseket tartalmaz, válaszomban jeleztem hogy nem postázok csak személyes átvétel lehetséges. Erre Mrs Penny válaszában felhívta a figyelmemet, hogy a szállítás nem drága és zökkenõmentes Magyarországról Dél Afrikába õ azonnal fizet csak adjam meg a Paypalom, vagy a banki adataimat, a felbukkanó érdeklõdõknek már mondjam azt hogy elkelt a váz mert a lányának égetõ szüksége van erre a vázra Pretoiában. Most már hajtott a kíváncsiság hogy meddig megy el Natasha, megadtam a paypal felhasználónevem hogy amennyiben megérkezik a 800
euro postázom a vázat. Rövidesen jött is az email a jól ismert Service@Intl.paypal.com címrõl, melyben az áll hogy 800eurot küldött nekem Mrs Natasha Penny. Majd rögtön még egy mail amiben közli a paypal ,hogy a 800euro összeget akkor töltik a számlámra amikor követési számmal igazolom hogy felardam a mellékelt címre a vázat. A paypal ba bejelentkezve azt tapasztaltam hogy semmilyen figyelmeztetés nincs hogy bárki pénzt küldött volna nekem. Az email részleteit megnézve látszik hogy a Service@Intl.paypal.com csak egy alias a valódi küldõ pay-palonlinehelp@officeemail.net innen válik egyértelmûvé a csalás. A levelet a spoof@paypal.com ra továbbítva visszajeleztek hogy egyértelmû csalóról van szó és hogy dolgoznak az eset felderítésén.
A levél részleteit a googlebe beírva találtam egy szlovák fórumot ahol egy hirdteõ szintén összefutott Mrs Natasha Penny vel aki majdnem betûre pontosan ugyanazt az ajánlatot tette neki mint nekem azzal a különbséggel hogy neki 1000 eurot kínált. Az eset nagyjából ennyi, a lényeg az hogy senki ne dõljön be a kínált magas összegnek mert Mrs Penny és a hozzá hasonlók csalók akik azon túl hogy nem fizet a termékért még az eladóval fizettetné ki a posta költséget is Dél Afrikába. Fontos hogy a Paypal tól érkezõ leveleknél nézzük még a részleteket hogy tényleg @paypal.com ról küldték e nem pedig egy mail aliast használtak.

Tisztelettel: XY Krisztián

Óvakodjatok a csalóktól!

#5
Chip76

Chip76

    újonc

  • fórumtag
  • 2 hozzászólás
Budapesten 8. kerület, TTL áruház hátsó bejárata.

#6
Tajbo

Tajbo

    újonc

  • fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hol történt?

#7
vendég_Nem regisztrált_*

vendég_Nem regisztrált_*
  • vendég
2011. 05.27-én ellopták Merida Crossway 8700 matt szürke vázas trackingemet. Vázszáma: P5CF70014. A becsületes megtalálónak 20 ezer Ft jutalmat ajánlok fel.