mivel tudnám erõsíteni a csuklómat, úgy hogy már fáj. tehát ha megerõltettem, síkítok. ?

Jó kérdés. Ki kell próbálni! Kesztyûvel nem kényelmetlen, csak kissé körülményes így felvenni a kesztyût, de utána már észre sem veszed.és a wrap lite érhet szerinted valamit?
meg kesztyûnél nem kényelmetlen ez a csuklócucc?
Sima Wrist Wrap-et vegyél. Nekem nagy a kezem, de ennek ellenére tökéletes az M-es méret.
Tavaly tavasszal egy fejreállás eredményeképpen összeszedtem egy súlyos csuklózúzódást, amivel több, mint hat hónapig szenvedtem. A sérült csukló rögzítésére vettem egy fél párat, majd utána nem sokkal a másik felét is. Tökéletesen bevált. Az esés után kb. három hónappal a Mátrában ismét sikerült fejreállnom, és krisztusi pózban, a hátamon sikerült földet érni. Nagyon komolyan odavertem mindkét csuklómat és kézhátamat a sziklás földhöz. A protektor és a megfelelõ kesztyû minimum egy kettõs zúzódástól, vagy súlyosabb kézhát sérüléstõl mentett meg.milyen sérülés? pl töréstõl megmenthet?
védelem szempontjából melyik a legjobb? én a wrist wap lite-ot nem érzem tul erõsnek...
Mindkettõre kiváló. Én sérülés miatt vettem, de védelemre is tökéletes. Ugyan olyan sérüléstõl mentett meg a következõ nagyobb esésemnél, mint amilyet három hónappal korábban elszenvedtem. Plussz "mereven" tartja a csuklót, így lényegesen kellemesebb egy hosszabb túra.
661 Strike = AXO Rocker (ez meg nincs, ma beszéltem a Superpole-al), 10 forinttal drágább és csak feketében vanAz új bravo olyan mint az AXO rocker.