Ennyiért ha minden igaz megveheted a legkomolyabb 661-et!!! Az meg már nagyon nagyon jó!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2003. May 29. - 17:13

Posted 2003. May 29. - 15:35

Posted 2003. May 29. - 15:33

Posted 2003. May 29. - 08:45

Posted 2003. May 28. - 23:30

ez meg rosszabb mint amikor az angolt hasznaljatok ,es semmi ertelme..
valszeg amugy pihe-puha kezed van attol lehet .. / nem akartam azt irni hogy lanyos..
..../
valszeg amugy pihe-puha kezed van attol lehet .. / nem akartam azt irni hogy lanyos..

Posted 2003. May 28. - 16:22

Nem tudom mért írtam, lehet, hogy szimplán csak hülye vagyok? Egébként nem bõrkeményedésre gondolok, hanem vízhólyagra.
Posted 2003. May 28. - 14:08

Posted 2003. May 28. - 08:58

;D ;D ;D A keszkenõ az inkább kendõ, és ritka a hosszúujjas változata.
Ahogy József Attila is írja:
"Fegyverben réved fönn a téli ég,
kemény a menny és vándor a vidék,
halkul a hó, megáll az elmenõ,
lehellete a lobbant keszkenõ."

Egyébként miért számít, hogy hosszú vagy rövid az ujja? Már abból a szempontból, hogy lesz-e bõkeményedés a tenyereden vagy sem.
Ahogy József Attila is írja:
"Fegyverben réved fönn a téli ég,
kemény a menny és vándor a vidék,
halkul a hó, megáll az elmenõ,
lehellete a lobbant keszkenõ."

Egyébként miért számít, hogy hosszú vagy rövid az ujja? Már abból a szempontból, hogy lesz-e bõkeményedés a tenyereden vagy sem.
Posted 2003. May 28. - 02:43

Apropó: Nektek hosszúujjas keszkenõben vannak vízhólyagjaitok tenyereteken, ujjatok alatt
....tudod mit jelent a keszkeno ..? vagy hallottad valahol es tetszik..?
Posted 2003. May 28. - 02:36

Posted 2003. May 27. - 20:49

http://www.rockgardn...tml#Flak Jacket
kattintsatok a képekre!! elég durván néz ki!!
Ezt még Ripley is megirigyelné!
kattintsatok a képekre!! elég durván néz ki!!

Ezt még Ripley is megirigyelné!

Posted 2003. May 27. - 20:48

Posted 2003. May 27. - 20:42

http://www.freefallg...om/gear-sp.html és még van ebböl olyan,amin ivo szatyor is van!!!
Posted 2003. May 27. - 20:23

hát nekem a Dainese Gladiator jobban bejön... a gerincvédöje hosszabb, a válvédöje ennek nincs elég közel a nyakhoz... de amugy egész jol néz ki...
Posted 2003. May 27. - 19:48

felso vedo:
az amerikai Rocketgardn felso vedoje a legjobb!!! nezzetek meg a mtbr.com-on!!
http://www.mtbr.com/...uct_89000.shtml
ez a cucc nem vicc!
latszik, hogy nem divatmajomkodas, hanem arra mentek, hogy megvedje a viselojet, es nem csak a penzt akartak lehuzni rola! tisztara alien2+starshiptroopers 
minden termeke max pontot kapott minden felhasznalotol!!!
ja, egyebkent majdnem egyenes koppintasa a SixSixOne Preassure Jacket vagymi..
az amerikai Rocketgardn felso vedoje a legjobb!!! nezzetek meg a mtbr.com-on!!
http://www.mtbr.com/...uct_89000.shtml
ez a cucc nem vicc!

minden termeke max pontot kapott minden felhasznalotol!!!
ja, egyebkent majdnem egyenes koppintasa a SixSixOne Preassure Jacket vagymi..

Posted 2003. May 27. - 19:43

hat komaim az Úrban, nekem a Dainese Open belebujos terd/sipcsont vedo az egy kalap fos volt! megvettem, otthon felprobaltam, es mire kisetaltam a konyhaba (appr. 2,5 méter on foot) le is csuszott a terd ala, valamint, a terdvedon nincs felso vedo, csak a terd kalacsot vedi, oszt csokolom. 
masnap vittem is vissza a Procrossba, és szerencsere talaltak egy L-es Fox 911-et. MOst az van, es ALLITAS NELKUL 50-kmet letekertem benne, es nem csuszkal el!!! tok jo! siman lehet benne tekerni, nagyon kenyelmes! uannyiba kerul, mint a Dainese, csak ez hasznalahato is valamire!
Eleg gusztustalannak tartom, hogy egyaltalan forgalomba hoznak olyan termeket, ami egyszeruen hasznalhatatalan!!! Ha mar 17e ert veszek egy ilyen vedot, akkor elvarnam, hogy ne keljen hazimunkazni rajta, hogy teljesitse, amire eredetileg szantak!!!
Szoval Daines SUX!!!!
A Fox vedommel meg vagyok elegedve, mondjuk eddig meg nem buktam vele...
apropo, nincs itt valaki, akinek ugyanilyen Fox 911 van, es mar kiprobalta "elesben" is? 
Ja nagyon fontos!! POntosan akkorat vegyel, ami a mereted, mert kulonben lotyoghet, es xart sem er az egesz!

masnap vittem is vissza a Procrossba, és szerencsere talaltak egy L-es Fox 911-et. MOst az van, es ALLITAS NELKUL 50-kmet letekertem benne, es nem csuszkal el!!! tok jo! siman lehet benne tekerni, nagyon kenyelmes! uannyiba kerul, mint a Dainese, csak ez hasznalahato is valamire!
Eleg gusztustalannak tartom, hogy egyaltalan forgalomba hoznak olyan termeket, ami egyszeruen hasznalhatatalan!!! Ha mar 17e ert veszek egy ilyen vedot, akkor elvarnam, hogy ne keljen hazimunkazni rajta, hogy teljesitse, amire eredetileg szantak!!!
Szoval Daines SUX!!!!
A Fox vedommel meg vagyok elegedve, mondjuk eddig meg nem buktam vele...

Ja nagyon fontos!! POntosan akkorat vegyel, ami a mereted, mert kulonben lotyoghet, es xart sem er az egesz!

Posted 2003. May 27. - 19:36

Nekem hosszú ujjasom van,és nincs benne hólyagom.
zseb-s!!!!Nem nagyon értem a szövegedet.Én azt vettem ki belõle,hogy Dainese párti vagy.
zseb-s!!!!Nem nagyon értem a szövegedet.Én azt vettem ki belõle,hogy Dainese párti vagy.
Posted 2003. May 27. - 17:42

Én kb. 2 hete vettem 661 Race térd-sípcsont védõt. Nekem semmi bajom vele, sõt tegnap megmentette a lábamat egy újabb varrástól. MG, nem lehet, hogy anyaghiba, etc. ? Bár kesztyût még nem próbáltam tõlük, de lehet, hogy azok télleg szarok.
Apropó: Nektek hosszúujjas kesztûben vannak vízhólyagjaitok tenyereteken, ujjatok alatt? Mert nekem egy ujjatlan Zoggie kesztyûm van, és mindig fáj a tenyerem...
Apropó: Nektek hosszúujjas kesztûben vannak vízhólyagjaitok tenyereteken, ujjatok alatt? Mert nekem egy ujjatlan Zoggie kesztyûm van, és mindig fáj a tenyerem...

Posted 2003. May 27. - 16:32

Nekem nagyon bejön a D. Knee Guard Pro 03!!! Ez a balabújós változat és ez volt legolcsóbb a Procrossban!!! Eddig 2,5 hete használom és velem olt a Mtra DH-n is!!! Nyugodtan mondahom, hogy nagyon jó!!! Sajna elfogyott, de ha valahl lehet még kapni és valaki gondolkozik, hogy megvegye e akor anna csak azt tudom mondani, IGEN!!!

Posted 2003. May 27. - 15:07

Mindenkit tájékoztatok hogy a Dainese Gladiátor
és a Safty Jacket 99%-ban ugyanaz.
Különbség Más szine van és nincs fülecske a mandzsettánál.
Az egyik 69.000 a másik 59.ooo
Ja és még valami akki azt irta hogy a Dainese
Azért fos mert puha avédöréteg és szerinte a Fox Jobb az nagyon naiv.
1.a védöréteg az terhelés hatására megkeményedik
majd Ha megszünik ujra puha lesz.
2.Attól hogy drága még nem jelenti hogy fos.
Anatómiailag tervezett=mozgásszabadság.
Jól szellözik
3.Nem véletlenül hordja Majdnem az összes pro Dh rider.
4.Motoros boltban Váci út 146-ban kb 15.000 olcsóbb a cucc.
Pusylok mindenkit
és a Safty Jacket 99%-ban ugyanaz.
Különbség Más szine van és nincs fülecske a mandzsettánál.
Az egyik 69.000 a másik 59.ooo
Ja és még valami akki azt irta hogy a Dainese
Azért fos mert puha avédöréteg és szerinte a Fox Jobb az nagyon naiv.
1.a védöréteg az terhelés hatására megkeményedik
majd Ha megszünik ujra puha lesz.
2.Attól hogy drága még nem jelenti hogy fos.
Anatómiailag tervezett=mozgásszabadság.
Jól szellözik
3.Nem véletlenül hordja Majdnem az összes pro Dh rider.
4.Motoros boltban Váci út 146-ban kb 15.000 olcsóbb a cucc.
Pusylok mindenkit