Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
az alsót megnéztem már multkor, oda lehet jó (még nem láttam ilyen kcnc-t élõben) a fölsõ az egy érdekes jószág, szétszedni még nem szedtem mert ahoz túl szutykos volt, de biztos nem jó bele, mert ahogy hallom az x9-esbe se jó
az alsó mindenesetre jól fog mutatni

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
alsóba talán jó

felsõbe tényleg nem

SX4-be nekem jó volt az iparis acor

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Az x9-be biztos nem jó a kcnc, a felsõn 2 lyuk van az alsón meg nagyobb lyuk van mint a shimanon.

akkor tuti nem jó:(

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Biztos nagyon tartós lehet. Az idézõjeles csapágyazást egy karbon betéttel oldják meg?? Egy kis zsír és ennyi??? Érdekes. mondjuk én ezekben már nem bízok. Nekem az elõbbiekben említett kcnc fékkel is vannak gondjaim. De nem az enyém úgyhogy nekem 8 :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:scared: 36 g os elsöagy :D

http://www.light-bik...light-fh36-nabe

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

az X7 felsõ görgõje szerintem nem kompatibilis, mert mintha 2 lyuk lenne, és azok sem középen. nekem 9.0 hátsóváltóm volt, abba csak a sajátja volt jó.
lehet azóta módositotta a sram, de elõször nézd meg.

Az x9-be biztos nem jó a kcnc, a felsõn 2 lyuk van az alsón meg nagyobb lyuk van mint a shimanon.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

én csak alsógörgõt szeretnék az x7-esre. felsõ felesleges mert alig látszik meg most nincs is annyim. ha bekrepál veszek bele csapágyat, vagy visszarakom a régit. iránypécs...

az X7 felsõ görgõje szerintem nem kompatibilis, mert mintha 2 lyuk lenne, és azok sem középen. nekem 9.0 hátsóváltóm volt, abba csak a sajátja volt jó.
lehet azóta módositotta a sram, de elõször nézd meg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Gondoltam közzéteszem amit a hétvégén építettem. Haverom bringáján kellett pár dolgot megváltoztatni. KCNC v-fékek lettek rá.Féktest Súly : 58g/pár + Fékbetét :jawdrop1:Fékkar Súly : 48g/pár
váltókarok:xtr
A nagy "S" fékbowdenje nem passzol a fékkarhoz, mivel túl nagy a bütyõk rajta, így 20percig kellett kézzel reszelgetnem mire belefért a helyére.
A hátsóféknél pedig már nem volt kedvem tökölni, így beleraktam egy másik köszörült bowdent.
Ja arról meg már nem is szólva, hogy az XTR bowedenvége nem fért bele a fékkarba, így mivel más nem volt otthon egy használt jagdwire-rel kellett áthidalnom ideiglenesen a problémát :lol1:
a kerék pedig: XTR agy, SUN UFO felni, DT revolution küllõk.
sorry a rossz képekért de nincs nálam a digi gépem, aztán csak telefonnal tudtam
:cool:
http://www.kispapp.e...at/DSC00153.JPG
http://www.kispapp.e...at/DSC00151.JPG
http://www.kispapp.e...at/DSC00152.JPG

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A zárt, fémcsapágyast, akkor még nem volt kerámiás.
Tisztítani is könyebb, mert a nem lesz kráteres a futófelülete mint a mûanyagnak, így nem áll meg benne a finom olajsár.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Kerámia vagy zárt csapágyast?

Egy pár feketét, használok, még az XTR váltásteljesítményén is javított.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

igen, ez az ajánlott fogyasztói ár.
a bolti ár ettõl eltér, én arra vagyok kiváncsi, ezt az árat ismerem.
koca,Dante??:)

nem, ez pontosan az az ár, mivel tõlük tudsz rendelni:kissmyass (komolyan ne vedd a smilet:D)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Azekrõl a görgõkrõl van vkinek tapasztalata?
http://www.vatera.hu...

Egy pár feketét, használok, még az XTR váltásteljesítményén is javított.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
én csak alsógörgõt szeretnék az x7-esre. felsõ felesleges mert alig látszik meg most nincs is annyim. ha bekrepál veszek bele csapágyat, vagy visszarakom a régit. iránypécs...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
pontosan annyi a bolti ára is!! (legalábbis nekem is ennyibe volt nyáron ha minden igaz)

örökéletre meg senki semminél se számítson!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem nagyon fog eltérni a bolti ár sem ;)
de kérdezzétek enté-t, Õ többet tud errõl...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

http://www.ftwbikes.com/index2.htm itt a fölsõ menüben alkatrészek, és ott legalul az egyéb kiegészítõk. 2190ft/db a sima, és 4380ft/db a kerámiagörgõs.

igen, ez az ajánlott fogyasztói ár.
a bolti ár ettõl eltér, én arra vagyok kiváncsi, ezt az árat ismerem.
koca,Dante??:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

a szines KCNC váltógörgõt (a simát nem a kerámiásat) mennyiért lehet venni boltban? (nem az ajánlott f. árra vagyok kiváncsi) ti mennyiért vettétek?

http://www.ftwbikes.com/index2.htm itt a fölsõ menüben alkatrészek, és ott legalul az egyéb kiegészítõk. 2190ft/db a sima, és 4380ft/db a kerámiagörgõs.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
a szines KCNC váltógörgõt (a simát nem a kerámiásat) mennyiért lehet venni boltban? (nem az ajánlott f. árra vagyok kiváncsi) ti mennyiért vettétek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

kb két év után az alsó teljesen berágódott.

Kát év alatt nekem bármilyen váltógörgõ teljesen dezintegrálódott. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
az alsó görgö nekem is alu kcnc a hátsó váltómba.
sztem jobb mint egy müanyag. sokkal tartósabb. hangja nekem egyáltalán nincs. (igazából nem is értem miért kéne neki hangosnak lennie:D)
egy csapágyat már én is kikukáztam belöle. 400 Ft volt bele uj, tehát nem 1 nagy összeg.