Pedig nem is csináltam vele semmit, csak simán szar a SIXSIXONE
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2003. May 27. - 13:06

Posted 2003. May 27. - 13:01

Posted 2003. May 27. - 11:49

Én is védõ vásárlása elõtt álok. Nemtudom hogy melyik a jobb felsõtestvédõ a Dainese Gladiator vagy a Safety jacket? Térd-sípcsont meg Fox 911 vagy Dénes freestyle. Szerintetek? A SIXSIXONE-ból kiábrándúltam mert vettem 1 hete egy kesztyût mtx névre hallgat. És 1 hét alatt majdnem teljesen szétkopott a tenyérrész. 1 esés és elszakad. Ennyit a 661-ról.
Posted 2003. May 26. - 09:36

szerintem ha nem húzod meg mindegyik tépõzárat a dainese freestyle-on, akkor nem fog elfordulni, lecsúszni. a lényeg, hogy az alsó három tépõzár közül a középsõt lazábbra kell tenni(kövesse a vádli vonalát)!
Posted 2003. May 25. - 21:58

Nekem egy AXO-m van,és egy kis tuning után teljesen bevállt.A felsõ gumit lecseréltem egy tépõzárra. huzamos idõ után elszorítja az ereket,de egy DH verseny nem tart 5 percen tovább.
Addig meg el sem mozdul,és nem is szorít.de akár 10 percet is ki lehet benne bírni.
Addig meg el sem mozdul,és nem is szorít.de akár 10 percet is ki lehet benne bírni.
Posted 2003. May 25. - 03:16

Jaja, egy picit én is félek tõle, de per pillanat a legjobb megoldásnak ez tûnik, és még mindig sokkal jobb mint az eddig hordott Gryphus (csak) sípcsont védõm.
Talán ha késõbb látok jobbat (mármint boltban, amit venni is lehet és nem csak ígérgetik), majd elgondolkodok rajta, addig meg nem akarok többet védõkkel foglalkozni ;D
A Superpole-ban egyébként azt mondták, hogy jövõ péntekre jönnek a Pressure Suit cuccok, és minden más is, amibõl most jelenleg kifogytak. Nem tudom mennyire lehet hinni ebben, de ezt mondták.
Talán ha késõbb látok jobbat (mármint boltban, amit venni is lehet és nem csak ígérgetik), majd elgondolkodok rajta, addig meg nem akarok többet védõkkel foglalkozni ;D

A Superpole-ban egyébként azt mondták, hogy jövõ péntekre jönnek a Pressure Suit cuccok, és minden más is, amibõl most jelenleg kifogytak. Nem tudom mennyire lehet hinni ebben, de ezt mondták.
Posted 2003. May 25. - 02:34

vini keszulj fel arra ha jon a "nagy pillanat" akkor az a terd/sipcsontvedo nem marad a helyen ..
a felso vedo az egyik legjobb, jo valasztas volt ..
a felso vedo az egyik legjobb, jo valasztas volt ..
Posted 2003. May 24. - 22:20

Hátha érdekel valakit, írok tapasztalatot:
mivel igencsak elegem lett mindenféle védõ cuccal kapcsolatos huzavonából, ezért me elmentem és vettem egy Dainese Safety Jacket felsõ védõt és egy Freestyle térd-sípcsont védõt (az amelyiken 4 gumi van, és hátul is véd).
Szerencsére ;D élesben, azaz esés közben nem sikerült kipróbálni, de három kört lejtettem a cuccokkal a hegyen, és eddig miden nagyon stimmel.
Még viszonylag melegben indultam el, és szerintem a legjobban szellõzõ védõ amivel eddig találkoztam. Kényelmes, és egyáltalán nem gátol a mozgásban.
A térd-sípcsont védõ néha lecsúszkál ha már huzamosabb ideje tekerek mondjuk ki a fogasig, de ha fent igazítok egyet, akkor a pálya aljáig teljesen jól helyben marad.
Ja és ami számomra a leginkább szempont volt: az XL-es méret a felsõbõl, az L-es pedig a térd-sípcsontból jó rám, ami azért ritka dolog (192 cm magassághoz, és 95 kg testsúlyhoz). És mindkettõ teljesen jól elfér a ruha alatt is.
Majd ha sikerül megzúznom valamelyiket, akkor leírom azt is hogy mennyire bírta, de remélem ez még odébb van ;D
mivel igencsak elegem lett mindenféle védõ cuccal kapcsolatos huzavonából, ezért me elmentem és vettem egy Dainese Safety Jacket felsõ védõt és egy Freestyle térd-sípcsont védõt (az amelyiken 4 gumi van, és hátul is véd).
Szerencsére ;D élesben, azaz esés közben nem sikerült kipróbálni, de három kört lejtettem a cuccokkal a hegyen, és eddig miden nagyon stimmel.
Még viszonylag melegben indultam el, és szerintem a legjobban szellõzõ védõ amivel eddig találkoztam. Kényelmes, és egyáltalán nem gátol a mozgásban.
A térd-sípcsont védõ néha lecsúszkál ha már huzamosabb ideje tekerek mondjuk ki a fogasig, de ha fent igazítok egyet, akkor a pálya aljáig teljesen jól helyben marad.
Ja és ami számomra a leginkább szempont volt: az XL-es méret a felsõbõl, az L-es pedig a térd-sípcsontból jó rám, ami azért ritka dolog (192 cm magassághoz, és 95 kg testsúlyhoz). És mindkettõ teljesen jól elfér a ruha alatt is.
Majd ha sikerül megzúznom valamelyiket, akkor leírom azt is hogy mennyire bírta, de remélem ez még odébb van ;D

Posted 2003. May 23. - 21:24

Én egy gerinc védõt szeretnék venni.gondoltam 661-re és etto-ra.az ettoról semmit nem tudok.
Posted 2003. May 23. - 02:53

figyeljetek oda , hogy a 661 press.suit az uj '03 ezerszer jobb , jobban lehet mozogni benne, es vastagabb parnak vannak rajta .., dragabb is ..
en ajanlom nagy melegben meg nem volt rajtam .. de 30 felett ugyan mindegy mivan rajtad..
jahh , es van egy Azonic terd/sipcs. vedom amit nem hasznalok , nem full extras , 2 tepozarral es a kemeny mua kulso boritassal elegendo gyengebb lejtozesekre..
valakit erdekel irja meg privatba mit ad erte /kp/ ..csere nem !!
bocs tom ez nem az apro forum .. de amig eljutok oda elfelejtem mit akartam..
en ajanlom nagy melegben meg nem volt rajtam .. de 30 felett ugyan mindegy mivan rajtad..
jahh , es van egy Azonic terd/sipcs. vedom amit nem hasznalok , nem full extras , 2 tepozarral es a kemeny mua kulso boritassal elegendo gyengebb lejtozesekre..
valakit erdekel irja meg privatba mit ad erte /kp/ ..csere nem !!
bocs tom ez nem az apro forum .. de amig eljutok oda elfelejtem mit akartam..
Posted 2003. May 22. - 20:25

Posted 2003. May 22. - 12:38

én azt nem értem, hogy egy olyan cég, mint a dainese hogy engedhet meg magának egy olyan trágya honlapot, mint ami most van...
Posted 2003. May 21. - 20:32

Posted 2003. May 21. - 18:05

Posted 2003. May 21. - 17:32

Na ma gondoltam egyet, megvan a péz(kb30ezer), elmegyek felsõtestvédõt venni.
Még törökbálinton is voltunk az RMC nagykerben és SEMMI!!!!!!
Erre felhívtam az ország összes RMC boltját és ahol van, ott is csak 2XL-es vagy S-es, a kurvaéletbe, mit vegyek? Hétvégére kell.
Még törökbálinton is voltunk az RMC nagykerben és SEMMI!!!!!!
Erre felhívtam az ország összes RMC boltját és ahol van, ott is csak 2XL-es vagy S-es, a kurvaéletbe, mit vegyek? Hétvégére kell.
Posted 2003. May 21. - 12:42

Egyik munkatársamnak van egy kegyetlen jó Yamaha funbike-ja!
Tegnap kivitte a lányát motorozni és egy faszfej elcsapta õket!! >
Persze egyikükön sem volt bukó!!! :'(
Most bent vannak mindketten a balesetin, haveromnak a feje ment szét, a lányának a lába! :'( :'(
Részleteket még nem tudunk... :'( :'(
A K***** ÉLETBE, HORDJA MÁR MINDENKI AZT A TETVES BUKÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
>
Tegnap kivitte a lányát motorozni és egy faszfej elcsapta õket!! >

Most bent vannak mindketten a balesetin, haveromnak a feje ment szét, a lányának a lába! :'( :'(
Részleteket még nem tudunk... :'( :'(
A K***** ÉLETBE, HORDJA MÁR MINDENKI AZT A TETVES BUKÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >

Posted 2003. May 21. - 12:32

Sirály! 
Mármint ha Te forgalmazol...
Írj BombrideR-nek, hátha tud jó áron valami páncélt !

Mármint ha Te forgalmazol...

Írj BombrideR-nek, hátha tud jó áron valami páncélt !
Posted 2003. May 21. - 01:17

Hiába megyek rendelni magyarországon bárhová is 661 felsõtest védõt, ha nem lehet kapni. A srác, az aki folyton a Jedis játékot nyomja és a vevõre rá se néz, csak mondja, hogy még nincs aztán örüljek ha elköszön, azt mondta, hogy azé nem lehet kapni mert még nem gyrtódtak le. Ez is egy olyan f@sza lekoptatós duma.
Pedig Zágrábba, 1 hónapja elég sokan nyomták az idei 661-ban és mindegyik használtnak tünt, vagyis õk már kb év eleje óta hordják azt amit még nem gyártottak le, ügyesek.
Hogy a retekbe lesz nekem páncélom a hétvégére? He?
Komolyan mondom, televan a Tököm az összes magyarországi forgalmazóval/nagykerrel.
Miért nem tudnak valamit akkorra behozni amikorra mondják, minek kell rá 2hónapot várni, drágábban adja mint amit eredetileg mondott,...
Ha nyerek a lottón (ha lottóznék lenne esélyem) mindent én fogook forgalmazni amire 1 bringásnak szüksége lehet.
Pedig Zágrábba, 1 hónapja elég sokan nyomták az idei 661-ban és mindegyik használtnak tünt, vagyis õk már kb év eleje óta hordják azt amit még nem gyártottak le, ügyesek.
Hogy a retekbe lesz nekem páncélom a hétvégére? He?
Komolyan mondom, televan a Tököm az összes magyarországi forgalmazóval/nagykerrel.
Miért nem tudnak valamit akkorra behozni amikorra mondják, minek kell rá 2hónapot várni, drágábban adja mint amit eredetileg mondott,...
Ha nyerek a lottón (ha lottóznék lenne esélyem) mindent én fogook forgalmazni amire 1 bringásnak szüksége lehet.
Posted 2003. May 19. - 11:47

Posted 2003. May 18. - 19:41

naszoval:
SIXSIXONE szuper felsotest vedo "Preassure Suit"
lehet rendelni abban a bringa boltban, amelyik a Zuhatagsoron van budan huvosvolgyben, de sajnos nem tudom a bolt nevet..
34e es sztem azert a penzert nagyon jo vetel.
kerdesem nekem is van termeszetesen:) :
ROACH védõket hol lehet venni?
www.roachclothing.com
ja, amugy ezt ajanljak a MTBR-en!
es testvedoket, ha amcsiban lenmnenk, akkor tudnank venni, mert a Rockgardn vedok mindenhol maximalis pontot kaptak!!!
(a SIXSIXONE "PreassureSuit" a RockGardn Flak Jacket masolata!!!)
SIXSIXONE szuper felsotest vedo "Preassure Suit"

kerdesem nekem is van termeszetesen:) :
ROACH védõket hol lehet venni?
www.roachclothing.com
ja, amugy ezt ajanljak a MTBR-en!
es testvedoket, ha amcsiban lenmnenk, akkor tudnank venni, mert a Rockgardn vedok mindenhol maximalis pontot kaptak!!!
(a SIXSIXONE "PreassureSuit" a RockGardn Flak Jacket masolata!!!)