Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Írta 2012. február 27. - 23:17
Amit külön élveztem, az a séta a kilátóba. Senki nem tudta, hogy milyen kilátó meg hol, de ezt senki nem is érdekelt csak elindultunk és tettünk egy kellemes sétát
Klárinak külön köszönet a sütiért. Annyira finom volt, hogy büntetni lehetne vele Egy szelet után azonnali elvonási tünetet okozott Szóval finom volt nagyon.
Viszont képeket nem csak Alex csinált. Lehet majd látni a többiekét is?
Sala, téged láttalak 1 óra körül Répáshuta/Tárkány között fél úton A bringáról ismertem meg a kocsidat
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. február 27. - 23:02
Írta 2012. február 27. - 21:41
Klárának köszi a fini sütit!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. február 27. - 19:34
Megkaptam SMS-ed. Akartalak hívni délután, hogy 2 körül már nem leszünk ott. Délelõtt feloszlott a banda, 13h körül leléptünk Louis-val egy aszfaltos menetre, ami már egyben a hazaút is volt.
Legközelebb aludjatok ott! Jó a hangulat, a csajok se harapnak! Nagyot.
Egész jól, várakozásaimon felül összejött a banda! Zsír! Jó buli volt! Végül is tekerni is sikerült, ha csak aszfalton is. Azért a fennsíkról lefelé így is izgalmas volt! Ezúttal a tanösvényt is beadtuk, sõt túl is teljesítettük!
Képek itt.
Mindenkinek köszi a részvételt, kaját, piát!
(Savanya, a bikktérképed nálam maradt, ne keressed!
Sala baba, te meg a kesztyûdet hagytad a gépjármûben.)
Puszikálok mindenkit, fõleg a csajokat!
Jó volt az akis idõ is ameddig fent voltunk, legalább megismertünk pár embert.
hazafelélillafüred felé tényleg egyszerûbb volt hazamenni, hollóstetõtõl csak
gurulni kellett, de inkább meghajtottam az authort, és ilyen 40-50 közötti
tempót jöttünk, de így is a leggyorsabb 52 volt. a következõn meg jólenne ott aludni,
fõleg ha a csajok nem harapnak (nagyot )
épségbe hazaértetek???
Bringa expo-ra jön valaki??
Írta 2012. február 27. - 17:16
Remélem legközelebb jobb idõben-netán pár héttel késõbb-és még többen leszünk és csoportosan tekeredünk vmerre...
Írta 2012. február 27. - 16:56
lor,ma meg itthon hagytam,a héten még megpróbálom bedobni.
Írta 2012. február 27. - 16:34
vasarnap meg miutan otthagytuk a kamaslimat elhuztunk turazni
epp a feherkoi sziklan aszaltattuk magunkat a nappal amikor Balint szolt, hogy voltak nalunk es be akartak adni a kamaslit hozzank
szerintem megint meghoztuk a talival a tavaszt
ma mar reggel is melegem volt a szokasos oltozekben
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2012. február 26. - 23:34
Megkaptam SMS-ed. Akartalak hívni délután, hogy 2 körül már nem leszünk ott. Délelõtt feloszlott a banda, 13h körül leléptünk Louis-val egy aszfaltos menetre, ami már egyben a hazaút is volt.mi vasárnap megyünk, valamikor 10 és 11:30 közötti indulással esetleg akkor egy tekerés vagy ha nem, akkor csak felmegyünk és beszélgetünk egy jót. a számodat mentettem, (alex) ha beértünk répásra megcsörgetlek és útbaigazítanál???
Legközelebb aludjatok ott! Jó a hangulat, a csajok se harapnak! Nagyot.
Egész jól, várakozásaimon felül összejött a banda! Zsír! Jó buli volt! Végül is tekerni is sikerült, ha csak aszfalton is. Azért a fennsíkról lefelé így is izgalmas volt! Ezúttal a tanösvényt is beadtuk, sõt túl is teljesítettük!
Képek itt.
Mindenkinek köszi a részvételt, kaját, piát!
(Savanya, a bikktérképed nálam maradt, ne keressed!
Sala baba, te meg a kesztyûdet hagytad a gépjármûben.)
Puszikálok mindenkit, fõleg a csajokat!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 24. - 22:04
Írta 2012. február 24. - 21:59
Ok, hívom Savanyát ha ott vagyunk a közelben.Savanyugabival kb. dél felé érünk föl,további tekerésrõl nem is kérdeztem,az az igazság...Csomagszállítást nem tudom,egyeztetett-e veled Alex?Mert ha igen és az enyém is befér még a kocsiba,azzal én is élnék!
Felfelé menet lesz idõtök kiagyalni hogy merre tovább. :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 24. - 21:15
Írta 2012. február 24. - 17:00
Írta 2012. február 24. - 15:31
Írta 2012. február 24. - 14:30
Valaki fogja össze az utasokat és hívjon fel hova menjek felszedni õket. Be fogunk ugrani a Mormotába, vagy a kõporoson egy kis energiaszeletért.
Írta 2012. február 24. - 13:01
Akkor szombati 12óra körüli tekerésre kik jönnek? Csak hogy tudjuk kit várjunk meg.
Illetve fuvar, vagy cuccot felvinni kell-e valakinek Eger felõl?
Picasa _Alex_
Írta 2012. február 24. - 12:40
Írta 2012. február 24. - 01:09
fuck me, i'm famous!
Írta 2012. február 24. - 01:08
fuck me, i'm famous!
Írta 2012. február 23. - 22:40
Sajna Vitya mutatványáról nincs kép.
Jó levegõ, tábortûz, paprikáskrumpli
Picasa _Alex_