A lidl-t ajánlom mert az "új" sisakomat ott vettem!!!
Egy fekete (igaz motocross) fullface sisak 3 év garanciával, cserélhetõ bélés...
Az ára nevetséges: 9.900 ft !!!
Meddig van az akció? Vennék én is! Dörtre jó az!
A lidl-t ajánlom mert az "új" sisakomat ott vettem!!!
Egy fekete (igaz motocross) fullface sisak 3 év garanciával, cserélhetõ bélés...
Az ára nevetséges: 9.900 ft !!!
Igen, de mint mondottam én KÜLÖN térd- és sípcsontvédõt szeretnék...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Van vmiféle planetX-es sípcsontvédõ bikediszkonton.Erre semmi érdemleges hozzászólás?
Na, elhatároztam, hogy veszek új és jobb protektorokat: pontosabban egy pár térdvédõt és egy pár sípcsontvédõt. Igen, külön, mert így többet tudom variálni. Ezt már úgyis eldöntöttem. A kérdés csak az, hogy milyet?
Szóval térdvédõbõl ki is néztem két 661-t:
http://www.sixsixone...18-6bf59c9a65e2
illetve:
http://www.sixsixone...d9-98dbc309a729
Szerintetek megéri a drágábbat venni? A sima DJ Knee 7800 HUF, míg a Pro 9700 HUF. Oké, hogy a Pro dupla záró pántos és nem kell levenni de cipõt, stb. De megéri, jobb annyival, erõsebb, tartósabb?
A sípcsontvédõre pedig javaslatokat várok. Néztem Gryphus-t és Lizard Skins-t, de mind olyan puhának tûnik...nekem meg a pedál tüskéitõl kéne megvédenie a lábam (általában ez hasítja fel az ember sípcsontján a bõrt), de ahoz egy kis hab nem elég!!! Szóval mit ajánlotok?
Császtok ez az elsõ üzenetem és azt kérdezném hogy milyen méreteket használnak térd,-sípcsontprotektorokhoz.mert az a helyzet h most kezdem így igazán az ugrálást és tegnap a pedálom csontig hatolt miután lecsúszott róla a lábam.naszoval 182 centi és 68 kiló vagyok.a foci miatt izmosak a lábaim(nem nagyon)szóval a kérdés mekkora lehetene nekem jó?kinéztem már a sixsixone VEGGIE WRAP SHIN nevû bigyuszt a méretekre azt irják hogy S-L-ig. ??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!