Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
x7-es sramra nemlehet rátenni ugye?:(

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Ismerõsömnek és a feleségemnek is jól mûködik ez a váltógörgõ... :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

Hali

Azekrõl a görgõkrõl van vkinek tapasztalata?
http://www.vatera.hu...

Szia Ati! Én használtam hasonló görgõt, igaz az nem KCNC volt, de alu és ipari csapágyas. Hát nem volt igazán nyerõ. Egyrészt kicsit hangos volt, a másik pedig az ipari csapágy sem bírta sokáig, kb két év után az alsó teljesen berágódott.

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

Hm. Ez jó hír, köszi!

X

De azért ha erre esik a választás, vásárlás elõtt méresd meg a boltban a biztonság kedvéért.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Hali

Azekrõl a görgõkrõl van vkinek tapasztalata?
http://www.vatera.hu...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Azért az sem mindegy, hogy 2014es vagy 6061es aluból van az adott kormány. Ugyanolyan tömeg mellett nekem a 6061es kormányaim meghorpadtak és meghajlottak a szarvtól, pedig figyeltem rá, hogy magával a szarv bilincsével nem nyomjam össze a kormányt.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hm. Ez jó hír, köszi!

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

Skacok, láttam a hajtánynál olyant, hogy Trinity Light kormány. 135g, 1990 HUF. Tudunk errõl valamit? Bevállalható? Vagy PRO 140g - 6560, esetleg Kbix 145g - 4890?

köszi,
X

E: A mostani Ritchey 222 g. :(

Én most szereltem egy Trinity Light kormányt a munkábajáró gépre. Nem kamu a súlyadat sõt, ha jól emlékszem nem érte el a 130g-ot.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ó...elnézést! :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ezek közül egyik sem grammmániás. ;)

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Nem, az adatokat a boltok honlapján leltem. Nekem is volt T. kormány, kormányszár és üléscsõ, de nem a könnyû kategóriából. Csak a nyeregcsõ hajlott el alattam, de ez egy maratonon történt, spd nélkül, mikor ráestem a nyeregre..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ezek gyári adatok vagy saját mérés? a triniti szerintem jóval több, szimpla marketing fogásnak érzem. amúgy a trinitvel tapasztalatim szerint semmi baj nincs, ugyanott gyártják mint a longus csövezeteket. trinitbõl fékkarom meg kormányszáram van, ennyiért tök jó:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Skacok, láttam a hajtánynál olyant, hogy Trinity Light kormány. 135g, 1990 HUF. Tudunk errõl valamit? Bevállalható? Vagy PRO 140g - 6560, esetleg Kbix 145g - 4890?

köszi,
X

E: A mostani Ritchey 222 g. :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

SS 523g, NN 497g. (bikemag 2006 június).

gyári adata meg 495 szal mondom lehet neki hinni, a 2,25-ös 570 a katalog, nekem 573 volt, viszont a 2,25-ös RR 35 grammal könnyebb volt mint katalóg szerint.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
SS 523g, NN 497g. (bikemag 2006 június).

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
512 gramm a Noby Nic. A weight weenies szerint.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

barki tud :)

nem is azt mondtam hogy ez egyedulallo lesz :) vagy hogy valaki nem tud majd nehezebb geppel jobban maszni. vagy kevesebb rugouttal jobban ereszkedni. Tudom hogy tud. nem baj. ez nem errol szol. ez az en sajat lelki egyensulyomrol szol :)

asszem ismerem az érzést :)

Kela NN-re kb jó a gyári adat...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
barki tud :)

nem is azt mondtam hogy ez egyedulallo lesz :) vagy hogy valaki nem tud majd nehezebb geppel jobban maszni. vagy kevesebb rugouttal jobban ereszkedni. Tudom hogy tud. nem baj. ez nem errol szol. ez az en sajat lelki egyensulyomrol szol :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

haggyad má, nézegetésre én is tudok grammos gépet építeni :)

:) nem gyenge:)

ha már itt tartunk nem tudja véletlenül megmondani vki mennyi a pontos súlya a 2,1 -es NN-nek ill. SS-nek?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

na elmész ám....;)

haggyad má, nézegetésre én is tudok grammos gépet építeni :)