Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

I. Komlós Kupa MTB "maraton"

- - - - -

• Please log in to reply
136 replies to this topic

batbike

batbike

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Ha szerveztek legközelebb versenyt Szegedrõl biztos, hogy többen is átmegyünk, ahogy most is terveztük, de az idõjárás sajnos közbeszolt.
A versenyzõk meg szerintem megértik, sõt örülnek (én tuti) hogy nem hajtod ki a mezõnyt egy járhatatlan pályára :), így is dagasztottunk már szerintem elég sarat idén...
Több szerencsét a következõ szervezéshez!

5618

5618

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Egész héten jártam az antiesõtáncot.... valamelyik lépést elvéthettem :(
Ez a nyavalyás szét áztatott mindent.
Van esély arra, hogy idén valamikor meg lesz tartva ez a verseny?

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Trezi!

Ezért nem hiszem hogy neheztelne rád bárki is! Tegnap még erõsen gondolkodtam az induláson a sár ellenére is, de ma reggel nálunk esett az esõ, így tuti én pl. egyébként sem mentem volna. Viszont tegnap este öt perc különbséggel kétszer is eljutott az infó hogy a verseny elmarad, így nem volt létjogosultsága a reggeli takubakumnak. :-) Remélem a legközelebbi nekifutás során kedvez majd az idõ nektek, s persze nekünk is, mert tuti leszünk szép számmal!

Üdv!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

nem lett volna értelme fõleg, hogy most is esik

Tótkomlóson nem
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nem lett volna értelme fõleg, hogy most is esik
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Néhány mondatban azért leírnám, hogy mi vezetett a döntéshez, lehet, hogy valakit érdekel, az is lehet, hogy nem. Azért leírom, mert így tartom helyesnek.
Pénteken a nagy esõ után nem voltunk kerékpárral a pályán, csak ott néztük meg az utat, ahol közutat keresztez a pálya. Az látszott, hogy a sok esõ megviselte az utat, de a javáról ekkor még fogalmunk sem volt. Ma délután 3-ra beszéltünk találkozót a motorosokkal, majd 4-re indulást táblákat pakolni. Sajnos szinte mindannyian dolgoztunk egész délelõtt, ezért a késõ délutáni idõpont. Ez nagy hiba volt, mert ha reggel kimegyünk, akkor már délelõtt le tudom mondani a versenyt. A következõ hibám, hogy elhittem a motorosoknak, hogy végig lehet menni... Õk végig tudtak majdnem... Naívan elindultunk több csoportban kirakni az útvonal jelzõ táblákat, de nagyon csúnya dagonyába torkollott. Nyilván általában sár miatt nem fújnak le MTB versenyeket, de aki ismeri a dél-békési földeket, az tudja milyen sárról beszélek... Gyakorlatilag már megvolt a döntés, hogy nem lesz verseny, de azért is meg kellett küzdeni, hogy hazajussunk. Se tekerni, se tolni.. biztos sokan tudják mirõl beszélek. Rajtam kívül 6 csapattársam segített, kerékpárjaink leamortizálva, telók kérik a full generált, stb.
Ezért döntöttem, hogy ha elkésve is, de nem rajtoltatok el senkit. Továbbá biztonságtechnikailag is kockázatos volt a helyzet, mert baleset esetén esetleg elõfordulhatott volna, hogy nem tudunk megközelíteni valamit és ez komolyan aggályos. Nem is beszélve arról, hogy ha egy tapasztalatlanabb versenyzõ elkészül egy megközelíthetetlen helyen akkor ez megint csak komoly kellemetlenségeket von maga után.
Reggel én fogok kint ülni és tájékoztatni az esetleges érkezõket. Biztos lesznek haragosaim, de versenyigazgatóként meg kellett hoznom a döntést a fentebb említett okok miatt.
Késõbb megpróbáljuk megrendezni a versenyt, remélem nem vettük el senki kedvét, hogy elnézzen hozzánk egy kis versenyre.

Köszönöm még egyszer a megértést.

Farkas Gábor
Elnök
Alföldi Hegyivadászok KSE

Én tudom mirõl beszélsz..
Team Heavy Pedál Szeged

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Néhány mondatban azért leírnám, hogy mi vezetett a döntéshez, lehet, hogy valakit érdekel, az is lehet, hogy nem. Azért leírom, mert így tartom helyesnek.
Pénteken a nagy esõ után nem voltunk kerékpárral a pályán, csak ott néztük meg az utat, ahol közutat keresztez a pálya. Az látszott, hogy a sok esõ megviselte az utat, de a javáról ekkor még fogalmunk sem volt. Ma délután 3-ra beszéltünk találkozót a motorosokkal, majd 4-re indulást táblákat pakolni. Sajnos szinte mindannyian dolgoztunk egész délelõtt, ezért a késõ délutáni idõpont. Ez nagy hiba volt, mert ha reggel kimegyünk, akkor már délelõtt le tudom mondani a versenyt. A következõ hibám, hogy elhittem a motorosoknak, hogy végig lehet menni... Õk végig tudtak majdnem... Naívan elindultunk több csoportban kirakni az útvonal jelzõ táblákat, de nagyon csúnya dagonyába torkollott. Nyilván általában sár miatt nem fújnak le MTB versenyeket, de aki ismeri a dél-békési földeket, az tudja milyen sárról beszélek... Gyakorlatilag már megvolt a döntés, hogy nem lesz verseny, de azért is meg kellett küzdeni, hogy hazajussunk. Se tekerni, se tolni.. biztos sokan tudják mirõl beszélek. Rajtam kívül 6 csapattársam segített, kerékpárjaink leamortizálva, telók kérik a full generált, stb.
Ezért döntöttem, hogy ha elkésve is, de nem rajtoltatok el senkit. Továbbá biztonságtechnikailag is kockázatos volt a helyzet, mert baleset esetén esetleg elõfordulhatott volna, hogy nem tudunk megközelíteni valamit és ez komolyan aggályos. Nem is beszélve arról, hogy ha egy tapasztalatlanabb versenyzõ elkészül egy megközelíthetetlen helyen akkor ez megint csak komoly kellemetlenségeket von maga után.
Reggel én fogok kint ülni és tájékoztatni az esetleges érkezõket. Biztos lesznek haragosaim, de versenyigazgatóként meg kellett hoznom a döntést a fentebb említett okok miatt.
Késõbb megpróbáljuk megrendezni a versenyt, remélem nem vettük el senki kedvét, hogy elnézzen hozzánk egy kis versenyre.

Köszönöm még egyszer a megértést.

Farkas Gábor
Elnök
Alföldi Hegyivadászok KSE

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
A VERSENY ELMARAD!!!!!!! KÉREK MINDENKIT, HOGY NE JÖJJÖN!!!!

A pálya járhatatlan, 6 óra alatt sikerült rajta 20 km-t megtenni :(

Elnézést mindenkitõl és kérlek adjátok tovább annak akirõl tudjátok, hogy jött volna.

Köszönöm.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nálam a Mátra maraton volt idáig, de úgy néz ki ez most sem változik.

Mentek?

a 24-re tuti, 3 csapattal..
Be van fizetve...akkor esõt nem mondanak mint, ami most volt...port elveri és kész
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Nálam a Mátra maraton volt idáig, de úgy néz ki ez most sem változik.

Mentek?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

éreztem ezt már tegnap :(, hát ilyenek az idei versenyek pedig jó lett volna szezonzárásként

A szezonzárónak jó lesz a szentesi mulatság okt 9.-én... vagy a 24 órás
Team Heavy Pedál Szeged

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Magam ellen beszélek, de CSAK AZ INDULJON LE HOZZÁNK AKI BÍRJA A RAGADÓS BERAKÓDÓS SÁRBANTOLÓS mulatságot! Durva szakaszok vannak, már biztos, hogy rövidítés is lesz, mert egyszerûen nincs kerülõ út lehetõség. Atombrutál

Köszönjük az õszinteséget ! Sajnos ez akkor kimarad :(

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
éreztem ezt már tegnap :(, hát ilyenek az idei versenyek pedig jó lett volna szezonzárásként

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Magam ellen beszélek, de CSAK AZ INDULJON LE HOZZÁNK AKI BÍRJA A RAGADÓS BERAKÓDÓS SÁRBANTOLÓS mulatságot! Durva szakaszok vannak, már biztos, hogy rövidítés is lesz, mert egyszerûen nincs kerülõ út lehetõség. Atombrutál

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Aha, én a köpönyeget néztem, tegnap még napos idõt mondtak, ma már esõt .
Én lehet, hogy lemennék , vonzanak a kihívások :)

Senki nem jön Pestrõl ??? :((

Én megyek ma bátyóval le szüleimhez, aztán onnan tovább még Tótkomlósra holnap reggel 40km a versenyre, vasárnap estére érünk vissza BP-re.
kaklac

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Aha, én a köpönyeget néztem, tegnap még napos idõt mondtak, ma már esõt .
Én lehet, hogy lemennék , vonzanak a kihívások :)

Senki nem jön Pestrõl ??? :((

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Motorral azért sokkal másabb ám, mint tekerni ....A csapattársaim most mondták le a fuvart , sajnos esõt mondanak holnapra is . Van , aki azért megy Pestrõl ?

Az esõs szombatot napos vasárnap követi |
Team Heavy Pedál Szeged

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Motorral azért sokkal másabb ám, mint tekerni ....A csapattársaim most mondták le a fuvart , sajnos esõt mondanak holnapra is . Van , aki azért megy Pestrõl ?

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Semmit nem fog száradni

Helyi "parasztok" vagyunk, azért ismerjük a földjeink minõségét :) napsütés + szél = bingoooooo :)
Motorosok már voltak ma kint bohóckodni, élvezték és nem annyira vészes, azt állítják. Én 3kor megyek ki, az info szám nálam lesz, tudok tájékoztatást adni.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Semmit nem fog száradni
Team Heavy Pedál Szeged