A versenyzõk meg szerintem megértik, sõt örülnek (én tuti) hogy nem hajtod ki a mezõnyt egy járhatatlan pályára

Több szerencsét a következõ szervezéshez!
Néhány mondatban azért leírnám, hogy mi vezetett a döntéshez, lehet, hogy valakit érdekel, az is lehet, hogy nem. Azért leírom, mert így tartom helyesnek.
Pénteken a nagy esõ után nem voltunk kerékpárral a pályán, csak ott néztük meg az utat, ahol közutat keresztez a pálya. Az látszott, hogy a sok esõ megviselte az utat, de a javáról ekkor még fogalmunk sem volt. Ma délután 3-ra beszéltünk találkozót a motorosokkal, majd 4-re indulást táblákat pakolni. Sajnos szinte mindannyian dolgoztunk egész délelõtt, ezért a késõ délutáni idõpont. Ez nagy hiba volt, mert ha reggel kimegyünk, akkor már délelõtt le tudom mondani a versenyt. A következõ hibám, hogy elhittem a motorosoknak, hogy végig lehet menni... Õk végig tudtak majdnem... Naívan elindultunk több csoportban kirakni az útvonal jelzõ táblákat, de nagyon csúnya dagonyába torkollott. Nyilván általában sár miatt nem fújnak le MTB versenyeket, de aki ismeri a dél-békési földeket, az tudja milyen sárról beszélek... Gyakorlatilag már megvolt a döntés, hogy nem lesz verseny, de azért is meg kellett küzdeni, hogy hazajussunk. Se tekerni, se tolni.. biztos sokan tudják mirõl beszélek. Rajtam kívül 6 csapattársam segített, kerékpárjaink leamortizálva, telók kérik a full generált, stb.
Ezért döntöttem, hogy ha elkésve is, de nem rajtoltatok el senkit. Továbbá biztonságtechnikailag is kockázatos volt a helyzet, mert baleset esetén esetleg elõfordulhatott volna, hogy nem tudunk megközelíteni valamit és ez komolyan aggályos. Nem is beszélve arról, hogy ha egy tapasztalatlanabb versenyzõ elkészül egy megközelíthetetlen helyen akkor ez megint csak komoly kellemetlenségeket von maga után.
Reggel én fogok kint ülni és tájékoztatni az esetleges érkezõket. Biztos lesznek haragosaim, de versenyigazgatóként meg kellett hoznom a döntést a fentebb említett okok miatt.
Késõbb megpróbáljuk megrendezni a versenyt, remélem nem vettük el senki kedvét, hogy elnézzen hozzánk egy kis versenyre.
Köszönöm még egyszer a megértést.
Farkas Gábor
Elnök
Alföldi Hegyivadászok KSE
Nálam a Mátra maraton volt idáig, de úgy néz ki ez most sem változik.
Mentek?
éreztem ezt már tegnap
, hát ilyenek az idei versenyek pedig jó lett volna szezonzárásként
Magam ellen beszélek, de CSAK AZ INDULJON LE HOZZÁNK AKI BÍRJA A RAGADÓS BERAKÓDÓS SÁRBANTOLÓS mulatságot! Durva szakaszok vannak, már biztos, hogy rövidítés is lesz, mert egyszerûen nincs kerülõ út lehetõség. Atombrutál
Aha, én a köpönyeget néztem, tegnap még napos idõt mondtak, ma már esõt .
Én lehet, hogy lemennék , vonzanak a kihívások![]()
Senki nem jön Pestrõl ???(
Motorral azért sokkal másabb ám, mint tekerni ....A csapattársaim most mondták le a fuvart , sajnos esõt mondanak holnapra is . Van , aki azért megy Pestrõl ?
Semmit nem fog száradni