Igen olyat semmiképp nem szeretnék, akkor majd rákukkantok a tiedre és ha jo beruházok egyre:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szászvári Kerekezõk
Started by
VSanyi
, 2010. November 16. 21:57
Posted 2011. April 13. - 16:00

Posted 2011. April 13. - 15:09

Tök ugyan ez az enyém is, csak tettem rá + szivacsot.
Nekem pont ráakad a pótkerékre, így arra is jó.
A szélvédõn támaszkodó megoldást nem ajánlom, láttam már emiatt betört szélvédõt.
Nekem pont ráakad a pótkerékre, így arra is jó.
A szélvédõn támaszkodó megoldást nem ajánlom, láttam már emiatt betört szélvédõt.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 13. - 14:26

Posted 2011. April 12. - 20:48

Posted 2011. April 10. - 22:20

Posted 2011. April 10. - 22:07

Hát igen a zöld háromszöges ut az nagyon jo azon voltam felfele és lefele is tényleg állat! akkor azért ma is mentél egy kört holnap majd rádcsörgök!
Posted 2011. April 10. - 20:51

Ma voltam a zöld háromszögön a Dobogóig.... Hát azt hiszem feltétlenül be kell próbálni lefelé!!!!!!
Ilyen durva lejtõt ritkán találni. A tetõ alatti magaslesnél kell tolni egy jobbost, itt még a fák közt robog az ember, na de utána kezdõdik!
Durván meredek füves és néhol a források miatt sáros lejtõ nagy kanyarokkal, néhol keréknyomok, és itt-ott nagy kövek.
Ha ez megvolt akkor egy laza kanyarral még vadabb a téma! Olyan durván köves.... és nem ám fix kövek, csak úgy szórtan és akkorák mint az állat ha valamit benézel tuti kipurcansz! Persze ez is olyan meredek, hogy a BMC-vel esélyem sem volt felfelé. Azután némi emelkedõ, utána figyelõs egynyomos lejtõ (alig látszik a nyom) ez is jó ezután tekerés a pálya tetejéig és ha ezek után hiba nélkül lejön az ember akkor nincs gond a felkészültséggel!
1 a lényeg, be kell próbálni!!!!
Igazából a Húsvéti tekerés nyomvonalát próbáltam, mert mindig ugyan arra mentünk eddig, de most kitaláltam egy sokkal jobbat, és még látványosabb is. Igaz csak fél sikerrel jártam, mert elhagytam egy csavart a hátsó felfüggesztésbõl, úgyhogy Kövestetõ után vissza kellett forduljak. De azért jó volt.
Ilyen durva lejtõt ritkán találni. A tetõ alatti magaslesnél kell tolni egy jobbost, itt még a fák közt robog az ember, na de utána kezdõdik!
Durván meredek füves és néhol a források miatt sáros lejtõ nagy kanyarokkal, néhol keréknyomok, és itt-ott nagy kövek.
Ha ez megvolt akkor egy laza kanyarral még vadabb a téma! Olyan durván köves.... és nem ám fix kövek, csak úgy szórtan és akkorák mint az állat ha valamit benézel tuti kipurcansz! Persze ez is olyan meredek, hogy a BMC-vel esélyem sem volt felfelé. Azután némi emelkedõ, utána figyelõs egynyomos lejtõ (alig látszik a nyom) ez is jó ezután tekerés a pálya tetejéig és ha ezek után hiba nélkül lejön az ember akkor nincs gond a felkészültséggel!
1 a lényeg, be kell próbálni!!!!
Igazából a Húsvéti tekerés nyomvonalát próbáltam, mert mindig ugyan arra mentünk eddig, de most kitaláltam egy sokkal jobbat, és még látványosabb is. Igaz csak fél sikerrel jártam, mert elhagytam egy csavart a hátsó felfüggesztésbõl, úgyhogy Kövestetõ után vissza kellett forduljak. De azért jó volt.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 10. - 10:35

Igen sztem is ez a stopli kell! Csütörtökön és pénteken ugy néz ki otthon leszek ugyhogy mehetünk a hegyre! Beszéltem a Kurdiakkal lehet vasárnap lejönnek!
Posted 2011. April 09. - 14:08

www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 09. - 10:28

www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 09. - 00:23

Kész! Sun DitchWitch, fekete küllõzés, 2.2-es Maxxis WeathScream külsõk. -1.2kg!(csak a kerekekrõl) Mint egy álom! És még az összkép is szebb lett! Holnap azt hiszem kimegyek, és megkínzom "kicsit".
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 08. - 09:18

Nem rossz.
Most állok neki hátsókereket gyógyítani.
Soha nem hittem volna, hogy annyi pálya után Szászváron zúzom le a hátsókereket!
És a durvább nyom még kész sincs!!!
Most állok neki hátsókereket gyógyítani.
Soha nem hittem volna, hogy annyi pálya után Szászváron zúzom le a hátsókereket!
És a durvább nyom még kész sincs!!!
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. April 07. - 20:31

Na ez az a Kõszeg körüli pálya (asszem írott kõ): az elsõ két video 4sport webáruház - Videók
Jó volt ez a mai gurulás iszonyat jo a pálya:)
Jó volt ez a mai gurulás iszonyat jo a pálya:)
Posted 2011. April 05. - 19:35

Na átküldtem a videot!
Komlóiak lehet jönni bringázni:) felszáradt, és iszonyat jó most! Gyertek gyertek....
Komlóiak lehet jönni bringázni:) felszáradt, és iszonyat jó most! Gyertek gyertek....
Posted 2011. April 04. - 14:23

Na van net:) akkor küldöm majd a videókat! Ku*va jó volt ez a tegnapi iszonyat jó a pálya
Posted 2011. April 04. - 11:52

www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. March 29. - 19:21

Posted 2011. March 29. - 16:31

Lassan Whistler Szászvár lesz:) Hétvégén tuti járható lesz a másik rész ha nem fog esni! Ha gondoljátok jöhettek
Posted 2011. March 29. - 09:13

Posted 2011. March 28. - 18:02