Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Started by
Iceshark
, 2011. January 09. 19:56
Posted 2012. March 17. - 10:18
Posted 2012. March 16. - 23:38
Osztom az elõttem szóló kedves kollega hozzáállását!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2012. March 16. - 16:11
Jól hangzik-e!
Nem tudom melyik ház ez, de biztos jó!
Részemrõl megyek majd racsingerezni, de attó szombaton nyomhatunk egy túrát, illetve némi alkohol is belefér!
Nem tudom melyik ház ez, de biztos jó!
Részemrõl megyek majd racsingerezni, de attó szombaton nyomhatunk egy túrát, illetve némi alkohol is belefér!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. March 15. - 20:51
muhaha :-D
jóvótazéaz most E.
Bükk marci környékén kivehetnénk itt a környéken /Gyetra völgy eleje-F.kátrányból nyílik/ a napsugár kecót.
Az ugy is aug eleje szokik lenni, nekem meg akkor van a szülinapom, kiegészülnénk pár szivaccsal!
A racsinger artzoknak is közel van, gurulni kell 2km-t s ott a rajt.
jóvótazéaz most E.
Bükk marci környékén kivehetnénk itt a környéken /Gyetra völgy eleje-F.kátrányból nyílik/ a napsugár kecót.
Az ugy is aug eleje szokik lenni, nekem meg akkor van a szülinapom, kiegészülnénk pár szivaccsal!
A racsinger artzoknak is közel van, gurulni kell 2km-t s ott a rajt.
Posted 2012. March 14. - 12:49
Posted 2012. March 13. - 22:18
Posted 2012. March 13. - 19:46
áá nekem is volt h a jobb belsõ combomon térdig hasadt a fari egy ülésbeakadós kiülésnél.
Még jó, hogy a másik combomra van csatolva a szerszám. os
Még jó, hogy a másik combomra van csatolva a szerszám. os
Posted 2012. March 12. - 21:54
Posted 2012. March 12. - 21:40
Na de hát akkor is, a kukába? Nemhogy rituálisan elégetted volna a tábortûznél! :-D
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. March 12. - 21:03
egge'.
viseltes volt szegényke, egy kiállásnál beleakadt a combjába a nyereg orra, s a végletekig hülyékretekert anyag megadta magát. /dolgozósbiciklisbejárós naci volt/
viseltes volt szegényke, egy kiállásnál beleakadt a combjába a nyereg orra, s a végletekig hülyékretekert anyag megadta magát. /dolgozósbiciklisbejárós naci volt/
Posted 2012. March 12. - 06:56
Mert akkor lyuk volt a seggén h kifért volna rajta egy mosómedve...
Lopakodó: Ha esetleg van skype-od vagy facebook-od vagy valami Oprável Ákos néven meglelsz és szívesen átküldöm õket. akár mail-ben is, csak küldj priviben mail-címet.
Lopakodó: Ha esetleg van skype-od vagy facebook-od vagy valami Oprável Ákos néven meglelsz és szívesen átküldöm õket. akár mail-ben is, csak küldj priviben mail-címet.
Posted 2012. March 11. - 11:33
juteszembe savanyugabi most már tényleg elárulhatnád, hogy miért dobtad ki a farmer gatyádat a kukába?
Posted 2012. March 02. - 10:12
Posted 2012. March 01. - 10:48
Jáááááj!
Picasa _Alex_
Posted 2012. March 01. - 08:26
Posted 2012. February 29. - 22:22
Posted 2012. February 29. - 01:51
nem irigyellek, boxerben, csabzott fejjel hajnalban megjelentem fát lopni
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. February 28. - 20:28
kösz, hölgyek, urak, mindent!
tök jót szunyáltam, s a szobát se sikerült orvul telepukázni.
Bár, hajnalban bejött egy Yetiszerû alak, fát lopni a szomszéd szobából, de pórul járt. muhahaha!
Legközelebb tekerésre alkalmasabb idõt is választhatnánk. mármint terepileg. olyat nem lehet, hogy vmi maraton idõben veszünk ki egy házat, hogy a komoly montenbájk részerek se érezzék magukat kirekesztve?
tök jót szunyáltam, s a szobát se sikerült orvul telepukázni.
Bár, hajnalban bejött egy Yetiszerû alak, fát lopni a szomszéd szobából, de pórul járt. muhahaha!
Legközelebb tekerésre alkalmasabb idõt is választhatnánk. mármint terepileg. olyat nem lehet, hogy vmi maraton idõben veszünk ki egy házat, hogy a komoly montenbájk részerek se érezzék magukat kirekesztve?
Posted 2012. February 28. - 01:19
Jah, kihasználtam hogy Salának vasárnap már derogált kerékpározni, és legurultam Louies-val Tárkányba.
Picasa _Alex_
Posted 2012. February 28. - 00:50
Alex kocsija
enyim képek, szarok törölve lettek
Fórumtali 2012, Répáshuta, Képek | Sala Racing Technology
enyim képek, szarok törölve lettek
Fórumtali 2012, Répáshuta, Képek | Sala Racing Technology
fuck me, i'm famous!