Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én most vettem egy pár panaracer smoke-ot front/rear, s halál boldog vagyok velük.
Gyerekkorom kedvenc külsõi, igaz, hogy, aszfalton hangban jobb vagyok, mint egy lada níva, de mindenhol OK! s 4 papírból megvagyok. Érdekes, pár évvel ezelõtt baszott drágák voltak...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a ritchey-k csúsznak vizes aszfalton.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hello!

R. Z-max-ról mik a tapasztalataitok? Én most az õszi-téli csúszós idõszakra vettem, fõleg városba, enyhébb terepezésre mint nyáron, de még nem tetem fel.

Schwalbe Land Cruiser-em van most felnt. 2340km-t mentem vele ezen a nyáron és semmi defekt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nem fogod megbánni!!!!! "fekete SárCápa" is the best!!!!!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Akkor veszek egy nagy levegõt, és rendelek két Sár Cápát...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Dirt/street felhasználásra tudtok jobbat a Maxxis Holy Roller-nél, mert ha nem lehet, hogy azt veszek. Most úgy néz ki, hogy hozzá tudok jutni egy garnitúrához kb. 6000 Ft-ért. Az belefér szerintetek a Mali Viper-be (2,4"-os a Holy R.)?

Hello!!!

Szerintem ne ezt a maxxist vedd!!!Nekem is ilyen van (igaz 24-be)de nekem nagyon nem jön be.pl.:hetente kapok felütést,mert rettentQ gyenge a felütésvédelem!!!Ha mondjuk esQbe kitévedsz a városba,vagy vizes a talaj szinte alig tapad!Melegbe viszont király,nem nehéz,de nálam eléggé kopik!Mérlegelj és dönts úgy ahogy neked a legjobb!!!Remélem minnél hamarabb lesz pénzem egy 24-es High Roller-re!!!
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Maraton.
A Cápa lenne a másik kiszemelt darab... De az ára miatt elgondolkodtam ezen is... Nem mindegy, hogy 7300,- Ft vagy 13000,-Ft egy pár.
Amúgy azért jó a keskeny (1.5) sárgumi, mert nagyobb lez a sárférõhely, vagy mert jobban belevág a trutyiba?

Igen, jó nagy lesz a sárférõhely, ez akkor jön jól, ha egy kicsit elakadsz menet közben. A gumi viszont remekül kidobálja magából a sarat, és nagyon jól harap, tényleg csak ajánlani tudom. Igen az árdifi durva, de szerintem megéri, én ezután sem fogok másfajta sárgumit venni, az tuti.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Maraton.
A Cápa lenne a másik kiszemelt darab... De az ára miatt elgondolkodtam ezen is... Nem mindegy, hogy 7300,- Ft vagy 13000,-Ft egy pár.
Amúgy azért jó a keskeny (1.5) sárgumi, mert nagyobb lez a sárférõhely, vagy mert jobban belevág a trutyiba?

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Michlein Country MUD 26x2.0-ról van valami tapasztalatotok?
Egész olcsó (3650,-), drótos, de mégsem nehéz. Kimondottan sárguminak kellene.

Mire kellene? Ha CC, akkor szerintem Schwalbe Black Shark Mud 1.5. Mondjuk ez nem olcsó (6500 Ft), de iszonyat jó, "térdig érõ" sárban elmész vele simán, és a sárgumit úgysem használod naponta, szóval jó sokáig elég lesz, szerintem érdemes befektetni ebbe. Igaz, hogy a Michelin-nel nincs tapasztalatom, de a BS-nél jobb nem hiszem,hogy lehet, és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Eddig a vásárolt gumik közül erre tudom azt mondani, hogy nagyon megérte.
Ha nem CC, akkor nem szóltam. Feltöltött kép
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

vendég_AlViN_*

vendég_AlViN_*
  • vendég
26"-os Holy Rollert nem tucc szerezni?

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Michlein Country MUD 26x2.0-ról van valami tapasztalatotok?
Egész olcsó (3650,-), drótos, de mégsem nehéz. Kimondottan sárguminak kellene.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Dirt/street felhasználásra tudtok jobbat a Maxxis Holy Roller-nél, mert ha nem lehet, hogy azt veszek. Most úgy néz ki, hogy hozzá tudok jutni egy garnitúrához kb. 6000 Ft-ért. Az belefér szerintetek a Mali Viper-be (2,4"-os a Holy R.)?

csak egy kezdõ

csak egy kezdõ

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Helló mindenkinek!
Ki hallott már az innova külsõrõl? Én ma vettem egyet 1300 FT-ért :)
2,5" -os a mérete és könnyed 1400 gramm :)
Ha valakinek van róla tapasztalata az írjon már valamit.

Köszi! csá!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

A big apple-t tuttommal városi közlekedésre tervezték, lassú, kövér, kényelemszeretõ hobbibringások segge alá.

hol itt az ellentmondás?
mert magyarul nagy vastag erõs hogy elbírja a kövéreket

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
akkor sorry, régen velvart honlapján láttam, onnan gondoltam

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A big apple-t tuttommal városi közlekedésre tervezték, lassú, kövér, kényelemszeretõ hobbibringások segge alá.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és csak 24'ben van:-D
nagyobba nem hoznak be:-(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kenda k-rad se rosss, cserébe még olcsó is ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
szépen csillog legalább az oldalfala.
26*2.35 azért trekkingnek sok kicsit.

vendég_AlViN_*

vendég_AlViN_*
  • vendég
A schwalbe eredetileg trekking gumi szerinted nem gáz feltenni egy streetes bringára?