Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

nézd csak
vagy
esteleg

Schvalbe big apple. Montis kérdés? ;D

Keresõkkel az a baj hogy mostanában nem követtem a dolgokat, aztán nincs is mit beírnom a keresõbe :)

A big apple inkább hozzám jöhetne egy próbára :) Igen egy csoffadt Schwinn Woodlans gép az alany, jó kis vegyessaláta alkatrészekkel

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Dehogynem! AZ elsõ azért ment szét, de erre még rá tett egy lapáttal hogy volt amikor 1,5Bar volt a gumiban, õ meg a 85Kg-val rámászott.. ááá de hiába beszélek neki. Mertõ nem szereti ha döcög a gumi.. full telós gépet meg azért luxus lenne alá tenni, +váltani se szokott az egy sebesség befigyel rajta vagy 4 éve amit használ, a váltógörgõ meg (már 3-ik generáció a hiper szuper SHIMANO SIS TY-15?, muszály volt leírnom..-szóval na azon meg már fog sincs inkább egy frizbi korongra hasonlít, csak azért forog még a lánc mert a felsõ fogaskeréken van némi fonak nevezhetõ valamicske. De én hiába mondom neki váltót kéne cserélni.. meg jó sok mást is.--erre jön a válasz jó az még :) Mostanában már nem játszik be a fékpofa besúrolós dolog, csak gumi laposan járós, így az utóbbi két külsõ oldalfala kiszakadozott , kirepedezett, és ezért ment tönkre.

Soory. Kicsit hasszúra sikeredett, de ez most kikívánkozott belõllem.

Az a B+ mennyibe fáj? Nem érdemes rá jót venni mert úgyis csak idõ kérdése mikor lesz vége az oldalfalaknak. :) Egyszer vettem rá evalami Impac nevü külsõt 600 pénzért 1,95-ös, de van vagy 1 kiló , az bírta egy kicsit tovább neki :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

']Fater bicajába kéne egy külsõ gumi hátra. Nagyon olcsó kategóriába:) , lehetõleg ne kõnehéz legyen. Mit érdemes venni? Fõleg aszfaltra. Már három drága , de álltalam már félig leharcolt külsõt adtam neki oda, de valahogy mindegyiknek kimegy a hátán, hiába mondom neki hogy ne 2 báron használja mert az nem igazán jó:) Az összesnek rojtolódásos kiszakadás van az oldalán. Mostmár esküszöm olyat kéne venni neki ami valami brutál oldalfallal rendelkezik.

Bocska,nem ér bele a fék/fékpofa a gummába?
Bnõ faterja 5 perc alatt ledarálta így 1 Panaracer oldalfalát,pedig csak tolta,fel se tûnt neki h bármi gáz lenne.Mi abból szúrtuk ki,h fekete poros csíkot hagyott a gép:D
Amúgy ilyesmi célokra finom lesz neki 1 B+ sand gumma.

cyrex

cyrex

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Schwalbe Silento II
Ócsosztjó, én is ezzel toltam sokáig a városba, most valami ócsó rubena van a montin.

- cyrex -

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
nézd csak
vagy
esteleg

Schvalbe big apple. Montis kérdés? ;D

Ride everywhere.

.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Fater bicajába kéne egy külsõ gumi hátra. Nagyon olcsó kategóriába:) , lehetõleg ne kõnehéz legyen. Mit érdemes venni? Fõleg aszfaltra. Már három drága , de álltalam már félig leharcolt külsõt adtam neki oda, de valahogy mindegyiknek kimegy a hátán, hiába mondom neki hogy ne 2 báron használja mert az nem igazán jó:) Az összesnek rojtolódásos kiszakadás van az oldalán. Mostmár esküszöm olyat kéne venni neki ami valami brutál oldalfallal rendelkezik.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás

A Barum nem Rubena lett ?

de még mennyire, hogy az lett!!
régi belsõimet foltozgattam, kerestem a legmegfelelõbbet, ezt volt ráírva:
kis fehér téglalap, felül: Barum
közvetlenül alatta: Rubena

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Értem.

A sebesség mindent megold.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a gumikeverék mondja meg hogy milyen kemény, értem?
nekem is volt barum gumim, tudom hogy powerslidelni jó csak, na

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A rubena hasonló gumikeveréket használ a kerékpároknál, mint az autóknál, silica gumit mindkettõnél, de teljesen más keménységût.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
akkor azis cseh
de a barum még mindig barum legalábbis az autóiparban
de az a gumikeverék ami jó a verdákra másfél tonnára
nemhiszem hogy jó alátok 30kiló traktorkulccsal..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A rubena is cseh.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
barum az barum
cseh
rubena meg nemtom milyen de az más

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom, de mostanában nem láttam barumot, de ezelõtt se vettem. Az új rubenák meg elég jók csak mindegyik gumi üt.

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
barumot megvette a conti, az autógumik között elég jók, mert mindig az egy évvel azelõtti szerszámokat kapják meg, és azt a mintát nyomassák.
bicóra a gumi sztem nem annyira penge mert elég kemények, bár városi bicóra simán jó, legalább farolhatsz is vele, mégse kopik el 2 hét alatt

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Barum külsõkrõl vélemény? Én sosem hallottam róluk, de nagyon olcsók, és a gyártó a continentalnak is beszállít (a cseh honlap alapján ez jött le), szal talán nem annyira szar.

Konkrétan Barum v18, 32-622, városi bicóra, képet sehol nem találtam:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Annyi.
Nézd csak magad ;)
http://www.velotrade...a/schwalbe_2005
Az internet csodákra képes :D

Ride everywhere.

.

Inász

Inász

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
megnézem az tuti de akkor mennyi 3 rugó ??
árban jónak tünek meg amit igy elmondtatok róla:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Te lehet ;) Annyiért meg lehet venni :)
Vegyél inkább ezt, megéri :)

Ride everywhere.

.