Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre :) )
Feltöltött kép

köszi!
valami ilyesmire gyanakodtam én is.
az,hogy milyen lesz még nemtudom.remélem nem fogok túl nagyot csalódni.mindenesetre egy próbát megér.csak defektem ne legyen...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Úgy raktam ahogy mondtátok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...:)

Érdekel. Én is próbáltam, de a véleményedre kiváncsi vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?

ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre :) )
Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Beszélgethetünk a Dartról, de abból már a sokadikat koptatom, úgyhogy inkább a Fire XC PRO-ra lennék kiváncsi... :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Kár hogy a Dart emlékeim szerint elõre való...;)

havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó

off:
jaaaj:)
összekeverni vmit...huh.most biztos áhhhh
szerintem mikor a dart-ról vagy a smoke-ról beszélünk mindenki tudja,hogy mirõl van szó!
kedves magellanboy elnézésedet kérem!ezt már sosem magyarázom ki;)

on:
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kár hogy a Dart emlékeim szerint elõre való...;)

havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Panaracer Fire XC PRO 2,1-el van valakinek tapasztalata? Hátulra menne, elölre meg egy Panaracer Dart lenne a párja...

X.

dart van fönt hátul és nekem bevált.egyszer sem csúszott ki idáig.skinny jimmy volt elötte és azt kell mondjam jobb a kanyartartása is.

más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Panaracer Fire XC PRO 2,1-el van valakinek tapasztalata? Hátulra menne, elölre meg egy Panaracer Dart lenne a párja...

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Úgy raktam ahogy mondtátok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...:)

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Smart sam elõre. Nekem is ott van. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Leader nem tûnik túl stabilnak elõre.. SZtem SS menjen elõre.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem leader hátra, smart sam elõre.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de ezt nem utólag kéne megtudni, a fa tövébõl feltápászkodva...:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Konkrétan egyiket sem használtam, csak annyit tudok mondani, hogy azt tedd elõre, amelyik jobban tapad kanyarban :) vagy úgy látszik, hogy jobb.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az tudom hogy nincs megszabva hova rakon, csak az érdekel melyik hol teljesít jobban...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
havernak explorer van elol es leader hatul. de a contik altalaban nem elso-hatso specifikusak ha jol tudom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Adott egy Conti Leader és egy Svábli Smart Sam
melyiket érdemes elõre ill. hátra felrakni?

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Üdv.

Kellene nekem DH külsõ.
Kritériumok:
- Tömeg: nem érdekel igazán de max 1500g
- Ne lyukadjon ki, és ne vágja ki minden szir-szar
- Tömlõbõl lehetõleg ne 1 kg nehezet kellejen már akkor használni
- Aszfalton is megyek, mire kiérek a hegyre, sõt fel is mászok a legtöbbször, szóval relatíve jó gördülési ellenállású kellene, és nem a legpuhább alapanyag.
- Csak hátra lesz.

Most 2.4-es Endurot használok tubeless és belsõvel, de szart sem ér ez a külsõ.
Könnyen kiszakad (a gyártó által elõírt nyomáson, és le akar szakadni a bütyök is egy helyen, látszik a szövet.)
Belsõ nélkül is folyton kilyukad, kiszúrja bármi, és foltozni sem lehet 100%-osan mindig ereszt egy kicsit.

Szóval felb*szta az agyam és le akarom cserélni.
Az ára is horror ráadásul.

A chunder pro és s-works közt mi a differencia az összetételen és áron kívül?

Várok minden ötletet tanácsot mihamarabb.

THX.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

dagi, dave rider:nem kérdezek tovább, megveszem és majd írok róla tapasztalatot is:)

Helyes. Ennyiért nem nagyon van jobb, én a második garnitúrát nyúzom már...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
dagi, dave rider:nem kérdezek tovább, megveszem és majd írok róla tapasztalatot is:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960