Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Írta 2012. február 21. - 21:31
Írta 2012. február 21. - 21:21
Írta 2012. február 21. - 18:54
aztan elassuk oket.
hangulattol fuggoen kiassuk es megeismeteljuk.
de hat ilyen szep hagyomanyoknak koszonhetoen gyarapodunk :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2012. február 21. - 18:01
Gyere nyugodtan! Majd összeszoksz. :-)
Vasárnap felriadunk valahogy koradélelõtt, nyilván a szombat este függvényében. ;-)
Riadás után meglátjuk hogy ki-merre-meddig. Én még tervezek egy kora délutánba nyúló tekerést ha olyan a terep vasárnap, hogy a háztól-e vagy lejjebbrõl azt még kigondolom.
Akkor ha olyan 10-11 felmegyünk, és közösen tekerünk egyet????az úgy jó???
Írta 2012. február 21. - 17:20
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. február 21. - 16:59
Gyere nyugodtan! Majd összeszoksz. :-)Látom itt már egy összeszokott társaság van. Hát én nem igérek semmi biztatót, de ha esetleg látnátok egy eddig ismeretlen arcot az valszeg én leszek.
Vasárnap felriadunk valahogy koradélelõtt, nyilván a szombat este függvényében. ;-)mi ugye írtuk, hogy felmegyünk valamelyik nap, szerintem vasárnap, kb mikorra menjünk???
Riadás után meglátjuk hogy ki-merre-meddig. Én még tervezek egy kora délutánba nyúló tekerést ha olyan a terep vasárnap, hogy a háztól-e vagy lejjebbrõl azt még kigondolom.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 21. - 13:41
Írta 2012. február 21. - 13:04
Louis szólt hogy van ez az iylen alkalom. Látom itt már egy összeszokott társaság van. Hát én nem igérek semmi biztatót, de ha esetleg látnátok egy eddig ismeretlen arcot az valszeg én leszek.
Benne vagyok a fõzõcskében is meg a közös eltévedésben is, izé akarom mondani túrázásban is
Én személy szerint személygépszekérrel tervezem a feljutást, de bringa nélkül, mert az ilyenkor még téli álmot alszik és én nem merem felzargatni. Ott alvást nem igérek és nem is igen tervezek.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. február 21. - 00:19
Írta 2012. február 20. - 23:20
Fú, te nagy spíler vagy látom!A piát is jól szívja, hányáskor ha orrba megy könnyen ki tudod fújni
A szalonnát meg a kolbász nehezebb orron át, de bennevagyok.
Valami edények vannak, de nem nagyon emlékszem hogy milyenek.
Ha elintézed a kaját az zsír! Fizetek bele és megkínállak piával.
Sala csaja is ott lesz, beállíthatod kuktának.
Minden esetre szalonnát viszek.
Este akkor nyomhatunk egy közös csámborgást mint múltkor, látom a többség nem hoz bicajt.
Hogy merre az passz, a múltkor is tökjól kitaláltuk, majd most is kigondolunk okosat.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 20. - 21:26
Ez a kaja egykondéros, gyors egyszerû, nem nehezebb mint egy paprikás vagy gulyás. Ha kell be is vásárolok a tuskóban.
A gyengéd túrához lenne kedvem, de tekeréshez, meg erõltetett menethez nem van jól a pacsker.
Írta 2012. február 20. - 19:45
mink direkt megyunk gyalog
azert koszi fuvart.
tolem lehet szalonna kolbasz is csak legyen vmi kozos ize.
vmi egyszeru egykonderos dologra gondoltam.
de nekunk sutes is jo.
a szalonnat es a kolbaszt mi megszoktuk ragni es akkor lehet konnyeb kijuttatni az orruregen
/bar meg nem volt ra szukseg/
mink egy kis pajinkat viszunk de nem sokat kb 0,5l korte
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2012. február 20. - 18:54
szombaton feltudlak vinni benneteket ha kell mert kocsival megyek, de bringa nálkül. Gyalogtúra érdekelnet engem is, de szivesen fõzök a bandára ha gondoljátok.mink valoszinu csak szombat du erkezunk gyalog.
lesz vmi kozos fozes vagy ilyesmi?
ha igen abba beszalnank es akkor kevesebb kajat kell vigyunk :-)
szombat esti barmiben benne vagyunk de csak gyalogosan.
vasarnap meg vmikor ovatosan lepnenk turazni.
fokhagymás csirkemellett szivesen összeütök nektek tarhonyával.Kell valami finom vegyesvágott savanyú hozzá
/csirkemellet kockázni és pirítani, rengeteg fokhagymával és borssal, piritott tarhonyába bekeverve osz hajas./
A piát is jól szívja, hányáskor ha orrba megy könnyen ki tudod fújni
A szalonnát meg a kolbász nehezebb orron át, de bennevagyok.
Ha jól tudom ott vannak nagy kondérok miegymás. Pálinkát ki hoz? Egy kóstolgatásban bennelennék.
Külsõsöket lehet vinni? Akik nem bringásak, de isznak mint a gödény
A szállás mennyi /fõ vagy egyben van a ház hérelve? Milyen túra lenne? Merre? Mekkora?
Írta 2012. február 20. - 17:57
Írta 2012. február 20. - 16:43
Fõzést támogatom, bár én szalonna sütésre gondoltam, mert hogy ahhoz értek, a fõzéshez meg kevésbé. :-)
Valami konkrét ötlet hogy mi legyen?
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 20. - 16:28
Szerintem addigra még marad a hóból,és hideg sem lesz eléggé,úgyhogy nagy latyak lesz....Aztat tippelem!
Írta 2012. február 20. - 16:06
lesz vmi kozos fozes vagy ilyesmi?
ha igen abba beszalnank es akkor kevesebb kajat kell vigyunk :-)
szombat esti barmiben benne vagyunk de csak gyalogosan.
vasarnap meg vmikor ovatosan lepnenk turazni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2012. február 20. - 11:45
Olyasmire gondoltam hogy felmegyünk a fennsíkra, Bánkút, Jávorkút, Hór-völgyön vissza. De majd látjuk milyen a terep!
Fél 11 körül érünk Egerbe, ha valami cuccot fel kell vinni, szóljatok!
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 20. - 09:42
Bringázásban benne lennék!
Írta 2012. február 20. - 07:40
de megindult az olvadas, mar tegnap is szepen olvadozott ugyhogy lesz baj szerintem
NE ÍGY! NE ÍGY!