Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Nekem is 661 cuccaim vannak. Értem ezalatt a térd-sípcsontvédõt, amit karácsonyra kaptam, és most szülinapomra fogom megkapni a könyök-alkar védõt. Bukót is szeretnék kérni, még meg is vennék, ha lehet az is SixSixOne legyen, de lehet Fox is vagy vmi nagyobb márka. Dirtes lenne a legjobb, a full face-t nem veszik meg, de még nincs is igazából szükségem rá. 5-10 lepedõ között ki milyet tud ajánlani, ami eleget tesz a kikötéseknek?
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
és a sixsixone legújabb legdurvább darabjáról van kinek infója?az is naon tetszik,csak az alkatommal van a baj,mert naon vékony vok és magas(185cm/66kg)kissé problémás a fixméretû.Vhol fel is lehet ezeket próbáéni h milyen?Zsákbamacskát nem akarok venni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én is így tudok nyilatkozni, volt mostanában meleg is, amúgy is izzad, ez csak rátesz egy lapáttal. de ha halad az ember, akkro nemgáz, tolni meg zipp le, és szellõzés, mint egy kiskabát.
15-20 fok körül még elviselhetõ.
mozgás így +3 réteg a védõn nélkül meglepõen jó.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
abszolút jó
vállad ha jó nagy akor lehet azon még bõvíteni(axo)

nyáron meg mindegy,mert polóban tekerve is izzadsz,szal jó.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Albertfish!És nem nehéz benne mozogni?A szellõzése milyen?nem döglik bele az ember?Amúgy köszi az eddigi válaszokat mindenkinek.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

miért jelenthetjük ki? csak mert a legdrágább? kizárt. jónak tuti, de közel nem a legjobb, csak a felirat drága.

Hidd el hogy jobb, nem kell mindig lazadni. Nem veletlenul magasan a legdragabb ;)

( nem csak a nev miatt )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tudsz jobbat?

ha fölveszel egy D,megérzed mi a külömbség(az amugy hibátlan 661 vagy axo)közt,mert addig nem tudod amig jobb nem volt.

Bár az is fix hogy ha nem cseréltem volna le a gladiátort,akkor most nem lenne rövidujas axo cuccom:D
mert hogy azt nem vágtam volna szét az tutter...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

kijelenthetjük hogy a D a legjobb,legkönyebb,legszellõzõbb,leg ergonómikusabb,nem véletlen kerül anyiba amenniy.

miért jelenthetjük ki? csak mert a legdrágább? kizárt. jónak tuti, de közel nem a legjobb, csak a felirat drága.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm...

kijelenthetjük hogy a D a legjobb,legkönyebb,legszellõzõbb,leg ergonómikusabb,nem véletlen kerül anyiba amenniy.

a mostani axom is remekül véd,tapintásra,kidolgozásra mondjuk közelében sincs a gladiátornak,de harmad anyiba is kerül...

szal vedd nyugodtan az axo/661t,jó lessz.
Axo talán inkább mert annak kemény a mellkas védõ része,a 661 az ha jól emlékszem akkor csak szivacs

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"A dinese viszont kevésbé tûnik erõsnek."

Ahamm, persze :D

A 661 tokeletes felsotestvedo, 25-30e koruli aron van. Ilyet erdemes venni. De ha nagyon sok penzed van, akkor Dainese.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én 661-et használok, és bevált.
(dainese)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Dainese Procross, Margit krt., Axo Superpole, Fõ utca, a Külügyminisztérium mellett.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Felsõtestvédõt ki milyet ajánlana?Én a dinese(remélem jól írom) és az axo-ban gondolkodom,de az axo olyan brutális mintha mozogni se lehetne benne.A dinese viszont kevésbé tûnik erõsnek.Tudnátok véleményt mondani és segíteni a választásban?Köszi
ja esetleg ha tud vki egy boltot ahol olcsóbb azért is rebegnék egy imát!köszi

zord

zord

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
sztem az olcsóbbak általában nehezebbek, nem kivehetõ (nehezen mosható) a bélésük, és ami nagggyon para, h nem bogárhálósak a szellõzõi...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
fullface bukot tervezek venni
láttam olcsóbb 16-17 rongy körülieket.. ezek alkalmasak komoly védésekre? miben rosszabbak mint a 30-40 ezresek?
szín design ilyesmi nem érdekel

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jensonusa.com

124$+ szállítás

csak ehhez kellett kint élõ ismerõs szal bonyolult volt eléggé...

másik kérdésedre meg: próbáld fel
nekem a 661 van, és teljesen kényelmes, másoknak meg nem...fejforma kérdése:-)
Autist Team:)

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Conor lehet tudni honnan és mennyiért vetted a felsõtest protektorod?

Fullface: Axo G-Force vagy 661 Full Bravo 2?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mától boldog tulajdonosa vagyok ennek:
http://cyclegear.com...rnt_410x312.jpg

Azonic Z6

ugyanaz mint az axo, csak pihe-puha a hálója és kurvajó:-)
és még olcsó is volt

köszönet lornak és ptomnak a közremûködésért!
Autist Team:)

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hali!

Szeretnék venni egy Axo G-Force-t.
Van vkinek ilyen bukója?Írjatok már vmi véleményt róla.
Köszi.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
sanyi te tényleg nagyon nem vagy formában.... olvasd el az elõzõ postom...

és ne indíts topicot errõl a Megmozdulás-ban..