okkkké
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szászvári Kerekezõk
Started by
VSanyi
, 2010. November 16. 21:57
Posted 2011. October 06. - 10:19

Posted 2011. October 06. - 10:16

Na erre hamarosan visszatérünk...., kb 4-5nap mire megjön a lovetta Olaszból.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. October 06. - 10:12

hát, tudod, ami nekem van. 2009 boxxer team, piros. nyakhossz elég hosszú, mert rendes stucnival használom, nem integrálttal. szerintem nincs benne 1000 km.
Posted 2011. October 06. - 10:07

Posted 2011. October 06. - 10:01

Posted 2011. October 06. - 09:54

az biztos, hogy nagy elõrelépés. azt mennyire érzed, hogy ez egyforgáspontos, tehát mondjuk fékezésnél nem mozog a hátulja, ellentétben a demoval?
a boxxerem még eladó
Az igazi teszt ma délután lesz, de az biztos, hogy már most is más az érzet. A fékezést majd meglátjuk...
Boxxer???
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. October 06. - 09:05

szép!
a mai nap szabin vagyok, utolsó jóidõs nap az évben.
gondoltam olyan de 11-tõl nyomok egy karincát a hegyen, max egy 40 km
start Szászvárról. akinek van kedve jönni az csörgessen.
a mai nap szabin vagyok, utolsó jóidõs nap az évben.
gondoltam olyan de 11-tõl nyomok egy karincát a hegyen, max egy 40 km
start Szászvárról. akinek van kedve jönni az csörgessen.
Posted 2011. October 06. - 09:02

az biztos, hogy nagy elõrelépés. azt mennyire érzed, hogy ez egyforgáspontos, tehát mondjuk fékezésnél nem mozog a hátulja, ellentétben a demoval?
a boxxerem még eladó
a boxxerem még eladó

Posted 2011. October 06. - 08:40

nem villát kellett volna elõször cserélni?
A teló most következik, ezt meg kár lett volna kihagyni.
Jó volt a Demó, de nagyon nehéz, + a manitou tag sem volt elég érzékeny.
Az új összeállítás talán szerencsésebb, és újabb is.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. October 05. - 22:24

Posted 2011. October 05. - 22:19

Posted 2011. October 05. - 21:29

Szép lett a kert!
A bicaj se rossz!
A bicaj se rossz!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. October 05. - 18:58

Posted 2011. October 05. - 14:18

Posted 2011. October 05. - 13:53

Posted 2011. October 05. - 01:51

Posted 2011. October 04. - 23:48

Na összeállt a narancs, de nagyon kell egy új teló.
Holnap azért még teszek egy utolsó próbát a régivel, legalább 1-2 kört bírjon ki a pályán, hogy le tudjam tesztelni az új jövevényt.
Hát az biztos, hogy súly-ügyileg nem lehet 1lapon említeni a Demo-val, de talán még egy könyvben sem!
na majd holnap élesben...
Azért kicsit hiányzik a Speci, mégiscsak 4évet együtt töltöttünk....
Holnap azért még teszek egy utolsó próbát a régivel, legalább 1-2 kört bírjon ki a pályán, hogy le tudjam tesztelni az új jövevényt.
Hát az biztos, hogy súly-ügyileg nem lehet 1lapon említeni a Demo-val, de talán még egy könyvben sem!
na majd holnap élesben...
Azért kicsit hiányzik a Speci, mégiscsak 4évet együtt töltöttünk....
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Posted 2011. October 04. - 20:09

Posted 2011. October 04. - 16:57

Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Posted 2011. October 04. - 16:33

Ricsi jön(most olvastam a pécsieknél hogy ellopták a bringáját)
mi meg nagyon sasolunk a Pappszival: