Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Hát ilyen idõben aligha fogsz belesülni..
Az a fox mit tud?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Van FOX a Procross-ban 8,5e-ér, ha még van... Nekem bejött és nem is drága!!!

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Hali!
Engem is érdekelne a téma!
Bicajos térdsípcsontvédõk mennyibe kerülnek(már unom a focista sípcsontvédõt koris térdvédõvel együtt) , mert láttam konát 18000-ért , de az drága, meg nyáron belesülök!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Na ne bassszzz  :o
Az nagyon király!!!!!! Kell, aggyá!!  ;D

llacee

llacee

vendég

• fórumtag
  • 54 posts
Hali !

Kipróbáltam egy UFO térd-Sípcsont védõt és van olyan típus ami teljesen fasza bringázáshoz és fent is tépõzáras5-6eFt ért.....

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Pontosan így van! Az elmúlt idõszakban már gyakorlatilag hozzám nõtt a cuccos. Már ha lemegyek az ABC-be bevásárolni, és nem veszem fel, hülyén érzem magam, mondjuk úgy még érdekesebb lenne  ;D, de nagyon szeretem hordani.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Nem tudom, hogy mennyire tervezték kerékpározáshoz vagy motorozáshoz, de egy dolog tény. Én motoros dainese térd-sipcsont védõt használok, aminek a protektor része pontosan megegyezik a kétszer annyiba kerülõ kerékpáros cuccéval. A térd fölött nincs rajta pánt, mivel motorozni hosszú gatyában szokás és az megtartja. Én varrtam rá gumipántot meg tépõzárat. Egyébként mindegyik rontja a kényelmet bizonyos fokig, de meg lehet szokni. Egy idõ után már szar nélküle elindulni.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Azért kiváncsi lennék egy összehasonlításra, hogy mivel jobb egy motoros védõ, mint egy biciklis.
Mert ugye jobbnak kell lennie, de vajon mennyivel?
Erre speciel kiváncsi lennék  ::)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Én is motoros cuccokat nézegetek, de hülye fejjel azon én se gondolkodtam, hogy ez mennyire nehéz, meg, hogy mennyire akadályoz a tekerésben... csak azon, hogy mennyire böszmébb, mint a biciklis stuff...

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Igazad van, csak azt nem értem, miért ilyen drága?
Lehet, hogy nagyon viszik a lábvédõket??  ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ja nem vagyok egy Bender az biztos de a motoros cucc 5000 még a biciklis meg a 3*-a :-/

Lama

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Ha mondjuk Bender akarna beruházni motoros térdvédõre, azt mondom, ok, de neked szerintem túlzás, bõven elég egy márkásabb sípcsont-térdvédõ! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Persze nem mondom, hogy nincs olyan, ami használati szempontból mindkét területet lefedi, de meg kell nézni, felpróbálni, stb. Meg aztán a motoros térdvédõket általában ugye hosszú szárú mocis gatyákhoz tervezik, tehát általában nincsenek felül rögzítve (merhogy a gatyesz majd ott tartja), így rövid nadrágban lifegni fog a teteje, vagyis pont a térdvédõ része.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Jorus:Igazad lehet.Megnézek egyet egy motorosboltban hogy mennyire batár,leheté-e tekerni benne és majd meglátjuk.

Lama

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Lama: van olyan jó, erõsség, tartósság szempontjából, mint a Diniz, csak azért azt tartsuk szem elõtt, hogy a páncélt felveheted, szemcsit felveheted, mezt felhúzhatod, stb., de a motoros térdvédõket nem tekerésre tervezték. Most nézd meg a fenti képen látható térdvédõt... Nos?

llacee

llacee

vendég

• fórumtag
  • 54 posts
Ebben a boltban versenyzõk vásárlnak szinte 100%-ban.
Ha nekik jók az UFO protektorok és Axo Bukók szerintem Nekünk bringásoknak is jólesz...
Az árak stimmelnek,ha nem akkor olcsóbbak.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Hát igy elsõ ránézésre biztos!  ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Feltöltött kép

Van ez olyan jó mint a Dájníz lábszártérdvédõk?

Lama

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezek az árak aktuálisak még? Mennyi a valószínûsége, hogy, ha én a helyi (vidéki) motorosboltba megrendelem, akkor hasonló lesz az ára?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Akkor kénytelen leszel visszafogni magad  :-/