Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFT találkozó Répáshuta, 2014

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
536 hozzászólás a témában

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Tényleg jó volt, bár nekem kissé rövid volt. :) Örültem, hogy megismertem egy csomó új arcot. Remélem legközelebb közös tekerésre is alkalmasabb idõ lesz.

Amit külön élveztem, az a séta a kilátóba. Senki nem tudta, hogy milyen kilátó meg hol, de ezt senki nem is érdekelt csak elindultunk és tettünk egy kellemes sétát :D

Klárinak külön köszönet a sütiért. Annyira finom volt, hogy büntetni lehetne vele :P Egy szelet után azonnali elvonási tünetet okozott :) Szóval finom volt nagyon.

Viszont képeket nem csak Alex csinált. Lehet majd látni a többiekét is? ;)

Sala, téged láttalak 1 óra körül Répáshuta/Tárkány között fél úton :) A bringáról ismertem meg a kocsidat :)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Kár, hogy nem tudtam menni. Majd legközelebb. Jók a képek. Errõl a házról az jut eszembe, mikor elsõ este hamarabb felmentünk, mint a többiek és annyira sikerült megzavarodnom az ottani levegõtõl, hogy beálltam a pult mögé piát osztogatni... :))
"Minden hülyeség" by Tomidny

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Köszi mindenkinek, nagyon jóléreztük magunkat, Annám kicsit meg volt illetõdve, de majd legközelebb már nem lesz idegen neki senki

Klárának köszi a fini sütit! ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hegygyilkos

hegygyilkos

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Megkaptam SMS-ed. Akartalak hívni délután, hogy 2 körül már nem leszünk ott. Délelõtt feloszlott a banda, 13h körül leléptünk Louis-val egy aszfaltos menetre, ami már egyben a hazaút is volt.
Legközelebb aludjatok ott! Jó a hangulat, a csajok se harapnak! ;) Nagyot. :D

Egész jól, várakozásaimon felül összejött a banda! Zsír! Jó buli volt! Végül is tekerni is sikerült, ha csak aszfalton is. Azért a fennsíkról lefelé így is izgalmas volt! :) Ezúttal a tanösvényt is beadtuk, sõt túl is teljesítettük! :D
Képek itt.
Mindenkinek köszi a részvételt, kaját, piát!
(Savanya, a bikktérképed nálam maradt, ne keressed!
Sala baba, te meg a kesztyûdet hagytad a gépjármûben.)
Puszikálok mindenkit, fõleg a csajokat!

Jó volt az akis idõ is ameddig fent voltunk, legalább megismertünk pár embert. :)
hazafelélillafüred felé tényleg egyszerûbb volt hazamenni, hollóstetõtõl csak
gurulni kellett, de inkább meghajtottam az authort, és ilyen 40-50 közötti
tempót jöttünk, de így is a leggyorsabb 52 volt. :) a következõn meg jólenne ott aludni,
fõleg ha a csajok nem harapnak (nagyot :) )
épségbe hazaértetek???
Bringa expo-ra jön valaki??

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Képek nagyon jók!Elég hulla kinézetem van 1-2 képen,fõleg,ahol levesezek.Szemem olya'Frankeinstein-es.Egészségileg,közérzetileg nem voltam jó formában.Jól esõ volt a tekerés Alex elvtárssal.Megyehatárig jöttünk le a lillafüredi országúton,onnan irány Pazsag e.h.,Völgyfõ-ház felé és le Oldal-völgy irányába vissza a lillafüredi országútra és be Tárkányba.1-2 helyen volt jég,de azokat is megúsztuk esés nélkül.Szép,napos idõ volt,de azért lefelé nem volt melegünk.Erdei asphalt amúgy meg volt túrva és szórva is vmi hamu-korom szerûkombóval,amitõl elég fekete lett a lábbelink és a gépeink,de nem csúszott végig,úgyh' mákunk volt,máskülönben nem élveztük volna a tekerést ennyire sem. Tegnap azért jól éreztem magam tekerés közben.De ma dél óta megint nem...
Remélem legközelebb jobb idõben-netán pár héttel késõbb-és még többen leszünk és csoportosan tekeredünk vmerre...
Magellan-os

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
faszaság volt megint,tavasszal is csinálhatnánk egyet.

lor,ma meg itthon hagytam,a héten még megpróbálom bedobni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
faszasag volt csak tan kicsit rovid
vasarnap meg miutan otthagytuk a kamaslimat elhuztunk turazni
epp a feherkoi sziklan aszaltattuk magunkat a nappal amikor Balint szolt, hogy voltak nalunk es be akartak adni a kamaslit hozzank

szerintem megint meghoztuk a talival a tavaszt
ma mar reggel is melegem volt a szokasos oltozekben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

mi vasárnap megyünk, valamikor 10 és 11:30 közötti indulással esetleg akkor egy tekerés vagy ha nem, akkor csak felmegyünk és beszélgetünk egy jót. a számodat mentettem, (alex) ha beértünk répásra megcsörgetlek és útbaigazítanál???

Megkaptam SMS-ed. Akartalak hívni délután, hogy 2 körül már nem leszünk ott. Délelõtt feloszlott a banda, 13h körül leléptünk Louis-val egy aszfaltos menetre, ami már egyben a hazaút is volt.
Legközelebb aludjatok ott! Jó a hangulat, a csajok se harapnak! ;) Nagyot. :D

Egész jól, várakozásaimon felül összejött a banda! Zsír! Jó buli volt! Végül is tekerni is sikerült, ha csak aszfalton is. Azért a fennsíkról lefelé így is izgalmas volt! :) Ezúttal a tanösvényt is beadtuk, sõt túl is teljesítettük! :D
Képek itt.
Mindenkinek köszi a részvételt, kaját, piát!
(Savanya, a bikktérképed nálam maradt, ne keressed!
Sala baba, te meg a kesztyûdet hagytad a gépjármûben.)
Puszikálok mindenkit, fõleg a csajokat!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hegygyilkos

hegygyilkos

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
mi vasárnap megyünk, valamikor 10 és 11:30 közötti indulással esetleg akkor egy tekerés vagy ha nem, akkor csak felmegyünk és beszélgetünk egy jót. a számodat mentettem, (alex) ha beértünk répásra megcsörgetlek és útbaigazítanál???

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Savanyugabival kb. dél felé érünk föl,további tekerésrõl nem is kérdeztem,az az igazság...Csomagszállítást nem tudom,egyeztetett-e veled Alex?Mert ha igen és az enyém is befér még a kocsiba,azzal én is élnék!

Ok, hívom Savanyát ha ott vagyunk a közelben.
Felfelé menet lesz idõtök kiagyalni hogy merre tovább. :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Savanyugabival kb. dél felé érünk föl,további tekerésrõl nem is kérdeztem,az az igazság...Csomagszállítást nem tudom,egyeztetett-e veled Alex?Mert ha igen és az enyém is befér még a kocsiba,azzal én is élnék!
Magellan-os

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
na,zsír akkor pézsé mennék veletek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pézsé papa, adjál nekem telefon námber!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Holnap 11-12 kött várom a villanyóra fotográfust. Zaba, majd indulás.

Valaki fogja össze az utasokat és hívjon fel hova menjek felszedni õket. Be fogunk ugrani a Mormotába, vagy a kõporoson egy kis energiaszeletért.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Persze megállhatunk valahol, Egri teszkó pl. útba esik.

Akkor szombati 12óra körüli tekerésre kik jönnek? Csak hogy tudjuk kit várjunk meg.
Illetve fuvar, vagy cuccot felvinni kell-e valakinek Eger felõl?

Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kisbolt van, de elég korlátozott, szal ejtsetek útba egy hipermarket-et. Kenyér ilyesmi legyen nálatok. Csoki sör ilyesmi az lesz ott is.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Bolt lesz ahol be tudunk vásárolni? vagy Alex megoldjuk útközben?

fuck me, i'm famous!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
úú rég nem látott arcok a képen

fuck me, i'm famous!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A mai fiatalok jól bírják a tüzet. :-)
Sajna Vitya mutatványáról nincs kép.

Jó levegõ, tábortûz, paprikáskrumpli
Feltöltött kép

Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Az "egy szál zokniban átugrani a tüzet"szisztéma sem jobb!Persze az a fél zokni sem a lábon van!:-)Elõtte pálinkás kenyérrel alapozva...
Magellan-os