Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szászvári Kerekezõk
Indította
VSanyi
, 2010. november 16. 21:57
Írta 2011. március 20. - 10:59

Írta 2011. március 11. - 12:51

Jön a jó idõ!
Sáros a terep még? Holnap szerintem felnézek egyet!
Jó utat holnapra, ha hazaérsz mindenképp szólj!

Jó utat holnapra, ha hazaérsz mindenképp szólj!
Írta 2011. március 09. - 19:20

Elhoztam a faanyagot, amit épitettünk két rámpát az simán kijön belöle plussz szerintem még egy amit elõször csináltunk! Ugy hogy indulhat ismét a barkácsolás!
már van sok ötletem! De azert bringázni is kell mert amit eddig csináltunk az se szar!

Írta 2011. március 07. - 23:29

Írta 2011. március 07. - 23:24

Szép sor, valaha az enyém is így nézett ki, amíg meg nem adta magát a matrica.(jobb1.)

A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. március 07. - 20:45

Majd jól körbenézünk és kiötlõdjük hogy is legyen, de az biztos hogy franko lenne...
Na ez az a video amit mondtam hogy nagyon tetszik: Victor Hyvrard coming back from Whistler // Mountain Biking Videos
Na ez az a video amit mondtam hogy nagyon tetszik: Victor Hyvrard coming back from Whistler // Mountain Biking Videos
Írta 2011. március 07. - 20:16

Szép, de sárosan életszerûbb!
Régebben, ott ahol most a császtai hulladékgyûjtõ telep van, volt egy nagyon frankó letörés.(motorosok használták)
Valami olyasmire gondoltam. A lényeg az, hogy nagyobb legyen, mint a deszkás, vagy akár dupla is lehetne. Utána jöhetne a rámpa a kidõlt fára, a végén az ugrással, és a vízmosásba is máshol mehetne be a nyom. A bal oldalán van 1 sziklás rész, ott kéne betámadni. Már a vízmosásra is van ötletem, oda is kellene 1 hosszabb rámpa, és a végénél szintén be lehetne ugrani. Azt hiszem a vízmosás elõtt el lehetne menni a régi (strand melletti) ugró felé is, de az ott egy kicsit tekerõsebb.
Régebben, ott ahol most a császtai hulladékgyûjtõ telep van, volt egy nagyon frankó letörés.(motorosok használták)
Valami olyasmire gondoltam. A lényeg az, hogy nagyobb legyen, mint a deszkás, vagy akár dupla is lehetne. Utána jöhetne a rámpa a kidõlt fára, a végén az ugrással, és a vízmosásba is máshol mehetne be a nyom. A bal oldalán van 1 sziklás rész, ott kéne betámadni. Már a vízmosásra is van ötletem, oda is kellene 1 hosszabb rámpa, és a végénél szintén be lehetne ugrani. Azt hiszem a vízmosás elõtt el lehetne menni a régi (strand melletti) ugró felé is, de az ott egy kicsit tekerõsebb.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. március 07. - 19:42

Írta 2011. március 07. - 19:37

Mikroszkóp alatt csináltad?
lényeg hogy tuti lett! Épiteni lehetne ameddig ilyen ganyé van de holnap már megyek maszekolni, megyünk zsindelyezni szerdán szintén, csüt. csoportkirándulás, péntek szolgálat, szombat jó de akkor mész te is gályázni! Majd ha hazajössz kitaláljuk mekkora letörést akarunk 4m, 10m, 15m hehe:)

Írta 2011. március 07. - 18:24

Na megszervizeltem a BMC csillapítását. Spéci munka volt, el volt törve a csillapítás szabályzó tengelye (3,5mm-es átmérõ).
Mind a két darab végébe fúrtam egy 2mm-es furatot, beleragasztottam egy 2mm átmérõjû saválló csapot, és összetoldottam.
Most olyan mint újkorában! És most még a lock is mûködik!
Nekem is van pár ötletem a szakadékhoz, biztos tuti lesz!
Mind a két darab végébe fúrtam egy 2mm-es furatot, beleragasztottam egy 2mm átmérõjû saválló csapot, és összetoldottam.
Most olyan mint újkorában! És most még a lock is mûködik!
Nekem is van pár ötletem a szakadékhoz, biztos tuti lesz!
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. március 07. - 13:46

Egyre azon gondolkodok h meg kéne építeni azt a részt is!
csak ugy jonnek az ötletek...

Írta 2011. március 07. - 12:16

Nem lenne gyenge az a rész! Majd meg kell nézni hogy a régi ugrodtól hova lehet kijukadni! Addig egy kis video:DH In Italy | NSMB.e.MAGAZINE - Freeride, Extreme and North Shore style Mountain Biking
Írta 2011. március 07. - 11:06

A szakadékhoz lehetne csinálni egy igazán nagy letörést, van hozzá lejtés bõven!
A jó idõt meg várom!
A jó idõt meg várom!
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. március 06. - 20:02

Írta 2011. március 05. - 19:14

Írta 2011. március 05. - 19:02

Hát nem csúnya!
A többi képet majd megnézem...
Megint mondja a szar idõt de valamikor fel kéne nézni a hegyre!

Megint mondja a szar idõt de valamikor fel kéne nézni a hegyre!
Írta 2011. március 05. - 00:43

A kiállítás két profi darabja:

A 7,46 Kg-os carbon Scott-ot nem mertem lefényképezni, mert féltem, hogy megolvad a vakutól
Azért volt még pár finomság.

A 7,46 Kg-os carbon Scott-ot nem mertem lefényképezni, mert féltem, hogy megolvad a vakutól

Azért volt még pár finomság.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. március 04. - 22:36

Írta 2011. március 04. - 20:02

Írta 2011. március 03. - 20:24

http://www.pushindus...rvice Guide.pdf
http://www.noxcycles...boxxer06_en.pdf
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf
http://www.noxcycles...boxxer06_en.pdf
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf