jók a fotók, van egy igazi zsííír promo! :-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Started by
Iceshark
, 2011. January 09. 19:56
Posted 2011. February 27. - 21:02
Posted 2011. February 27. - 19:15
Posted 2011. February 27. - 15:05
No hát ez elég családiasra sikeredett, de jó volt. Kicsit izgultam hogy lesz az elszámolás, mert úgy egyeztünk hogy legalább tízen leszünk két éjszakára, ezzel szemben heten voltunk egyre. Szerencsére a tulaj ruganyos volt, nem problémázott. Legközelebb majd kisebb házat nézünk. A társaság hozta a formáját, mindenkinek köszi mindent! Eczet Úrnak külön köszönet a promócióért!
Szombat délután Louis-val tekertünk egyet a fennsíkon, csodás idõ volt!
Képek itt.
Szombat délután Louis-val tekertünk egyet a fennsíkon, csodás idõ volt!
Képek itt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. February 26. - 21:57
gyerek már rég végigalussza' északát, csak 5kor már felvan, s játszik, jön megy, pakol, szal' gyilkol.
amugy minden, alkohol, meg jó levegõ, kialvó kályha, hasonlóan szunnyadó hálótársak, stb..
amugy minden, alkohol, meg jó levegõ, kialvó kályha, hasonlóan szunnyadó hálótársak, stb..
Posted 2011. February 26. - 21:53
Hüle vagy Gabikám, de épp ezért imádunk!
A jó alvásnak az alcoholhoz, a friss levegõnek vagy esetleg a gyerek sírás mentes éjszakának vagy ezek összességének köszönhetõ?
A jó alvásnak az alcoholhoz, a friss levegõnek vagy esetleg a gyerek sírás mentes éjszakának vagy ezek összességének köszönhetõ?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. February 26. - 21:50
sukkár csávók vattok' E.
kikapcsolt motorral, lehuzott ablakkal toltam a szabadnak született anomáliát, s volt egy az "év elsõ erdõben kakálása" is.
Akkorát aludtam, mint hónapok óta soha!
kösz, baráttyák.
kikapcsolt motorral, lehuzott ablakkal toltam a szabadnak született anomáliát, s volt egy az "év elsõ erdõben kakálása" is.
Akkorát aludtam, mint hónapok óta soha!
kösz, baráttyák.
Posted 2011. February 26. - 21:24
Egy éjszaka volt,de jóféle volt.Alex-szel nyomtunk egy Bányahegy-Nagymezõ-Bánkút-Petõfi kilátó és ugyanez vissza Bányahegyi elágazóig.Ott váltunk szét,õ ment vissza Hutára én pedig haza-mivel nálam volt az összes motyóm.Erdei aszfaltutakon és Bükkzsérctõl közúton jöttem haza.Kitekertem magam rendesen...Jó pihit mindenkinek!
Magellan-os
Posted 2011. February 26. - 20:49
jó móka volt,mehetnénk gyakrabban ilyen mókára.gyalogtúra jó volt,visszafelé nem nagyon tûnt fel,hogy ott már jártunk:D
Posted 2011. February 26. - 20:26
Sajnálom hogy nem tudtam menni, majd legközelebb, de legalább ma is dolgoztam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2011. February 26. - 20:24
jaja jó móka volt!
nekem is jól esett a melós nagyvárosi hétköznapok után egy kis kikapcsolódás a Bükkbe
a túrának meg az volt a fõ célja, hogy mozogjunk a természetbe, nemde? ezt a célját meg elérte a dolog.
Alex majd tolj képeket.
köszi mindenkinek
üdv
nekem is jól esett a melós nagyvárosi hétköznapok után egy kis kikapcsolódás a Bükkbe
a túrának meg az volt a fõ célja, hogy mozogjunk a természetbe, nemde? ezt a célját meg elérte a dolog.
Alex majd tolj képeket.
köszi mindenkinek
üdv
Posted 2011. February 26. - 15:09
ajm bekk....
Nem voltunk sokan de jó ki társaság volt....a gyalogtúrát jobb ha nem reklámozzuk, azt hiszem.....maradjunk abban, hogy volt...
Jól éreztem magam, köszi pecerók....
Nem voltunk sokan de jó ki társaság volt....a gyalogtúrát jobb ha nem reklámozzuk, azt hiszem.....maradjunk abban, hogy volt...
Jól éreztem magam, köszi pecerók....
Posted 2011. February 25. - 17:08
alap.
most értem haza dolgozóból, lassan összevakarom magam, ájsz dógozik, rugom ótó, sztem legkorábban én érek fel.
luist megkérdem, nem-e akar inkább ótó, Egerbõl.
Alex, hivtalak, csendes vagy.
mennyi a zseton, ha ilyen családiasak leszünk-E?
durván le vok égve.
most értem haza dolgozóból, lassan összevakarom magam, ájsz dógozik, rugom ótó, sztem legkorábban én érek fel.
luist megkérdem, nem-e akar inkább ótó, Egerbõl.
Alex, hivtalak, csendes vagy.
mennyi a zseton, ha ilyen családiasak leszünk-E?
durván le vok égve.
Posted 2011. February 25. - 16:33
Posted 2011. February 25. - 16:23
Posted 2011. February 25. - 16:22
Posted 2011. February 25. - 16:22
Posted 2011. February 25. - 16:17
Posted 2011. February 25. - 13:46
Posted 2011. February 25. - 13:42
Posted 2011. February 25. - 11:26
19-20h körül érkezek. Az itteniek se tudnak jönni, nem lesz tömeg. :/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_