jobb felbontasu mp3!
nem 128Kbit-ben kell gyujteni
hanem min 256-ban vagy megjobban
amugy otthonra van falc vagy ape losless
de ezeket a bena apple nem tamogatja
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

HiFi, házmozi és kapcsolt részei
Indította
rbalint88
, 2011. május 23. 04:29
Írta 2011. június 06. - 21:24

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. június 06. - 20:44

Megjött az új fülesem. Eddig nem gondoltam volna, hogy az mp3-nál kellene nekem jobb minõségû zene. Tudtok esetleg olyan formátumú zenét mondani, amit az iPod-om is lejátszik (és jobb minõségû, mint az mp3), kíváncsi lennék, hogy mit lehet még kihozni a fülhallgatóból.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. május 30. - 10:27

köszi, majd nézelõdök
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. május 29. - 22:56

ilyet cserélnék le ilyenre
Általános házimozi felhasználásra (5.1), a surround hangszett is Wharfedale. Szerintetek?
pár link, ami szerintem jobban szól, mint a diamond 10.1 és max 10e drágább párban
Tannoy Custom F1 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Tannoy Mercury V1 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Magnat Quantum 551 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Tangent EVO E4 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Clarus Charon Monitor | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Polkaudio TSi 100 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Sound ART W2 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Roth Audio OLI 30 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Kef C3 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz -> ennek a nagyonnagytesója van nekem, úgyhogy ez nagyon szépen szól tutira, max kicsit kevesebb méllyel!
Yamaha NS-50 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
CAV DP288 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
JBL ES30 | Hangfal, Hangfalszett | Hzimozi / Hifi Hangfal | Netdepo.hu Hzimozi-Hifi-Hangfal Szakruhz
Írta 2011. május 29. - 03:37

én is szemeztem a diamond szériával, nagyonnagyon lebeszélnélek róla.
KEF C7 lett végül, amit most lehet eladnék feljebb lépés miatt, ha érdekel, ráfülelhetsz, amikor jársz pesten.
KEF C7 lett végül, amit most lehet eladnék feljebb lépés miatt, ha érdekel, ráfülelhetsz, amikor jársz pesten.
Írta 2011. május 28. - 19:43

Szia!
Nem tudom mekkora térbe szánod, de a yamaha jóval nagyobb hangfal, mint a wharfi. Valamint szerintem mindenképp hallgasd meg élõben, legalább MM szintjén, ha többre nincs is módod. Én mikor a házimozit építettem, meghallgattam ennek a szériának valamelyik álló változatát, és nekem az, ott-akkor nagyon nem tetszett. Igy 50 körül lenne jobb választás is szerintem, de igy halgatózás nélkül, neten nehéz megmondani hogy Neked melyik a jó.
Nem tudom mekkora térbe szánod, de a yamaha jóval nagyobb hangfal, mint a wharfi. Valamint szerintem mindenképp hallgasd meg élõben, legalább MM szintjén, ha többre nincs is módod. Én mikor a házimozit építettem, meghallgattam ennek a szériának valamelyik álló változatát, és nekem az, ott-akkor nagyon nem tetszett. Igy 50 körül lenne jobb választás is szerintem, de igy halgatózás nélkül, neten nehéz megmondani hogy Neked melyik a jó.
Írta 2011. május 28. - 17:52

ilyet cserélnék le:

ilyenre:

Általános házimozi felhasználásra (5.1), a surround hangszett is Wharfedale. Szerintetek?
ilyenre:

Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2011. május 23. - 08:49

Titán és szövetdóm magassugárzóim vannak tõlük 1-1 pár, meg vagyok velük elégedve, nagyon jó hangjuk van, igaz, nem high-end HiFi rendszerben szólnak. 1-1 db Visaton DSM 50 FFL és 1-1 db Visaton G 25 FFL adják a magas frekit. Aktív hangváltóról kapják a jelet, és egy STAGE LINE STA-700 hajtja meg õket.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. május 23. - 04:29

Mivel nem találtam a témában topikot, ezért gondoltam, nyitok egyet, hogy ha valakinek kérdése, ötlete, véleménye van, tudja kifejteni.
Akkor lóra!
Megragadnám az alkalmat rögtön: Visaton hangszórókkal kinek van tapasztalata és milyen?
ugyanitt Mission mv-8 hangfalpár ill. 5.0 eladó, új, csak kipróbált. Kef C7 után nem jött be, hiányzik a bi-amp, de akinek elsõ rendszer lenne, tökéletesen megteszi.
Akkor lóra!
Megragadnám az alkalmat rögtön: Visaton hangszórókkal kinek van tapasztalata és milyen?
ugyanitt Mission mv-8 hangfalpár ill. 5.0 eladó, új, csak kipróbált. Kef C7 után nem jött be, hiányzik a bi-amp, de akinek elsõ rendszer lenne, tökéletesen megteszi.