Szia! Turázni is járunk nem csak dh-unk, haver országutizni is szokott! Julius vége fele tervezzük a balatonkört, esetleg elküldöm priviben a számom és dumálhatunk majd!
Üdv Dani
én benne lennék egy ilyen mókában:) az sem gond ha fel kell tekerni, de ha úgy van akkor a szállítás is megoldható.
röviden:
kisebb-nagyobb megszakításokkal 6 éve montizom a környéken, kedvenc terepeim között Szálka és környéke, Váralja, Lengyel, Kisújbánya, Máré vár környéke. Tevelen lakom, de Bonyhádom dolgozom. általában egyedül tekerek, 2 versenyen voltam eddig, most szeretném jobban megismerni a környékbeli "fanatikusokat" , összekovácsolni õket, nagy túrákat szervezni akár külföldre is. (elsõsorban engem az Alpok érdekel, Semmelring, Maribor)
mikor van idõm egy merevfarú épített montival járok aszfalton és terepen egyaránt. régi vágyam már az hogy országúton is kipróbáljam magam, jövõ héten várhatóan beérkeznek az utolsó alkatrészek, és akkor hétvégén összerakom a legújabb szerelmemet:) akkor a montit már csak terepre használnám.
hétközben inkább aszfaltos intenzív (lsd: 1-2 óra montival, 30-60 km) tekeréseket tartok, mert "sajnos" elég sok a munkám:(
a Balatoni kerülõs jól hangzik, még ha nem is tudom még a részleteket:) de mennék!
(valakinek aki montival menne majd végig fel tudok dobni egy pár szinte új Michelin Xc-Road 1.4 slick külsõt belsõvel a túra erejéig)
jövõ vagy az utáni hétvégén esetleg tudnák csatlakozni hozzátok Szászváron egy túrára terepen ha van kedvetek. (majd még meg dumáljuk itt a fórumon)
Ki az az outis haver? Szászvári?
*egyébként iwiwen már aljas és gerinctelen módon megkerestelek benneteket, Dani veled a vezetéknevünk azonos:DÜdv: Laci