Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

A lidl-t ajánlom mert az "új" sisakomat ott vettem!!!
Egy fekete (igaz motocross) fullface sisak 3 év garanciával, cserélhetõ bélés...
Az ára nevetséges: 9.900 ft !!!

Meddig van az akció? Vennék én is! Dörtre jó az!

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Azért annál több gondom sose legyen, hogy lasabb felvenni...:)
Mint már beszéltük, ez a módszer eredményezi a leghajlékonyabb mozgáslehetõséget. Másrészt úgy kombinálom, ahogy akarom: ha dirt-özök felveszem a térvédõt, ha csak a crank-flip-et gyakorlom, akkor csak a sípcsontvédõt...valami húzós trükknél mindkettõt, ésígytovább.
És némi utánaszámolással kiderül, hogy a 2 cucc annyiba fáj, mint egy MINÕSÉGI lábszárvédõ. És az sem utolsó, hogy durva rongyolódás után külön-külön is cserélhetem.
De én nem állítom, hogy ez követendõ példa...tudod, kinek a pap, kinek a plébános, nekem ez tetszik, másnak más...:cheers:

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Igen, de mint mondottam én KÜLÖN térd- és sípcsontvédõt szeretnék...

Mivel jobb h külön van? dupla idõ felvenni? te tudod nekem ez bevált.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem egy axo van/az a fekete safty jacket v mi/ no annak pont az alkar részét vágtam,le mert vettem egy könyökvédõt külön,és igy kicsit kényelmesebb h tudom variálni...

bukóból kéne már valamit újítani,mert egy párszor estem vele fejre,nem tudom h mit ír a pépör hogy mikor kell cserélni...
erre valami tipp?

Eesetleg ha valkinek van valami lightosabb lábszártérd védõje,elcserélném egy fox nort shore ra,nekem kicsit túlzás..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Facs, szerintem egy olyan vértnek tul sok értelme nincen, nekem teljes protektorom van, és látszik rajta hogy két helyen van igazábol megkarcolva: alkar és váll. Megnéztem ezt a 13000 csodát hát ez ott pont nem véd.
Hasra nem fogsz nagyon esni, tehát ott szerintem mindegy, és 13000ért már kapsz egy normális gerincvédöt, akkor már inkább az.
Viszont a legjobban akkor jársz ha sporolsz egy picit és veszel egy teljes szerkot.
Esetleg ha nagyon ragaszkodsz ehez a pici vérthez akkor mindenkép vegyél mellé könyök/alkar védöt de ez igy 20000 pénzedbe fog fájni legalább.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Erre semmi érdemleges hozzászólás?

Van vmiféle planetX-es sípcsontvédõ bikediszkonton.
Térdvédõbõl egyértelmûen a drágább. Az a + 2000 huf sokszor rengeteget takar. Lásd 661 race knee-shin g. (10000) és 661 race lite knee-shin g. (8000). Én az olcsóbbat vettem, és alig hajlik a térd és sípcsontvédõ kapcsolatnál, kényelmetlen és nem szellõzik. Mellesleg sztem véd annyira mint a drágább. Amúgy jó ötlet ez a külön térd és sípcsont. 1 biztos: tuti hajlani fog a térdednél! :D

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Szerintetek az a 13ezres 661 testprotektor ér valamit amit ebikeon árulnak?
Dirtre kéne vmi protektor, és azokkal a protektordzsekikkel végigszambázni a városon biciklin...nem néznének hülyének...Meg mondjuk túlzás is dirtre. Meg drága is. :D (ez a fõ ok h nem )Szóval? Használ valaki ilyen fent említett védõt? Vagy spóroljak kabátra? :)

• vendég

Na, elhatároztam, hogy veszek új és jobb protektorokat: pontosabban egy pár térdvédõt és egy pár sípcsontvédõt. Igen, külön, mert így többet tudom variálni. Ezt már úgyis eldöntöttem. A kérdés csak az, hogy milyet?

Szóval térdvédõbõl ki is néztem két 661-t:
http://www.sixsixone...18-6bf59c9a65e2
illetve:
http://www.sixsixone...d9-98dbc309a729
Szerintetek megéri a drágábbat venni? A sima DJ Knee 7800 HUF, míg a Pro 9700 HUF. Oké, hogy a Pro dupla záró pántos és nem kell levenni de cipõt, stb. De megéri, jobb annyival, erõsebb, tartósabb?

A sípcsontvédõre pedig javaslatokat várok. Néztem Gryphus-t és Lizard Skins-t, de mind olyan puhának tûnik...nekem meg a pedál tüskéitõl kéne megvédenie a lábam (általában ez hasítja fel az ember sípcsontján a bõrt), de ahoz egy kis hab nem elég!!! Szóval mit ajánlotok?

Erre semmi érdemleges hozzászólás?

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
A lidl-t ajánlom mert az "új" sisakomat ott vettem!!!
Egy fekete (igaz motocross) fullface sisak 3 év garanciával, cserélhetõ bélés...
Az ára nevetséges: 9.900 ft !!!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
lidl 6000huf, ha valakit érint
Feltöltött kép

• vendég
Igen, de mint mondottam én KÜLÖN térd- és sípcsontvédõt szeretnék...

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
http://www.sixsixone...ba_RaceKnee.jpg én ezt használom már lassan 1 éve! Karcokon kívül semmi baja.. modjuk hát istennek nem is volt nagyobb bukásom.

• vendég
Na, elhatároztam, hogy veszek új és jobb protektorokat: pontosabban egy pár térdvédõt és egy pár sípcsontvédõt. Igen, külön, mert így többet tudom variálni. Ezt már úgyis eldöntöttem. A kérdés csak az, hogy milyet?

Szóval térdvédõbõl ki is néztem két 661-t:
http://www.sixsixone...18-6bf59c9a65e2
illetve:
http://www.sixsixone...d9-98dbc309a729
Szerintetek megéri a drágábbat venni? A sima DJ Knee 7800 HUF, míg a Pro 9700 HUF. Oké, hogy a Pro dupla záró pántos és nem kell levenni de cipõt, stb. De megéri, jobb annyival, erõsebb, tartósabb?

A sípcsontvédõre pedig javaslatokat várok. Néztem Gryphus-t és Lizard Skins-t, de mind olyan puhának tûnik...nekem meg a pedál tüskéitõl kéne megvédenie a lábam (általában ez hasítja fel az ember sípcsontján a bõrt), de ahoz egy kis hab nem elég!!! Szóval mit ajánlotok?

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
én a helyedbe megnézném ezeket is.nem is olyan drágák mint a dainese...
http://sixsixone.hu/...d=1&cid=11&tp=b
http://sixsixone.hu/...d=2&cid=11&tp=b

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Most döntöttem úgy hogy veszek vmi protektort, max 40 rongyot áldoznék rá. Melyik védi ennyiért legjobban a hasat? A Dainese Multisportot csak a procross árulja itthon?

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
a bokám kerülete kb27cm,a vádlimé meg kb 37

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Császtok ez az elsõ üzenetem és azt kérdezném hogy milyen méreteket használnak térd,-sípcsontprotektorokhoz.mert az a helyzet h most kezdem így igazán az ugrálást és tegnap a pedálom csontig hatolt miután lecsúszott róla a lábam.naszoval 182 centi és 68 kiló vagyok.a foci miatt izmosak a lábaim(nem nagyon)szóval a kérdés mekkora lehetene nekem jó?kinéztem már a sixsixone VEGGIE WRAP SHIN nevû bigyuszt a méretekre azt irják hogy S-L-ig. ??

vazze akkor mérd meg a lábad pár helyen írd ige be hogy hol mekora és megmondom hogy mekkora kell :)
nekem van m-l meg l-xl is...
fox 661 roach dainesse mérettel tudok szolgálni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és akkor vagy jót rendelsz, vagy nem...
maradj a probánál..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Jólvan csak arra gondoltam ,hogy én itt a gagyi Siófokon lakom és itt nincs egy rendes bolt és egyszerûbb lenne ha netrõl rendelném,nem pedig felvonatoznák pl. Fehérvárra.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Menj be egy boltba és addig probáld amig nem lesz kényelmes vagy jó.