akkor jóra tippeltem, csak még nem hallottam ilyen megfogalmazásban
akkor maxxis holy roller DMR vagy schwalbe tabletop
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2006. February 11. - 13:27
Posted 2006. February 11. - 12:14
miért, van negatív mintás is, nem feltétlen uaz mint a slick gumi
ha látsz K-radot akkor azt mindenképpen
bár úgysem fogsz
ha látsz K-radot akkor azt mindenképpen
bár úgysem fogsz
Posted 2006. February 11. - 11:04
negatív mintás:D:D
azaz slick?
akkor hookworm és schwalbe big apple
ha rendes gumit mintával, de gurulósat akkor maxxis holyroller, schwalbe tabletop, maxxis hr semislick, dmr gumi, maxxis larsen tt etc.
azaz slick?
akkor hookworm és schwalbe big apple
ha rendes gumit mintával, de gurulósat akkor maxxis holyroller, schwalbe tabletop, maxxis hr semislick, dmr gumi, maxxis larsen tt etc.
Posted 2006. February 11. - 10:45
Hello mindenki!
Streetre keresek negatív mintás külsõt és 26"-ost, mit tudtok ajánlani ,mert én eddig csak a Maxxis Hookwormot találtam árral együtt úgyhogy lécci árat is mondjatok.
Köszi!
Streetre keresek negatív mintás külsõt és 26"-ost, mit tudtok ajánlani ,mert én eddig csak a Maxxis Hookwormot találtam árral együtt úgyhogy lécci árat is mondjatok.
Köszi!
Posted 2006. February 08. - 17:34
Most aktuális élményem van a gumitopik számára.
Haveromék gyártottak maguknak szöges gumit. 7végén kipróbáltuk, Csobánkai temetõi elágazás - Hosszú hegy - Pilisszenkereszt - Dobogókõ útvonalon. Brutál jó dolog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugy mész vele a jégen, mintha nyáron az aszfalton gurulnál. Tökáletes tapadás, még meredek mászásnál is.
Hátrány: Aszfalton nem illik vele menni, mert hamar elkopik, szóval kocsi kell, amivel kijutsz a terepig.
12mm-es pozdorja csavarból lett csinálva.
Haveromék gyártottak maguknak szöges gumit. 7végén kipróbáltuk, Csobánkai temetõi elágazás - Hosszú hegy - Pilisszenkereszt - Dobogókõ útvonalon. Brutál jó dolog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugy mész vele a jégen, mintha nyáron az aszfalton gurulnál. Tökáletes tapadás, még meredek mászásnál is.
Hátrány: Aszfalton nem illik vele menni, mert hamar elkopik, szóval kocsi kell, amivel kijutsz a terepig.
12mm-es pozdorja csavarból lett csinálva.
Marci
Posted 2006. February 07. - 22:04
ha nem akarod,h a szar is kirázódjon belõled,akkor 23-nál nem kisebb gumma és/vagy szingó!
Posted 2006. February 07. - 21:48
Az országútiknál hogy vannak a méretek ?
Melyik az ideális szélesség ?
Melyik az ideális szélesség ?
Posted 2006. February 07. - 19:34
sztem olyan közepes, a gördülési ellenállása, (tehát valahol a racing ralp és a king jim között) amúgy elég jó kis gumi....de arra számíts hogy a 2,0-ás kb 2,2-esnek felel meg....(azért is volt nálam esélye )Hello!
Használt már valamelyikötök specialized adrenalin gumit? Kiváncsi lennék hogy mennyire mászik jól és mekkora a gördülési ellenállása.
Köszi.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 07. - 14:53
Hello!
Használt már valamelyikötök specialized adrenalin gumit? Kiváncsi lennék hogy mennyire mászik jól és mekkora a gördülési ellenállása.
Köszi.
Köszi.
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. February 07. - 00:23
Posted 2006. February 07. - 00:20
Posted 2006. February 07. - 00:17
Üdv!
Szerintetek miért érdemes (vagy nem) tubeless külsõt használni? Pl. egy hutchinson pythont tubeless light-ot. Szert tettem egy olyan felnire ami tud tubelesst és nem tudom hogy tube-os vagy nem tube-os külsõt tegyek rá.
Szerintetek miért érdemes (vagy nem) tubeless külsõt használni? Pl. egy hutchinson pythont tubeless light-ot. Szert tettem egy olyan felnire ami tud tubelesst és nem tudom hogy tube-os vagy nem tube-os külsõt tegyek rá.
Posted 2006. February 06. - 16:30
már volt róla szó párszor
nem rossz; cserébe nehezebb a megadott súlytól
nem rossz; cserébe nehezebb a megadott súlytól
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2006. February 06. - 14:08
Hali!
Véleményeket kérnék a Panaracer FireXC Pro-t 2.1est!
Már használom egy ideje, de nemrég óta bringázok és kiváncsi lennék az elõnyeire vagy hátrányaira!
Köszi!
Véleményeket kérnék a Panaracer FireXC Pro-t 2.1est!
Már használom egy ideje, de nemrég óta bringázok és kiváncsi lennék az elõnyeire vagy hátrányaira!
Köszi!
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.
Posted 2006. February 01. - 10:58
Posted 2006. January 31. - 14:51
Szinte mindegy. Altalaban ami jo hatra az jo elolre is. En azert parositottam a MUd3 -at a Wetscream -mel, mert a MUD3 eleg puha, es hatul talan nem birja ugy mint a Wetscream, ami viszont kemeny osszetetelu. ( 60a ha jol emlekszem ).
De ha nem szamit a kopas, akkor hatra is Mud3.
De ha nem szamit a kopas, akkor hatra is Mud3.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. January 31. - 14:20
itt nincs olyan, hogy más fajta jó elõre, és másfajta jó hátra? vagy egyforma mehet fel 2kerékre?
Posted 2006. January 31. - 12:43
schwalbe közepes, michelin drága, de nagyon jó, maxxis wetscream sztem nagyon jó és olcsó
Posted 2006. January 31. - 12:43
Swampthing nem igazan sargumi, inkabb csak latyakos idore valo. A Maxxis sargumija a Wetscream.
Michelin Mud 3 nagyon jo, Nokian -ban is lehet bizni.
Blackshark mar nem biztos hogy annyira jo.
Michelin Mud 3 nagyon jo, Nokian -ban is lehet bizni.
Blackshark mar nem biztos hogy annyira jo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!