Egy 160 grammos kormányon sincs sok értelme a bandázsnak, 120-125 alatt már igen.
csak az elõtted szólok elbeszéltek egymás mellett.
míg pcycle egy országúti kormányról, addig carbon-dani egy mtb kormányról írt
Egy 160 grammos kormányon sincs sok értelme a bandázsnak, 120-125 alatt már igen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
az oúti bandázsokról: ami könnyû, viszonylag olcsó és lehet is kapni, az a BBB-nek a lightos változata, ez ca. 40 gr., de minden további tulajdonsága elég rossz: nagyon gyenge, nem tartós, nem jó a tapadása, csúnya. A jó tulajdonságú, parafás és könnyû bandázsok általában olaszok és drágák. A könnyítésnek ez már az abszolút utolsó esetei, nincs sok hozadéka, talán amikor az ember egy 160 gr.-os karbonkormányre keres bandázst...
A sebesség mindent megold.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
Flyweight volt havernak. Egyszer fújtunk bele, s ahogyan hóztuk le a pumpát a szeleprõl kiszakadt tõbõl.
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Maxxis Flyweight 98g, tartós, nekem még nem volt gondom vele, és simán elvan a 2,2"-es 2,3"-as gumikban is.
Maxxis Flyweight 98g, tartós, nekem még nem volt gondom vele, és simán elvan a 2,2"-es 2,3"-as gumikban is.nekem a kenda belsõm,saját mérésre 172grammot mutatott,azon lenne még mit faragni....:bell:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu