Jelentkezz be Regisztrálj
Bringamosás
Posted 2008. November 16. - 11:23
Hajtókar, fogsor, lánc levesz, hajtókarról tányérok levesz, aztán szépen csutakolom a bödönben.
Utána kimosom slaggal nagyobb nyomáson, megszárad, és szépen visszateszem.
Láncra egy kis sûrû vagy finom olaj, attól függ hol fogom majd többet használni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. November 16. - 01:47
Összerakom a mosót, bekapcsolom, oké. Vizzel átjáratom még kikapcsolt állapotban. fejet ráteszem, beizzítom a gépet, de csak nem megy. Gondoltam lecsapta a biztosítékot valami, de nem, mert fej nélkül megy. Visszarakom a fejet, erre......pff Egy ótvar rohadék bogár belepetézett a mosószárba, és a lárvától vagy nem is tudom mitõl eldugult a csõ....és a kis drágaságunk segge már kezdett kifelé kukucskálni a nyomás miatt. Fater miután kipiszkálta, kiderült hogy egy ~5 centis ojjektum fejlõdött ki a csõben. Gyújjon' meg
Posted 2005. June 17. - 10:07
ha egy felnit 20e-ért (1 darabot) políroznak fel akkor szerinted mennyi lehet egy akármit megcsináltatni?
Sok
Schmidt jee
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. June 17. - 07:50
A polirozassal ki lehet iktatni a karcokat, eltunnek jol. El kell menni olyanhoz, aki ert is hozza. Pl. akik alufelniket is poliroznak.
ha egy felnit 20e-ért (1 darabot) políroznak fel akkor szerinted mennyi lehet egy akármit megcsináltatni?
Sok
Schmidt jee
Posted 2005. June 16. - 23:11
Pasztából is van többféle
van ami feloldja egy picit a festéket és ezt viszi bele a karcokba
és van ami csak fényez
asszem
69.
==================================================
Posted 2005. June 16. - 19:00
és ~eltünnek (halványulnak) a kisebb karcok.
de azthiszem nem olcsó mulatság.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 16. - 15:25
A karcok nem tûnnek el, csak nem fognak látszani. Szerintem. Legalábbis az én tapasztalataim ezek. A polírozótól függhet, mert van fémre meg mûanyagra is...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. June 16. - 14:53
most hogy eladom a psyot és szétbontottam+lemostam, észrevettem hogy vannak rajta bibik, de ez csak a festéken és szerintem ki lehetne polírozni, kérdés hogy mivel
fogkrémmel+zsepivel annyira nem
Posted 2005. June 16. - 14:52
viszont ha nagy porba megyek, akkor 2 naponta kell takarítani
Posted 2005. June 16. - 14:33
Posted 2005. June 16. - 14:25
Arra lennék kiváncsi hogy a pici karcokat, stb ki lehet-e "polírozni" valami szerrel? Gondolom van rá valami izé. Ha valaki tud valamit, ne kíméljen!
Posted 2003. September 29. - 09:24
De te tárcsaféket használsz, Jorus!
Én bekentem a felnit szép, vékony rétegben olajjal, de nem tapasztaltam fékerõ-csökkenést.
Ja. igen... ;D
Egyébiránt hetente egyszer befújom a láncot TF2-vel, fél év után kimosom Brigéciolban, egy év elteltével meg cserélem és kész.
Posted 2003. September 28. - 18:20
Én vagy hetente vagy 200 kilcsinként vagy szükség esetén (pl nagyon sáros vagy dzsuvás lett a lánc) szoktam alkalmazni a következõt.
elmegyek a benzinkútra, majd a kézi mosóba dobok pénzt és meleg vagy forró vizzel ( OMW-nél mosás prg) nyomatom az alsó láncrészre a vizet, úgy hogy közben tekerem hátrafelé a hajtókart. Így nyomatom neki néhány láncfordulatig, majd hagyom megszáradni a láncot. A nagyja koszt bõven leszedi. Száradás után alaposan, de nem tocsogósra beolajozom bringaboltban beszerezhetõ láncolajjal, és kész. A felesleges olajat PZS-vel vagy ronggyal eltávolítom a láncról.
Ha a száradást nem veszem számításba, akkor az egész mûvelet kb 20-25 perc és még csak le sem kellett venni hozzá a láncot!!
Posted 2003. September 28. - 17:19
Posted 2003. September 28. - 17:11
Posted 2003. September 28. - 15:04
De te tárcsaféket használsz, Jorus!Én bekentem a felnit szép, vékony rétegben olajjal, de nem tapasztaltam fékerõ-csökkenést.
Posted 2003. September 28. - 14:59
Posted 2003. September 28. - 11:20
Nekem is volt régebben, hogy wd40 véletlen ráfröccsent és határozottan csúszott utána...
vendég__*
Posted 2003. September 28. - 10:00
Posted 2003. September 28. - 09:03
azzal,h ráfújsz a WD40-nel,a por nem tûnik L belõle,csupán feloldja kicsit a dzsuvát benne,de az attól még nem tud Lszublimálni,vagy "belediffundálni a kozmikus entitásba"