Mivel úgy tünik sokunk számára visszavonhatatlanul vége a bringásszezonnak az idõjárásnak köszönhetõen,gondoltam egy kis izelitõ a nyárból, az augusztus végi alpoktúrám videóanyaga kész:
Itt a best of:
YouTube - Hágómászás vs Tókerülgetés a Déli Alpokban 2010 Italy,Switzerland TRAILER HD 720p 1 rész
YouTube - Hágómászás vs Tókerülgetés a Déli Alpokban 2010 Italy,Switzerland TRAILER HD 720p 2 rész
Útvonal: Landeck [Ausztria] (780m) - Reschen pass (1455m) - Prato allo Stelvio [Olaszország] (920m) - Passo dello Stelvio (2760m)-Bormio (1210) - Tirano (430m) -Sondrio (295m) - Morbegno (253m) Comoi tó keleti partján végig, Lecco (210) - Pontida (310m) - Villa d�Almé (305m) - Zogno (307m) - Staviglino (565m) - Selvino (965m) - Nembro (320m) - Ponte Nossa (497m) - Lago di Iseo észak nyugati partján Lovere (257m) - Riva di Solto (221m) - Iseo (190m) - Pisogne (190m) - Edolo (695m) -Aprica (1180m) - Tirano (430m) - Passo del Bernina [Svájc] (2330m) - Sankt Moritz (1780m) - Zernez (1474m) - Pfunds [Ausztria] (971m) - Landeck (780m)
Akinek van kedve végigszenvedni a teljes, vágatlan filmet/140perc!!!/valamelyik fagyos téli estén, letölthetõ,megnézhetõ ,akár HD-ban is itt:
Biciklitúrák
jó szórakozást...akit érdekel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túra az Alpokba
Started by
cobranco
, 2010. June 20. 14:44
Posted 2010. December 07. - 03:04
Posted 2010. September 26. - 23:57
még az õsz beálta elõtt megjártuk újra az Alpokat,a 24-ik órában fejeztük be,másnap már 1200m-en havazott.
turabeszámoló,képek,videóanyag nemsokára.
addig is egy túravideó még a nyár közepérõl az északi határról:
YouTube - Tekergés a Gömör Tornai Karsztvidéken 2010 08 08 Hungary,Slovakia HD 720p
igaz,ez még nem az Alpok,de unalomüzönek, ebben a fasza idõben,akit érdekel...
turabeszámoló,képek,videóanyag nemsokára.
addig is egy túravideó még a nyár közepérõl az északi határról:
YouTube - Tekergés a Gömör Tornai Karsztvidéken 2010 08 08 Hungary,Slovakia HD 720p
igaz,ez még nem az Alpok,de unalomüzönek, ebben a fasza idõben,akit érdekel...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2010. August 19. - 11:43
van esély rá,én az Alpokba szeptemberben csak akkor mennék,ha mellõzni lehet a kempinget.
ennek ellenére én holnap indulok egy olasz-svájci körre,az elõrejelzések öszi idõt prognosztizálak,úgyhogy igazi túlélõtúra lesz a kétezres hágókon
ennek ellenére én holnap indulok egy olasz-svájci körre,az elõrejelzések öszi idõt prognosztizálak,úgyhogy igazi túlélõtúra lesz a kétezres hágókon
Posted 2010. August 15. - 20:05
Hi!
Megfogadom a tanácsodat, és felvonatozok Hegyeshalomig... viszont a túra egész szeptemberre tolódik. Nem fogok megfagyni?
Tom
Megfogadom a tanácsodat, és felvonatozok Hegyeshalomig... viszont a túra egész szeptemberre tolódik. Nem fogok megfagyni?
Tom
Posted 2010. August 15. - 01:17
Idöközben elkészült a Júlia Alpok/Szlovénia-Olaszország/ túravideója.
Itt egy rövid "best of":
YouTube - Biciklitúra a Julia Alpokban 2010 TRAILER Slovenia Italy HD 720p
Ha valakit érdekel a teljes vágatlan film letölthetõ innen/HD-ben is/:
Biciklitúrák
Itt egy rövid "best of":
YouTube - Biciklitúra a Julia Alpokban 2010 TRAILER Slovenia Italy HD 720p
Ha valakit érdekel a teljes vágatlan film letölthetõ innen/HD-ben is/:
Biciklitúrák
Posted 2010. July 20. - 00:39
Véleményem szerint a jellegtelen részeken nem érdemes áttekerni,ha az ember Alpok túrát tervez nem itthonrol kell indulni biciklivel,felesleges idõpocsékolás,közvetlenül a hegyek tövéig be kell menni valamilyen eszközzel/autó,vonat,helikopter stb/és onnan a túra...szerény véleményem szerint.
Egyébként a Szlovén már nem aktuális,a múlt héten letudtam.
Elötte voltunk egyet tekerni a Szlovák-hegyekbe:
Video itt: YouTube - Ker
Aki ebben a nagy melegben inkább otthon marad,jó szórakozást.
Egyébként a Szlovén már nem aktuális,a múlt héten letudtam.
Elötte voltunk egyet tekerni a Szlovák-hegyekbe:
Video itt: YouTube - Ker
Aki ebben a nagy melegben inkább otthon marad,jó szórakozást.
Posted 2010. June 20. - 14:44
Túratársat keresek 1 hetes túrához az Alpokba.
A terv: a célzónáig autóval, sátor, hálózsák, vadkemping stb., napi 80-100 km közepes/nem lóverseny/ tempó,
költségek minimalizálva, kb 1 hét,nagyrészt aszfalt, de más alternatív tervbe is benne vagyok.
Útvonaltervek készen vannak, van keményebb és lightos változat is aszerint ki társul be.
Idõpont: nekem bármikor jó,de optimális idõjáráshoz igazitva/lehetõség szerint/
Kedvcsinálónak/vagy elvevõnek!:D/,ime egy rövid összefoglaló a tavalyi túrámról:
YouTube - Bring
Részletes útiterv,további információk,videók,képek itt:
cobranco honlapja
A terv: a célzónáig autóval, sátor, hálózsák, vadkemping stb., napi 80-100 km közepes/nem lóverseny/ tempó,
költségek minimalizálva, kb 1 hét,nagyrészt aszfalt, de más alternatív tervbe is benne vagyok.
Útvonaltervek készen vannak, van keményebb és lightos változat is aszerint ki társul be.
Idõpont: nekem bármikor jó,de optimális idõjáráshoz igazitva/lehetõség szerint/
Kedvcsinálónak/vagy elvevõnek!:D/,ime egy rövid összefoglaló a tavalyi túrámról:
YouTube - Bring
Részletes útiterv,további információk,videók,képek itt:
cobranco honlapja