Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Indította
Iceshark
, 2011. január 09. 19:56
Írta 2011. január 15. - 15:54
jó volt az a kecó kimenjünk megint oda? Ossz Bálint hazatelefonál a kagylóval.
Írta 2011. január 14. - 22:52
Írta 2011. január 14. - 22:25
hát én más szavakkal írnám körbe ))
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2011. január 14. - 15:49
Írta 2011. január 13. - 23:34
Én is a télire szavazok....
Tavaly is jó volt nekünk elpilledtünk, így lemaradtunk a zsuga-partitol
de lehet man kint is alszunk vagy ilyesmi....nem volt jó tavaly szakadó hóban hazavánszorogni
Tavaly is jó volt nekünk elpilledtünk, így lemaradtunk a zsuga-partitol
de lehet man kint is alszunk vagy ilyesmi....nem volt jó tavaly szakadó hóban hazavánszorogni
Írta 2011. január 13. - 21:50
Bükkszenten van nagyon frankó szánkópálya, a turistaháztól 50 méterre!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. január 13. - 15:54
Házigyártmány vasszánkóval kihívás lenne bárhová kimenni a Bükkbe:-),inkább a bike-ot cipelem...
Írta 2011. január 11. - 23:29
elnézek, akár-akár.
bár, ájsz, szeretnék elmenni a "oda" is. közeljövõileg, míg' feleség mozgóképes nagyjából.
bár, ájsz, szeretnék elmenni a "oda" is. közeljövõileg, míg' feleség mozgóképes nagyjából.
Írta 2011. január 11. - 23:22
nekem bicaj csak március végére érkezik, szóval ha utána lesz , megyek!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. január 10. - 23:55
nemtudom a nevét, de hol van az a hely ahol olvadás után jön fel a víz a föld alól? meg az mikortájt?
Ti biztos tudjátok.
googliztam: vöröskõ?
vöröskõ megy most is mint a gõzös
http://picasaweb.goo...al&hl=hu&tab=wq legutóbbi két albumban vannak képek róla
mondjuk kicsit félreesik a bükk közepétõl inkább tárkánytól van vállalható téli távban...
Írta 2011. január 10. - 23:50
Jöhet! Pont tegnap elõtt sütöttem kolbászt egy Salgóban a légópincénél
Nekem a tél jobban fekszik. Tekerõsre ha beindul a szezon nem lehet majd összekotorni a népet.
Nekem mindegy, de szánkózni inkább mennék
Nekem a tél jobban fekszik. Tekerõsre ha beindul a szezon nem lehet majd összekotorni a népet.
Nekem mindegy, de szánkózni inkább mennék
Írta 2011. január 10. - 19:34
Írta 2011. január 10. - 19:22
nemtudom a nevét, de hol van az a hely ahol olvadás után jön fel a víz a föld alól? meg az mikortájt?
Ti biztos tudjátok.
Ti biztos tudjátok.
Írta 2011. január 10. - 18:43
tavaly márciusban még nagyon sok út le volt fagyva,bükkszentkeresztre patakban is fel lehetett tekerni:)nekem végül is mind1 az idõpont,csak ne túl késõn az érettségi miatt
Írta 2011. január 10. - 12:46
Kéne bizony!
Lehet hogy március végét kéne bepróbálni? Bár akkor meg lehet hogy sártenger lesz.
Lehet hogy március végét kéne bepróbálni? Bár akkor meg lehet hogy sártenger lesz.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. január 09. - 20:05
Írta 2011. január 09. - 19:56
Akarunk e idén is valami téli mókát összeröffenteni vagy próbáljuk meg eltolni egy kora tavaszi/tavaszi idõpontra?
Hagyományosan télen szoktunk egy hétvégére összejönni, néha hóban, néha sárban, de mindig jól sikerült a móka és elég sokan részt is veszünk rajta évek óta. Ilyenkor kicsit jobban ráér a társaság, de mindig felmerül a kérdés nem-e akarnánk inkább kicsit jobb idõben több bringázással vegyíteni a dolgot.
Pro/kontra? Akarunk, van rá igény idén is?
Hagyományosan télen szoktunk egy hétvégére összejönni, néha hóban, néha sárban, de mindig jól sikerült a móka és elég sokan részt is veszünk rajta évek óta. Ilyenkor kicsit jobban ráér a társaság, de mindig felmerül a kérdés nem-e akarnánk inkább kicsit jobb idõben több bringázással vegyíteni a dolgot.
Pro/kontra? Akarunk, van rá igény idén is?